- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #2.341
bendeeeeeeeeeeeeGünaydın.
Soğukda hic bisi yapasım yok.
Üsümeyi hic sevmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendeeeeeeeeeeeeGünaydın.
Soğukda hic bisi yapasım yok.
Üsümeyi hic sevmiyorum
Kızlar aynen devam.
Az çok demeden birikime devam.
Bugun lcw gittik bi ablayla aksam ustu 50tl koydum cebime hic harcamadan geldim
Hemde indirimde cok guzel seyler vardi
Abla 95tl harcadi 3pantolon 1bluz aldi ben hic bisi almadan ciktim
Nefsime hakim olmayi cok guzel ögrendim
günaydın canım.. .çok teşkler.. sağolasın..salgına bizde yenildikGünaydın kızlar
KIZLARIMCANLARIM çok geçmiş olsun.
Daha az kredi çekmek için elimdeki tüm birikimi arabaya yatırıyorum.
Gelecek ay sıfırdan yeniden başlayacağız birikime. Daha doğrusu başlayacağım.
teşekkürler cnm.. Arabayı alan papatya canım biz değil:)))KIZLARIMCANLARIM geçmiş olsun cnm arabanız da hayırlı ugurlu olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
Bebekde üj bej tur ataydık ya zalımmmm.teşekkürler cnm.. Arabayı alan papatya canım biz değil:)))
amin canım aminn. inş kimbilir..İnş Allah söyletmiştir sizedaa:)Bebekde üj bej tur ataydık ya zalımmmm.
Allah sanada nasip etsin kuzummmm.
Ay çok pardon yaa allah size de nasip etsin diyelim o zamanteşekkürler cnm.. Arabayı alan papatya canım biz değil:)))
Bereketli olsun bu havadami yikadin halilarini hasta olursun canım ya.aramıza yeni arkadaşlar gelmisler hoşgeldiniz kızlar ...
Ayrıntı temizlik yaptım evin heryerini temizledim. Halılarımi kendim yikandim sadece cok buyuk bir halim var ona gücüm yetmedi onu yikamaya yolladim 24 tl tuttu birdahada buyuk halı almam. Onuda kendim yikayabilseydim 24 tl gitmeyecekti neyse bunada şükür.
20 gün kadar once kotondan 60 tlye şık bi hırka almıştım cok beğenerek. Dün misafirim geldi o hırkami giymek istedim sonra giyinirken bu hırka olmasada olur dedim etiketi duruyodu giymedim. Misafirlerim gider gitmez kostum iade ettim 60 tl cepte.
Esim cok sıkışmıştı ondan gizli zulamda 600 tl vardı onu esime vermistim. Simdi hirakmin parası birde misafirlerim den birtanesi bebek hediyesi olarak 35 tl verdi onuda katıp 85 tl lik yeni zula yaptım kendime bereketli olur ins
Bereketli olsun bu havadami yikadin halilarini hasta olursun canım ya.
Benim karsi komsu ablamlar hali yikama isi yapiyolar dukkanlari var onlara veriyorum uyguna yikiyolar.
Yazin 3tane 4m2 halı 1tane yollugu 50tl yikamislardi bana
Yazin veririm yine
valla aynen canım bende üşeiyorum her seye ve dip köşre temizliğe konsantre olamıyorum cok soğuk dıye ertelıyorumOglusla evde pinekliyoruz.
Okula yollamadım bugün.
Evin valisi olarak bugünde ben izin verdim.
Kurupatlican ve biber doldurdum.
(Oglum ve annem seviyo)
Mercimek corbam var yanina tavuk soteliyip pilavıda yapaydım.
Yazın cok sıcak is yapasım gelmiyo
Kısın cok soguk is yapasım gelmiyo diye diye üşengeçligimi tescilleyecegim.
Kumbaraya 100tl daha girdi
Dip köse temizlik yapmakda aklım ya konsantre olamiyorum hicbiseye
Ama sadece istiyorum okadar.
baya uygunmuş canım ben aynı senin halı ölçüleriyle 90a yıkattım içim cız etti ama ben yıkayamam gücüm yetmez yerim yok zatenBereketli olsun bu havadami yikadin halilarini hasta olursun canım ya.
Benim karsi komsu ablamlar hali yikama isi yapiyolar dukkanlari var onlara veriyorum uyguna yikiyolar.
Yazin 3tane 4m2 halı 1tane yollugu 50tl yikamislardi bana
Yazin veririm yine
Cnm hemde 2tanesi shagy halilardandı onlarda fiyat farki oluyobaya uygunmuş canım ben aynı senin halı ölçüleriyle 90a yıkattım içim cız etti ama ben yıkayamam gücüm yetmez yerim yok zaten
Bir yerden baslamam lazimvalla aynen canım bende üşeiyorum her seye ve dip köşre temizliğe konsantre olamıyorum cok soğuk dıye ertelıyorum
3senedir sagolsunlar az paraya yikiyolar.Ne güzel senin öyle bi imkanin varmış benim bebekte var ya senede birkere yetmiyo bir kackere yıkıyorum banyoda yıkadım arada sıcak suyu açtım üşümedim