birikim yapabilmenin yolları

ne kadar indirimde de olsa evdeki kışlıklar beni seneye de idare eder ben bişey almayı düşünmüyorum
yaz için benimde bakmam lazım alıyorum hep ucuz şeyler ağzı burnu yamuluyo

bende kış sonu güzel bir dolap temizliği yapıcam :)
bazı kazaklardan bıktım onları vericem sonra tarzımı değiştirsem mi bilemiyorum
şuanda kıyafetlerim oluyor 1-2 ay daha rahat olur tayt-tunik bol

Bizim bu ay doğalgaza 142 lira sıkışmış hep en duşukte yandı... 30-32 derecede... Su dun geldi o da 69 lira... Abimin o kadar banyosuna duşuna saç yıkamasına bile çok iyi gelmiş

selam kızlar.bugün hava kapalı valla benimde tv kanepe yapasım var o yüzden.bugün illa dışarı çıkalım diye tutturmuştum eşime ama hiiiiç canım istemiyor.valla tr_lelli ve eilenn sizleri okumaktan gec yazabiliyorum cevapları
bu arada espoyraz ın dediği kadına çok şaşırdım.bizde aynı eilenn gibi daha cocuk yapsak mı diyoruz

-2.katta çalışan gariban muhasebeci olarak bizim burada havalar hep kapalı canım

gitme ya zaten iş güç yok sende olmazsan masaya kafamı koyup uyurum işten kovulurum bide bana bakmak zorunda kalırsın

bende kış sonu güzel bir dolap temizliği yapıcam :)
bazı kazaklardan bıktım onları vericem sonra tarzımı değiştirsem mi bilemiyorum
şuanda kıyafetlerim oluyor 1-2 ay daha rahat olur tayt-tunik bol

şuan en güzeli tayt tunik hem rahat hemde tarz canım :)

Ben geçenlerde 3,03 ten dolar aldım
Şimdi 2,89

Selam kızlar.

Çocuk konusunda ben mi cesaretsizim insanlar mı gamsız anlayamıyorum. 1,5 yıl oluyor evlendiğimiz hala kredi ödüyoruz. Rahat geçiniyoruz ama birikim çok az. Çocuk mevzuu aramızda ara sıra geçiyor ama o kadar çok düşünüyorum ki. Kendimizi biraz daha toparlamalıyız diyorum hep. Ne kendimi ne o bebeği mahrum bırakmak istemem hiçbir şeyden. Millet çatır çatır doğuruyor. Öylesine umarsız.

Sonra bir kerelik bir şey değil ki. Onun geleceği, okulu, masrafı hiç bitmeyecek. Kendi rızkı ile gelecek evet ama yine de temkinli hareket etmeye çalışıyoruz.

Ara sıra o kadar istiyorum ki. Annelik hormonlarım depreşti yine diyorum. Sonra geçiyor. Çünkü kendimi farkında olmadan ikna etmişim borçlar ya bitecek ya bitmeye yüz tutacak çocuk için.

Bazen oluyor işin içinden çıkamıyorum. Ona sığınıyorum. Sen bilirsin Rabbim diyorum en doğru zamanı, bize de bildir diyorum.

Fotoğraftaki gram altın
Az da olsa onlarda da işçilik oluyor
Külçelerde işçilik olmuyor
Al sat farkı çok az oluyor
Ama her kuyumcuda olmuyor külçe

Fotoğraftaki gram altın
Az da olsa onlarda da işçilik oluyor
Külçelerde işçilik olmuyor
Al sat farkı çok az oluyor
Ama her kuyumcuda olmuyor külçe

ben buldum al-sat yapan bi yer akşam gidip konuşcam inşallah onlarada fikir danışıcam

tr_lelli ben bu kadar elektrik kullansam ne gelir bana acaba
Kışın ütü hiç yapmıyorum desem yeridir,çamaşırı asmadan katlayıp bekletiyorum sepette,işe yarıyo.Zaten eşim kot giyer sürekli
Fırın iki haftada bir,bazen ayda bir...
B.mak hergün...
Ç.mak haftada 3 yada 4...
Kettle çok zorda kalırsam..
Süpürge her gün..şarjlı dk da bir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…