- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #3.341
Bu herkese herseyi kitlemeye calisan bi casus
Mimledim seni ahanda
hade len
tr_lelli nereyi sileceğini bilmez
hep unutur
tr_lelli gibi olmayın
Ben senden 1hade len
tr_lelli nereyi sileceğini bilmez
hep unutur
tr_lelli gibi olmayın
Neyim yokki anacim cikin cikin gelintr_lelli huhu düzgün hatun akşam sana geliyoruz senin neyin var onu bulcaz haberin ola
Ben senden 1
Yaziyla=bir
Rakamla=1 yas buyukum la
Serseri seni :)
vallaha kapayabilme yetkisi olsa hiç açmayacam aslında. yetki yok yetki. tuvalete bile bazen zor kaçıyorum. artık düşün bir keresinde nasıl darlandıysam ya bi tuvalete gideyim Allah rızası için dedim. o esnada avıkatından vatandaşına herkes mevcuttu. ben çıkarken kusura bakmayın falan diyorlardı
Ananem selseli diyosivaslı bi arkadaşımın dedesi bana serseri avrat derdi
o geldi aklıma
Canım sancım var ama düzenli değil yürüyüş yapıyorum hareket ediyorum inş bebiş tam doğum kanalına girer ama hissediyorum karnım da bayağı indi, doğum yakın inş:)
vallaha kapayabilme yetkisi olsa hiç açmayacam aslında. yetki yok yetki. tuvalete bile bazen zor kaçıyorum. artık düşün bir keresinde nasıl darlandıysam ya bi tuvalete gideyim Allah rızası için dedim. o esnada avıkatından vatandaşına herkes mevcuttu. ben çıkarken kusura bakmayın falan diyorlardı
Sen yogunsun ya evet.vallaha kapayabilme yetkisi olsa hiç açmayacam aslında. yetki yok yetki. tuvalete bile bazen zor kaçıyorum. artık düşün bir keresinde nasıl darlandıysam ya bi tuvalete gideyim Allah rızası için dedim. o esnada avıkatından vatandaşına herkes mevcuttu. ben çıkarken kusura bakmayın falan diyorlardı
Yok canım henüz değil ama yakında inş:) düzenli sancı bekliyorum felaket bel ağrısı var
Canım sancım var ama düzenli değil yürüyüş yapıyorum hareket ediyorum inş bebiş tam doğum kanalına girer ama hissediyorum karnım da bayağı indi, doğum yakın inş:)
Yok canım henüz değil ama yakında inş:) düzenli sancı bekliyorum felaket bel ağrısı var
Hahahaaa çok tatlısınızzzz
Yeni akım
Yeni akım
Tr_lelliyle dogum seanslari
Dogurturum, evlendiririm bi kendime hayrim yok.
Lan sarjimi yidinizz ya
Gidim su telf arpasini suyunu verim %3 cancekisiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?