birikim yapabilmenin yolları

Evden çalışmayı düşündün mü :) internnetten makale yazabilirsin anket doldurabilirsin avon yapabilirsin.(çevrende gençler varsa baya gideri var. ) gibi gibi.

Günaydın.. Herkese hayırlı sabahlar.. Bol birikimli bereketli günümüz olsun inş...
tr_lelli canım Rabbim sana bugün kolaylıklar versin.. Bugünü kolaycacık atlat inş..
Ayy gerginim ya
Cocuklar falan dusununce bugun bitsin istiyorum
Ortalikda ne var ne yok devasa dolabima zulaladım kurtarıcım oldu.
Mamaları hallettim.
Supurup sildim toz aldim yine.
Bu temizlik bana 1hafta gider artik o bahaneyle dip köse temizlik yaptım barisi.
Annem onlar gidince evi kırklarsın sen diyo :)
Ayy bi de onlar gidincesi var dimi suan dusunmek istemiyorum.

Daha efe kahvalti yapcak cantasi falan hazirlancak.
Bi de o dagitir ortaligi
Son 2 saat

Bu arada tatlımda degisti kadayifli muhallebi oldu nasil kararsizim dimi
Terazi burcu kararsizligi:)

OH miss..Ellerine sağlık canım..
hamarat hatun seniii..:)
Gene kimbilir ne mamalar döktürdün:)Atlatırsın hayırlısı ile canım..çoğu bitmiş azı kalmış bundan gayri:)

altın almak birikim için en idealı sanırım para nakit olunca ben onu harcamadan duramıyorum bu ay inşallah ben de başlayacağım gram ya da ayarlayabilirsem çeyrek alıp kenara koyacağım

Off kızlar yaa moralim çok bozuk sabah sabah.
Ben avea kullanıyordum faturalı 40 Tl. Çok geldi gözüme Türkcellin 25 Tl kampanyasına geçeyim dedim. 6 günde anca geçer dediler. Ben de avea yı aradım. 3 gun sonra fatura kesilecek şubata yeni paket yüklenmesin diye. Tarife değişecek dediler başka türlü olmaz. Tamam değiştirelim ama kalan kullanımlarım ölmez değil mi dedim. Ölmez fatura kesim tarihine kadar kullanılır dediler. Yeni paket de sabit 9 lira. Kullandıklarım dakikası 60 kuruş.

Ama dedikleri gibi olmamış. Dünden beri youtube tan dinlediğim şarkılar. Konuşmalarım vs hep faturaya yazmış. 180 Tl güncel fatura görünüyor şu anda. sinirimden ağlayacağım.
Aradım müşteri hizmetlerini hani kalan kullanımlarım iptal olmuyordu bu ne diye diğer paketiniz iptal olmuş diyor. Ee sizin haberiniz olmuyor mu niye söylemiyorsunuz diye kızdım ama boşa yapacak biley yokmuş.
40 TL kar edelim derken 180 Tl den olduk...

Ayy canım geçmiş olsun canın sağolsun

Gecmis olsuun avea bize de boyle bi adilik yapmişti kartalcell almistik evde cekmiyor duzeltiyoruz duzeltiyoruz diye oyaladilar duzeltmediler paketi iptal ettik kullanamadigimiz seyin parasini aldilar oysa iptal edildi denildi iptal etmemisler borc cikardilar basimiza baya bi mahkemelik olacaktik

Bir de turkcell yerine vodafonea gec bence turkcell pahali ben de turkcellim vodafone a gecicem en kisa zamanda turkcelle para yetismiyo o ucuz gozuken paketleri hicbir seye yetmiyo adam gibi telefon kullanmak icin paketler de cok pahalii

Yuhhh yani resmen dolandiricilik
Ses kayitlari vardir ama kendi kirlerini temizlemezler
Nerden milleti soycaklarini sasirmis durumdalar.
Bende dogalgaz faturama baktim gecen aykine 225tl yakmisim +50kdv eklemisler resmen hırsızlık bu
Aslinda telf int. Falan hic bisi kullanmicaksin köyde su dagdan geliyo elektrikde cok gelmez.
Yerlescen köye.

