selam canlar,Trlellli cagirid gelmezmiyim :)
ocak ayini,ekstra odemelerle kapatttik bitti derke
n,bu ay da eksra odenmesi gereken faturalar cikti.Hal böyle olunca mutfak paramdan arttirma cabalarim bosuna cikti.Gerci ay sonuna eksiye dusmeden girsem o bile buyuk birsey benim icin.Kizimin dogum gunu de var.kucukte olsa ona birsey almak stiyorum,kucuk capli bir kutlama da yapmak istiyorum bakalim,insallah istedigim gibi olur.
Elektirik ve su faturalarindan sikyetciyim,cocuk lu olunca ,camasiri ,bulasigi bitmiyor ama bir nebze de olsa bu konuya el atmam lazim.odenenecek faturalar yukseldikce ele kalan para azaliyor,bu Boyle devam etsin istemiyorum.kalorifer eskiden hic yakmazdim.eski evimiz sicakti.su anki evimde de,ilk zamanlar arhatsiz oldugumdan dolayi sicaga hic gelemezdim.simdide oyle ama cocuk icin mecbur yakmam lazim,alt kat oldugu icin usuyoruz da.ama hep tek kalorifer acik bizde,butun gun oturma odasininiki yetiyor,isi diger yerlere yayiliyor cok sukur.
Bebek isteyenlerin de Allah gonlune gore versin,biz de ilk zamanlar durumu toplayalm diye istemedik,sonra hersey tamam di ama cocugumuz gelmek bilmiyordu.paramizin oldugu zamanlar hic mutlu degildik,herseyi alabiliyorduk ama bebegimi yoktu.sonra cok sukur bebegimiz geldi .tamam eskisi gibi cok iyi degildik ama fazlasiyla yetiyorda artiyor bile,bazen kotu zamanlar da oluyor,parasiz gunlerde ama gelip geciyor .gelip gozunun icine bakip bir gulumsemesi yetiyor mutlu olmak icin.Birde cocuguma luks bir yasam surmeyilim markali kiyafetler bilmem nasil oyuncaklar almaliyim,hersey dort dortluk olmali diye dusunmeyin.Bie cocugun bunlara hic ihtiyaci yok,bir cocugun annesi babasi yanindaysa ve cok seviliyorsa,onunla saga sola kosturuyorsan o en ama en mutlu cocuktur,yeri geldi cocuguma pahali bir oyuncak aldigimda oldu ama bana sarilirken ki mutlulugu o oyuncakla oynarken yok.o yuzden cok buyuk borclar olmadigi surece para ve maddiyat yuzunden bu istegini ertelemeyin derim nacizane...