birikim yapabilmenin yolları

Annemde aynı bir kılar bir kılmaz. Benim başladığım zamanlar annemde bir gaz başladı sonra yine bıraktı saman alevi gibi. evde abim kılıyodu bi işte. Sonra bende başladım babam benim namaz kıldığını kaç ay sonra öğrendi. Oğrendikten sonra bir iki hafta geçti geçmedi o da başladı

Hevesleniyo insan
Benim 3arkadasimda acik ama 5vakit kilarlar
Banada hep soyluyolar basla birakma diye
Ve ben ruyamda falanda gordum
Kedimi bu hayattan baya baya soyutladim ama
İyi de oldu

Dükkanı açim ben günaydın ahali.

Eki Görüntüle 1764757

Günaydın cancazim valla yol sayfalari okuyarak geçiyor otobüste kahkaha ata ata gidiyorum ise

Oncelikle herkese hayırlı cumalar dilerim allahim bizleri doğru yolundan şaşırmasın şeytana uydurmasin evimize cebimize helal kazançlar ile bereket versin insallah

Canim aksamlari dersaneye gidiyorum eve gelmem 11 i buluyo o yüzden akşam girmeye hiç vaktim yok baya cagirmissin çanak comlege

Amin isyaaan ettim ben en son dedim çaldılar

Maşşallah canım sana yaa.. TEbrik ederim..Rabbim sonuna kadar kılmayı nasip etsin ..çok sevindim..Böyle duydukça namaz kılan gençleri özellikle çok mutlu oluyorum..Darısı benim kızıma ve tüm kılmayan kılamayanlara olsun inş..Rabbim bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hurmetine herkese nasip etsin huzuruna gitmeyi.. Amiiinnnnn...

Canım Merhaba allah evladını sana bagislasin insallah

Bizim suan kazancimizin yüzde 90 i borca kiraya faturaya gidiyor yemeyi icmeyi saymiyorum ben bu durumda ertelemek zorundayım kendimle birlikte minicik masumu calismadigim zaman kat be kat artacak sıkıntılara sürükleyemem

İyi Diyonuz güzel diyonuz da iki kisinin toplam 5bin kazanç olup yüzde 90i ile borç kira fatura odeyen siz olsanız aynı şeyleri düşünüp yazarmiydiniz

Yok be beni kim çalıp napsin 2 saate aldığı yere geri bırakır
Deme öyle deme deme
Böbregini satıyolla be.
Zalımm bunlar.
Hayınnn.

Bi akraba var karisi dediki orhan ben organlarimi bagislicam dedi yanimizda

Lan kizim ne bagislamasi bana ver ben satarim dedi
O geldi aklima

Deme öyle deme deme
Böbregini satıyolla be.
Zalımm bunlar.
Hayınnn.

Bi akraba var karisi dediki orhan ben organlarimi bagislicam dedi yanimizda

Lan kizim ne bagislamasi bana ver ben satarim dedi
O geldi aklima

herşey olabilir bu hayatta
hiçbişeye şaşırmıyorum artık

Gunaydın kızlar... Hava kapalı olunca bende bu saatlere kadar uyuyorum.

ohh miss iyi yapmışsın dinlenmişsindir de
bu arada 5 vakit namaz kılıyormuşsun rabbim kabul etsin inşallah
bizim içinde dua edermisin rabbim ben ve namaz kılmak isteyen herkesi huzuruna çağırsn kimseyi şeytana uydurmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…