İnsanlarin maaslari ancak faturalara yetiyo.
Gecmis olsun artik

Kizlar vodafone daha uygun sanirim
Biz turkcel kullaniyoruz esimin sirket hattida turkceldi ama sirket vodafone tasidi numarayi daha uygunmus paketleri falan.

altın almak birikim için en idealı sanırım para nakit olunca ben onu harcamadan duramıyorum bu ay inşallah ben de başlayacağım gram ya da ayarlayabilirsem çeyrek alıp kenara koyacağım
Kesinlikle haklisiniz
2sene once aldim altinlarimi hala bozdurmaya kiyamiyorum
Bozdurup bankaya koyucam korkuyorum evde saklamaya ama kıyamiyorum
Bir de yukselir mi falan diye bekliyorum
Öyle öyle zaman geciyo bekliyorum.
Ama bu sene bozdurup diger paranin uzerine eklicem galiba.
Yine altin alirim ama elime para gecerse

Hanımlar vodafone daha uygun. Aynı zamanda paketiniz erken bittiği zaman gunubirlik paketler var haftalık paketler var çok uygun paketlerin hepsi. Ve ben vodafone self servis uygulamasını yükledim telefonuma her hafta hediye 1 GB internetimi de alıyorum. Şuanki paketim 2 gb net 500 dk konuşma 1000 sms 23 tl. Yeni taşıyanlara bu gibi kampanyalar var. Ben martta taşıttım taşıtırken bu kampanyayı aldım hala da kullanıyorum. Vodafone çekmiyor diyenlere de kanmayın şebekesi turkcele bin basar

Altının gramı 105 e çıkmış fazla oyalanmadan aslında bozdur derim ben. Belki çıkarsa en fazla bir iki lira çıkar ama.

Altının gramı 105 e çıkmış fazla oyalanmadan aslında bozdur derim ben. Belki çıkarsa en fazla bir iki lira çıkar ama.
Ya bozdurunca bisi olur fırlarsa falan diye sansimi zorluyorum.
Benim dugun bileziklerim oyle haybiye gitti
Ben bozdurdum ertesi sene ucmustu.
Nasıl icime oturmussa artık.

Ya bozdurunca bisi olur fırlarsa falan diye sansimi zorluyorum.
Benim dugun bileziklerim oyle haybiye gitti
Ben bozdurdum ertesi sene ucmustu.
Nasıl icime oturmussa artık.
Üzücü bir durum... Ama işte şu sıralar ne olur bilemem hem dolar hem altın fırlamada. Bende dolar için aynı durumdayım bozdursam mı bozulduktan sonra daha da çıkar mı karaesızlığındayım

Böyle değişiklikler yapıldığında genelde dediğiniz gibi oluyor
Onun için en iyisi normal kullanılan paket süresi bittikten sonra gerekirse bir kaç gün tlefonsuzluğu göze alıp yeni pakete öyle geçmek

Canım fatura kesilince otomatikman paket yenileniyor. 40 TL ödemeyeyim boş yere diye düşündüm. Allahtan aklıma geldi de fatura kontrol ettim. Yoksa daha kaça çıkardı bilmiyorum.
Ben liseden beri turkcell kullanıyordum. Geçen sene aveayı deneyeyim dedim. Beğenmedim. Taahhut de olunca bir sene bekledim. Ben şahsen turkcellden vazgeçmem artık. Türkcell alaydı 180 canı sağolsun derdim. verdiği hizmetin hakkını veriyor. Çekmediği yer yok. İnternette çok hızlı.

Birde arkadaşlar faturalı oldu mu böyle sorun çok yaşanıyor. Faturasız o konuda çok avantajlı. Faturalıda kampanyaları bilerek düşük tutuyorlar millet paketi aşsın da biz de rahatlıkla parayı fazla alalım derdindeler

orası öyle tabiki ben de ilk telefon kullanmaya başladığımdan beri turkcellim ama artık para yetiştiremiyorum internetim çekmese de olur bi süre vodafone takılayım belki ilerde parayı kırarsam tekrar turkcell sefasını sürerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…