birikim yapabilmenin yolları

Ne güzel artık iyice kalabalık olduk. Ara vermeye gelmiyo sayfalara yetişemiyorum.

Arkadaşlar malum benim bebeğim var en aktif en yoğun dönemimizdeyiz kiriyo dokuyo dagiyito artık istediği herseye ulaşabiliyo ama hiçbir tehlikenin farkında değil evimde dublex birde bu tehlikeye merdivenler ekleniyo hal böyle olunca ben bütün gün kuzumun pesindeyim...

Aradabir girip size bakıyorum ne alemdesiniz ama yazmaya fırsatım olmuyo.

Herkese güzel huzurlu bir gece diliyorum Mevlam hakkimizda hayırlı olanı nasip etsin inş.

ancak gelebildim. kim yumuyor:)kumbaramdaki param 12 TL oldu
başladığımdan beri koyuyorum her akşam 3 tl.
oğlanın ödevlerini yaptırırken içim geçmiş. uyumuşum yorgunluk işte bayılıvermişim. şu birinci sınıf ne zormuş ya. resmen tekrardan başladım okula gibi. yarın da iş günü tatile az kaldı. bu arada ayın 15 ine kadar 50 tl kaldı eksiye girdim. 70 Tl eksideyim inşallah daha fazla girmem.

evet bende yetişemiyorum iş güç olmasada burda çene yapsam. sizlerle kaynaşsak. Allah yardımcın olsun
1-2 sene zor geçer. ama en sevilesi zamanları. Allah kazası belasız sağlıkla büyütmek nasip etsin

Bulamadım ya eilenn i calmışlar galibası
Esmalarımi cekim dedim.
Esim geldi yemek falan ancak oturdum.
ne güzel düzenli bir şekilde çekiyorsun. Allah kabul etsin. zaten yaşam hedeflerim. 1- namaz kılmaya başlamak 2- sig arayı bırakmak 3-para biriktirmek bunları yaptımmı ohhhhhhhhh mis vallaha

evet bende yetişemiyorum iş güç olmasada burda çene yapsam. sizlerle kaynaşsak. Allah yardımcın olsun
1-2 sene zor geçer. ama en sevilesi zamanları. Allah kazası belasız sağlıkla büyütmek nasip etsin

Eveeeet canım çok haklısın onu eklemeyi unutmuşum en zor ama en tatli tam sevmelik sıkmalık dönemleri evin neşesi eğlencesi. Ben onun her anını doya doya yaşayabilmek tadını çıkarabilmek için çalışmaya ara verdim önümüzdeki senede düşünmüyorum çalışmayı. Bu söylediğim topigimize biraz zıt oldu ama

canım ben hala daha hala daha şaşkınım bu arada bahsettiğim kişi erkek, eşide çalışmıyor ve evlerinde tv yokmuş. artık nasıl yapıyor hala daha şaşkınım

ne güzel düzenli bir şekilde çekiyorsun. Allah kabul etsin. zaten yaşam hedeflerim. 1- namaz kılmaya başlamak 2- sig arayı bırakmak 3-para biriktirmek bunları yaptımmı ohhhhhhhhh mis vallaha
Amin canım.
Namazda istikrarli olamasamda esmalari cekemedigimde uyumak istemiyorum
Yani icim rahat etmiyo daha yeni basladim gerci
Nekadar cekebilirsem diye dusunerek basladim.
Bazen 1500 bazen 500
Bir de ben elimi etigimi cektim cogu insandan bir cogunu eledim

Ayni mahallede oldugum icin mecbur hal ve hareketlerinden hoslanmadigim insanlarla bile zorunlu merhabalasiyordum
artik gormemezlige geliyorum
Cunku enerjimi dusuruyolar.

Evi seviyorum bi de ben
Hic sıkılmiyorum vakit bile yetmiyo bazen oturamiyorum.
Buraya yazarken bile gunduz bazen elimde yaziyorum(telden giriyorum) mutfaga masaya koyup isime devam ediyorum
Yada ev supururken mola verince yaziyorum.

İste boyle bende durumlar.

Bende bir ara namaza başlıyım başlıyım diye düşünüyorken bir arkadaşım bana "sen niye kılmıyosun? Seni alıkoyan ne?" Demişti. Hemen o an öğlr namazıyla başladım. O gün bugündür kılıyorum

ne güzel ya allah kabul etsin . inşallah hiç bırakmazsın. bende çocuk olana kadar kılıyorsum sonra kaldı. bir türlü başlayamıyorum. ama konu sahibi biri olarak bize böyle güzel örnek olmanı takdir ettim doğrusu:)

Bende bir sabah birde aglayarak baslamistim
Aglamaminda sebebi yok Allah icime verdi ben mi ittim diyorum hep
5ay kadar duzenli kildim sonra bi kildim bi kilmadim
Her ezanda vicdan yapiyorum
Ama istikrarli olamiyorum.
Napsam bilmiyorum

Bende bir sabah birde aglayarak baslamistim
Aglamaminda sebebi yok Allah icime verdi ben mi ittim diyorum hep
5ay kadar duzenli kildim sonra bi kildim bi kilmadim
Her ezanda vicdan yapiyorum
Ama istikrarli olamiyorum.
Napsam bilmiyorum
Şeytan vesvese vererek insanla uğraşmayı çok sever bu konuda. Bende o arkadaşım öyle demeden önce şu oldun başlıcam şu zaman geçsin başlıcam diyerek erteliyodum. Şuan bile şyçeytan benle çok uğraşıyor namaz kılarken esneme geliyor bana vrys aklıma bir düşünce filan geliyor. Bu arada namaz esnasında esnemek mekruh dişlerimi sıkıyorum o esnada

Bende kac rekat kildigimi unutup tekrar kildigim oluyodu.
Ben kılmay baslayinca esimde hevesleniyo aslinda
Kılsana baslasana yine diyo icinde var demek onunda diyorum bende.
Silkelenmek lazim.omur gidiyo
Dunya bombos faniyiz.
Kalici ebediyete cabalamam lazim artik
Nefsine hakim olmaliyim

Esim karsi koltukda uyuya kaldi
sevmedigim diziyide bana kitledi iyimi
Bu adam bu kadinin nesidir ki diye deminden beri cözmeye calisiyorum
Cözemedim hala
(Gecenin kralicesi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…