- 1 Mart 2010
- 44.844
- 114.159
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #2.261
Yanına bol salata,tursu falan yesillik koy zengin gozuksun göz doyurur :)Ah tamam o zaman kızlar bir kilo bizi kurtarır. Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanına bol salata,tursu falan yesillik koy zengin gozuksun göz doyurur :)Ah tamam o zaman kızlar bir kilo bizi kurtarır. Teşekkürler
Evet çok haklısın eşim de özelde, işe gitti ben evde tekim, temizlik yapacağım eğer yarın eşimle yaparsak birlikte hiç tatil olmuyor hep temizlikle gün geçiyor sinir oluyorum ctesi mesaisineGünaydın kızlar. Güzel bir hafta sonu diliyorum. Özel sektörde şu Cumartesileri iptal etseler nolur sanki.
Bu Pazar evdeyim. Yalnızca 1 saat tempolu yürüyüş için sahile ineceğim. Geri kalan kısımda evde kendi kişisel bakımıma ve mutfağıma zaman ayıracağım.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
Evet çok haklısın eşim de özelde, işe gitti ben evde tekim, temizlik yapacağım eğer yarın eşimle yaparsak birlikte hiç tatil olmuyor hep temizlikle gün geçiyor sinir oluyorum ctesi mesaisine
Zaten artık ağır iş yapamıyorum süpürüp silip banyo wc temizliyorum yemek çamaşır bulaşık ütü bir de...Al benden de o kadar. Şikayetçi değilimdir aslında iş bulmak çok zor bu zamanda. Bin şükür. Fakat bazen tek bir gün yetmiyor.
Benim eşim yardımcı olmasa her hafta sonu temizlikle zaman geçerdi. Hafta içi kısım kısım yapıyoruz bazen, bebek v.s olmadığından çok problem olmuyor.
Bence kendini çok yormamalısın. :)
Zaten
Zaten artık ağır iş yapamıyorum süpürüp silip banyo wc temizliyorum yemek çamaşır bulaşık ütü bir de...
Ama onlar bile iş işte makine de yıkasa asmak koymak yerleştirmek lazım
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunYavaş yavaş dinlenerek yap o zaman. Çok az kalmış doğuma. Bolca dinlenmelisin bu aralar. :)
Hosgeldinizslm kızlar benide aranıza alın ne olur baştan bi kaç sayfayı okudum bu aralar baya bir sıkışığız para konusunda yani aslında evlendiğimizden beri sıkışığız bütün düğünü kendi başımıza yaptık evlendiğim ilk sene eşim atanamamıştı ve çalışmıyordu işte 3 yıllık evliyim geçen sene araba aldık onu ödedik dünya kadar borcumuz var ve sürekli katlanıyor eşim bu ağostosda askere gidecek o zaman kadar ne biriktirsem kar çünkü gerçekten zorlanacağım bu arada 1 tane de bebeğim var neler yapabilirim bi yerden başlamam lazım sorun şu ki biz elimizde ne kadar para olursa onu hep harcıyoruz resmen batıyor para ama bende borcumuz bitsin ve evimiz olsun istiyorum borç bitmeden ev kredisi çekemeyiz malum kiralar pahalı bende yaptıklarımı buraya yazacağım artık bakalım neler yapabilirim
750 lira aylık bi kredi ödememiz var arabaya 39.500 de babama var düğünde ve sonrasında araba nakitinde almıştık bu ay bi karar aldık ve aldığımız cep telefonları vardı 350 lira fatura geliyordu onların tüm taksitlerini yansıttık 3500 lira fatura ödedik o yüzden bu ay sıkıştık elektirik faturası hala gelmedi onun dışındaki faturaları ödedik ve 650 lira kaldı maaşlarda ikimizde öğretmeniz bu arada ayın 7 sinde 1000 tl toplamda ek ders yatacak 850 lira kira ödüyoruz ayın 2 sinde o da şimdi tatil var 15 tatilde memlekete gidilecek amacımız eksiye düşmeden bu 650 lirayla tatil harcamalarını halletmek sonrasında 850 kira verince 150 kalcak elimeize e ay başına da 1 hafta kalmış olcak tatil dönüşü 1 hafta 150 ile idare edi ya da en fazla 200 lira eksiyle yeni aya girebilirsek ikinci hedef en az 1000 lira kenara koymak bizim ailede maaleef çok para harcayan benim geçen ay sırf kozmetiğe kıyafete nerdeyse bütün paramı harcadım bunlardan vazgeçmem lazım şimdilik tek yatırımımız 3 çeyek altın ve bireysel emeklilik hesabı ona da 120 tl yatırıyoruz aylıkHosgeldiniz
Borclariniz bitince ferahlarsiniz insan nefes aldigini ozaman anliyo
Neye nekadar harciyorsunuz boyle hesap yapmaya baslarsaniz belki arttirma yoluna gidebilirsiniz.
yani aslında bu ayın yatırımı telefonların taksidini komple ödeyip o borcu kapatmak750 lira aylık bi kredi ödememiz var arabaya 39.500 de babama var düğünde ve sonrasında araba nakitinde almıştık bu ay bi karar aldık ve aldığımız cep telefonları vardı 350 lira fatura geliyordu onların tüm taksitlerini yansıttık 3500 lira fatura ödedik o yüzden bu ay sıkıştık elektirik faturası hala gelmedi onun dışındaki faturaları ödedik ve 650 lira kaldı maaşlarda ikimizde öğretmeniz bu arada ayın 7 sinde 1000 tl toplamda ek ders yatacak 850 lira kira ödüyoruz ayın 2 sinde o da şimdi tatil var 15 tatilde memlekete gidilecek amacımız eksiye düşmeden bu 650 lirayla tatil harcamalarını halletmek sonrasında 850 kira verince 150 kalcak elimeize e ay başına da 1 hafta kalmış olcak tatil dönüşü 1 hafta 150 ile idare edi ya da en fazla 200 lira eksiyle yeni aya girebilirsek ikinci hedef en az 1000 lira kenara koymak bizim ailede maaleef çok para harcayan benim geçen ay sırf kozmetiğe kıyafete nerdeyse bütün paramı harcadım bunlardan vazgeçmem lazım şimdilik tek yatırımımız 3 çeyek altın ve bireysel emeklilik hesabı ona da 120 tl yatırıyoruz aylık