- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #3.061
Hevesleniyo insanAnnemde aynı bir kılar bir kılmaz. Benim başladığım zamanlar annemde bir gaz başladı sonra yine bıraktısaman alevi gibi. evde abim kılıyodu bi işte. Sonra bende başladım babam benim namaz kıldığını kaç ay sonra öğrendi. Oğrendikten sonra bir iki hafta geçti geçmedi o da başladı
Günaydınnnnnnnnn. bende açtım dükkanı bol muhabbetler diyelim
Caanııımm bizim evde internet yok bu ara .. arızalıMızıkcı bunlar
Bi saklambac oynayamadik beCaanııımm bizim evde internet yok bu ara .. arızalıgiremiyorum akşamları tırtım ben..
Amin isyaaan ettim ben en son dedim çaldılarGünaydın cancazim valla yol sayfalari okuyarak geçiyor otobüste kahkaha ata ata gidiyorum ise
Oncelikle herkese hayırlı cumalar dilerim allahim bizleri doğru yolundan şaşırmasın şeytana uydurmasin evimize cebimize helal kazançlar ile bereket versin insallah
Canim aksamlari dersaneye gidiyorum eve gelmem 11 i buluyo o yüzden akşam girmeye hiç vaktim yok baya cagirmissin çanak comlege
Maşşallah canım sana yaa.. TEbrik ederim..Rabbim sonuna kadar kılmayı nasip etsin ..çok sevindim..Böyle duydukça namaz kılan gençleri özellikle çok mutlu oluyorum..Darısı benim kızıma ve tüm kılmayan kılamayanlara olsun inş..Rabbim bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hurmetine herkese nasip etsin huzuruna gitmeyi.. Amiiinnnnn...Annemde aynı bir kılar bir kılmaz. Benim başladığım zamanlar annemde bir gaz başladı sonra yine bıraktısaman alevi gibi. evde abim kılıyodu bi işte. Sonra bende başladım babam benim namaz kıldığını kaç ay sonra öğrendi. Oğrendikten sonra bir iki hafta geçti geçmedi o da başladı
selam canlar,Trlellli cagirid gelmezmiyim :)
ocak ayini,ekstra odemelerle kapatttik bitti derke
n,bu ay da eksra odenmesi gereken faturalar cikti.Hal böyle olunca mutfak paramdan arttirma cabalarim bosuna cikti.Gerci ay sonuna eksiye dusmeden girsem o bile buyuk birsey benim icin.Kizimin dogum gunu de var.kucukte olsa ona birsey almak stiyorum,kucuk capli bir kutlama da yapmak istiyorum bakalim,insallah istedigim gibi olur.
Elektirik ve su faturalarindan sikyetciyim,cocuk lu olunca ,camasiri ,bulasigi bitmiyor ama bir nebze de olsa bu konuya el atmam lazim.odenenecek faturalar yukseldikce ele kalan para azaliyor,bu Boyle devam etsin istemiyorum.kalorifer eskiden hic yakmazdim.eski evimiz sicakti.su anki evimde de,ilk zamanlar arhatsiz oldugumdan dolayi sicaga hic gelemezdim.simdide oyle ama cocuk icin mecbur yakmam lazim,alt kat oldugu icin usuyoruz da.ama hep tek kalorifer acik bizde,butun gun oturma odasininiki yetiyor,isi diger yerlere yayiliyor cok sukur.
Bebek isteyenlerin de Allah gonlune gore versin,biz de ilk zamanlar durumu toplayalm diye istemedik,sonra hersey tamam di ama cocugumuz gelmek bilmiyordu.paramizin oldugu zamanlar hic mutlu degildik,herseyi alabiliyorduk ama bebegimi yoktu.sonra cok sukur bebegimiz geldi .tamam eskisi gibi cok iyi degildik ama fazlasiyla yetiyorda artiyor bile,bazen kotu zamanlar da oluyor,parasiz gunlerde ama gelip geciyor .gelip gozunun icine bakip bir gulumsemesi yetiyor mutlu olmak icin.Birde cocuguma luks bir yasam surmeyilim markali kiyafetler bilmem nasil oyuncaklar almaliyim,hersey dort dortluk olmali diye dusunmeyin.Bie cocugun bunlara hic ihtiyaci yok,bir cocugun annesi babasi yanindaysa ve cok seviliyorsa,onunla saga sola kosturuyorsan o en ama en mutlu cocuktur,yeri geldi cocuguma pahali bir oyuncak aldigimda oldu ama bana sarilirken ki mutlulugu o oyuncakla oynarken yok.o yuzden cok buyuk borclar olmadigi surece para ve maddiyat yuzunden bu istegini ertelemeyin derim nacizane...
Amin isyaaan ettim ben en son dedim çaldılar
Deme öyle deme demeYok be beni kim çalıp napsin 2 saate aldığı yere geri bırakır
Deme öyle deme deme
Böbregini satıyolla be.
Zalımm bunlar.
Hayınnn.
Bi akraba var karisi dediki orhan ben organlarimi bagislicam dedi yanimizda
Lan kizim ne bagislamasi bana ver ben satarim dedi
O geldi aklima
Latife yagerçekkmi dedi kız yoksa şakamı??
Ay inan bi an gerçek sandım şok oldum..:)Latife ya
Yani kadin organ bagisini gercek dedi kocasi sakaya vurdu
Deme öyle deme deme
Böbregini satıyolla be.
Zalımm bunlar.
Hayınnn.
Bi akraba var karisi dediki orhan ben organlarimi bagislicam dedi yanimizda
Lan kizim ne bagislamasi bana ver ben satarim dedi
O geldi aklima
Gunaydın kızlar... Hava kapalı olunca bende bu saatlere kadar uyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?