- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #3.041
bende rutine karşı koyup netteyim:)Meyve faslındayiz her aksam ayni sira hic bozulmuyo :)
Esim sevmedigim bir dizi izliyo adam tam dizikolik
Mutfakda oyalim barisi bende.
Herkesler meyve tv kilit su saatlerde.
Rutine meydan okuyorum.
Ancak mutfaga kadar giderim zaten bende su satte.
ancak gelebildim. kim yumuyor:)kumbaramdaki param 12 TL oldu@DilberiRana
Bensendetutuklukaldim @The Black @belllma espoyraz eilenn @BEYZABET @poffala @hawar @royem
eyyay @sumeyra1990 gelin buraya saklambac oynicaz
eilenn yumsun comlekpatlatcam :)
evet bende yetişemiyorum iş güç olmasada burda çene yapsam. sizlerle kaynaşsak. Allah yardımcın olsunNe güzel artık iyice kalabalık olduk. Ara vermeye gelmiyo sayfalara yetişemiyorum.
Arkadaşlar malum benim bebeğim var en aktif en yoğun dönemimizdeyiz kiriyo dokuyo dagiyito artık istediği herseye ulaşabiliyo ama hiçbir tehlikenin farkında değil evimde dublex birde bu tehlikeye merdivenler ekleniyo hal böyle olunca ben bütün gün kuzumun pesindeyim...
Aradabir girip size bakıyorum ne alemdesiniz ama yazmaya fırsatım olmuyo.
Herkese güzel huzurlu bir gece diliyorum Mevlam hakkimizda hayırlı olanı nasip etsin inş.
ne güzel düzenli bir şekilde çekiyorsun. Allah kabul etsin. zaten yaşam hedeflerim. 1- namaz kılmaya başlamak 2- sig arayı bırakmak 3-para biriktirmek bunları yaptımmı ohhhhhhhhh mis vallahaBulamadım yaeilenn i calmışlar galibası
Esmalarımi cekim dedim.
Esim geldi yemek falan ancak oturdum.
evet bende yetişemiyorum iş güç olmasada burda çene yapsam. sizlerle kaynaşsak. Allah yardımcın olsun
1-2 sene zor geçer. ama en sevilesi zamanları. Allah kazası belasız sağlıkla büyütmek nasip etsin
canım ben hala daha hala daha şaşkınım bu arada bahsettiğim kişi erkek, eşide çalışmıyor ve evlerinde tv yokmuş. artık nasıl yapıyor hala daha şaşkınımselam kızlar.bugün hava kapalı valla benimde tv kanepe yapasım var o yüzden.bugün illa dışarı çıkalım diye tutturmuştum eşime ama hiiiiç canım istemiyor.vallatr_lelli ve eilenn sizleri okumaktan gec yazabiliyorum cevapları
bu aradaespoyraz ın dediği kadına çok şaşırdım.bizde aynı eilenn gibi daha cocuk yapsak mı diyoruz
Amin canım.ne güzel düzenli bir şekilde çekiyorsun. Allah kabul etsin. zaten yaşam hedeflerim. 1- namaz kılmaya başlamak 2- sig arayı bırakmak 3-para biriktirmek bunları yaptımmı ohhhhhhhhh mis vallaha
Bende bir ara namaza başlıyım başlıyım diye düşünüyorken bir arkadaşım bana "sen niye kılmıyosun? Seni alıkoyan ne?" Demişti. Hemen o an öğlr namazıyla başladım. O gün bugündür kılıyorumne güzel düzenli bir şekilde çekiyorsun. Allah kabul etsin. zaten yaşam hedeflerim. 1- namaz kılmaya başlamak 2- sig arayı bırakmak 3-para biriktirmek bunları yaptımmı ohhhhhhhhh mis vallaha
ne güzel ya allah kabul etsin . inşallah hiç bırakmazsın. bende çocuk olana kadar kılıyorsum sonra kaldı. bir türlü başlayamıyorum. ama konu sahibi biri olarak bize böyle güzel örnek olmanı takdir ettim doğrusu:)Bende bir ara namaza başlıyım başlıyım diye düşünüyorken bir arkadaşım bana "sen niye kılmıyosun? Seni alıkoyan ne?" Demişti. Hemen o an öğlr namazıyla başladım. O gün bugündür kılıyorum
Bende bir ara namaza başlıyım başlıyım diye düşünüyorken bir arkadaşım bana "sen niye kılmıyosun? Seni alıkoyan ne?" Demişti. Hemen o an öğlr namazıyla başladım. O gün bugündür kılıyorum
Bende bir sabah birde aglayarak baslamistimBende bir ara namaza başlıyım başlıyım diye düşünüyorken bir arkadaşım bana "sen niye kılmıyosun? Seni alıkoyan ne?" Demişti. Hemen o an öğlr namazıyla başladım. O gün bugündür kılıyorum
Amin cnmNe güzel tebrik ederim Rabbim daim etsin inş.
Şeytan vesvese vererek insanla uğraşmayı çok sever bu konuda. Bende o arkadaşım öyle demeden önce şu oldun başlıcam şu zaman geçsin başlıcam diyerek erteliyodum. Şuan bile şyçeytan benle çok uğraşıyor namaz kılarken esneme geliyor bana vrys aklıma bir düşünce filan geliyor. Bu arada namaz esnasında esnemek mekruh dişlerimi sıkıyorum o esnadaBende bir sabah birde aglayarak baslamistim
Aglamaminda sebebi yok Allah icime verdi ben mi ittim diyorum hep
5ay kadar duzenli kildim sonra bi kildim bi kilmadim
Her ezanda vicdan yapiyorum
Ama istikrarli olamiyorum.
Napsam bilmiyorum
Bende kac rekat kildigimi unutup tekrar kildigim oluyodu.Şeytan vesvese vererek insanla uğraşmayı çok sever bu konuda. Bende o arkadaşım öyle demeden önce şu oldun başlıcam şu zaman geçsin başlıcam diyerek erteliyodum. Şuan bile şyçeytan benle çok uğraşıyor namaz kılarken esneme geliyor bana vrys aklıma bir düşünce filan geliyor. Bu arada namaz esnasında esnemek mekruh dişlerimi sıkıyorum o esnada
Allah her daim yuzunu guldursun cancagzim.Canım çok gülüyorum sana çok hoşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?