birikim yapabilmenin yolları

Atmaz olur muyum hiçsüper ya alınterinle para kazanmak canım ailem iyiki okutmuş beni
Allah razı olsun onlardan rahat rahat yaşıyorum
Allah kimseye muhtaç etmesin

çok şükür çoook onlar olmasaydı napardık bilmem zaten

canım seninle bişey paylaşmak istiyorum biz mesela 1 sene sonra falan rabbim kısmet ederse çocuk düşünüyoruz o zamana borçlar %90 bitecek inşallah

ben hamile kaldığım da ne kadaar süre çalışabileceksem artık çalıştığım süre zarfında maaş aldığımda içerisinden sadece aylık harçlığımı ve telefon ft.gibi ödemeler için 700 tl ayırıp şuan ki maaşıma göre 2300 kadar her ay kenara atmayı düşünüyorum allahım kısmet ederse tabi

çünkü bir süre çalışmayacağım bu süre zarfındada eşime yük olmak istemiyorum olursa çocuğumuzun bir kısım ihtiyaçlarını karşılamak istiyorum nasıl fikir sence

Süper fikir canım Allah gönlüne göre versin inşallah umduğun ve hayırlı bir zamanda evlat sahibi olursun bence bebiş için kenarda para olması çok avantaj mesela eşimle ben özel sektördeydik işim de zordu maaşım iyiydi ama borçtan harçtan aileye yardımdan bi türlü kenara bişey atamadık ama bebiş de istedik maddi hazırlığımız olmamasına rağmen... Çünkü niye erteleyelim ki zaten bişi birikmiyo bebiş nasibiyle geliyo 5000 tl de çok rahat herşeyine yetiyo mobilya bebiş arabası dahil için rahat olsun
Ve ne diyodum hıı şeyy
Ben fizyoterapistim devlet daha rahat özelden doğal olarak, doğum izni süt izni çok iyi zaten, 3 ay deli gibi kpss çalıştım branşıma göre iyi de puan aldım ve 4 haftalık haftalık hamileyken özeldeki patronum beni işten çıkarmaya yeltendi arkamdan iş çevirdi ben dürüst olmak adına bebek beklediğimi haber verdim ilk ağızdan duysun diye ama o akşam internete fizyoterapist ilanı vermişler bunu öğrenince eşim hemen istifa ediyosun dedi iyi de yaptım Haziran ayıydı ve inanır mısın o hafta kpss tercihleri vardı 2 hafta sonra yani 6 haftalık hamileyken ben yaşadığım yerdeki devlet hastanesine atandım ve kontenjan 1 idi, ilk tercihimdi, Allah beni başka şehre bile göndermedi, ben hamileliğin mucizevi bi süreç olduğunu düşünüyorum bebek nasibiyle rızkıyla bereketiyle geliyo
Önceki maaşım dolgundu ama bitiyodu şimdi nerdeyse yarıya düştü ve daha bereketli bebişimizin herşeyi hazır maşallah Rabbim esirgesin bir kağıt para kumbarası yaptık elime geçeni atıyorum bir de bozuk para kumbarası var eşimle atıyoruz gene,bebiş doğunca her ay gr altın alıcam dokunmucam, yani düşün önce 1 tl bile atamıyodum kenara şimdi artıya geçtik güne bile girdim mayısta 1200 tl alcam

Bu da böyle bi hikayemdir:))

canım benim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu inşallah..
bizim şuan için kpss gibi bir şansımız yok özel sektörde ilerleyeceğiz inşallah ben şuan mali müşavirlik yeterlilik sınavına hazırlanıyorum eşimde bir kaç ay sonra hazırlanıcak sonuç olarak ikimizde mali müşavir olacağız ben bebek olana kadar maaşlı çalışmayı düşünüyorum sonra 1-2 sene evde olurum sonra eşimin işleri bu sürede güzel ilerlerse ortak ofis açmayı düşünüyoruz bakalım kısmetimizde ne var :)

bebek nasibiyle gelir elbet bizimde yaşlar 29-33 oldu bir sene bile beklemek canımı sıkıyor ama yapıcak bir şey yok benim kafamın rahat olması lazım hamilelik sürecinde çünkü bir kere hamile kaldım öğrendikten 3 gün sonra eşimi işten çıkardılar bir sürü can sıkıntısı derken bebeğim düştü nasibi yokmuş demekki o yüzden kafam rahat olmalı diyorum yani haksızmıyım

Çok teşekkür ederim amin canım inşallah darısı senin başına
Elbette bebiş psikolojik olarak rahat olduğun bi zamanda olmalı:) hormonlar zaten tüm vücudu ele geçiriyo hem zor hem güzel bi süreç
Mali müşavirlik de maddi anlamda çok iyi getirisi olan bi meslek diye biliyorum
Allah işinizi rastgetrsn inşallah sınavlar güzel geçer ve ofis hayaliniz de gerçek olur:)

amiinn inşallah inşallah :)

amiinn inşallah inşallah :)
Bize de Rabbim en kısa zamanda bir ev almayı nasip eder inşallah Cumanın yüzü suyu hürmetine... Tüm ev isteyenlere ve bize versin inşallah... Bir ev aldık diyebilmeyi o kadar çok istiyorum ki dualarımı duy Ya Rabbi, kurtar bizi kira çilesinden...

Gerçi EN ÖNEMLİSİ SAĞLIK:)

ay benimde ya allahım önce sağlıkla borçlarımızı ödemeyi nasip eylesin sonra başımızı sokacağımız bir evimiz olsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah

tr_lelli tebrikler. :)

Güzel günlerde harcamanızı dilerim. Bereketli olsun.
Saol canım insAllah.

Benimkide aynı ama mutfakda sigarasini iciyo geliyo
Holde falan elinde sigarayla gorursem ciyaklıyorum benim icmiyo olusumu cok seviyo ama birakmiyoda

bide tr_lelli senin eşini birikim azminizi anlattım dün akşam eşime helal olsun dedi biyere biraz bozuk para kağıt para koymuş onları gösterdi hemen bana bak bende yapıyorum dio
Boyle boyle birbirimize destek olup motive olucaz canım.
Siz bana ben size
İnanın insan daha hevesli oluyo ben niye yapamim diyosun ki ben calısmıyorum evine 2maas girenler daha sanslı
Ben de calisiyo olsam baya birikirdi
bugün maaş aldım
Bereketli olsun canım.
Harcansın harcansın tükenmesin

Kızlar bugun biraz daha paketlencek yardim giysileri varmis haber verdiler ordaydik annemle
Sonra markete girdik 5tl kurupatlican aldim dolmasini yapicam.
Oglum kusbasili pide istiyo ona pide yaptiricam(evde dursaydim ben yapicaktım)
1kilo da hamsi alicam gelirken onuda soganla pisircem esim seviyo yemek olmayinca benim kurtaricim bunlar yine bi 30tl gidecek yani.
Esim neysede onu kandiriyorum yumurta falan kirsamda oglum istedim mi akan sular duruyo :) sıpa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…