- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #1.981
Evden çalışmayı düşündün mü :) internnetten makale yazabilirsin anket doldurabilirsin avon yapabilirsin.(çevrende gençler varsa baya gideri var. ) gibi gibi.Kızlar yani harcamalari nasil yapiyosunuz.
Aylik alisveris mi
Yada ayligi bolup ay basinda herseyi alip ayiriyormusunuz.
Benim esim maas+prim calisiyo
Maasi ayın 5inde alıyo
Prim 20sinde yatiyo
Kira aliyoruz kiraci da ayin 10unda yatiriyo
Esimin maasi araba taksidine gidiyo.
Kiranin uzerine de ekleyip kredi kartini ödüyo(1000tlnin altina dusmuyo)
Faturalarin parasini veriyo
Aylik alisverisi kredikartiyla yapiyorum.
Haftalik pazar parasi 50tl veriyo
Hafta ici extra istersemde veriyo istedigim kadar
1000tl kumbaraya gidiyo her ay zaten.
Malum ben calısmıyorum
Bazen keske calıssaydim yada calıssam diyorum
Esim sıcak bakmıyo aksam geldiginde evde olucam,yemek hazir olcak,sabah kahvaltisi vs tipik erkek iste is güc yapmayan.
Oglusun dersleri okulu vs bir suru bahane iste
Ama calıssam birazda benim katkim olur istediklerim hayallerim daha cabuk olurdu belki.
Benim kafam az daginikda idare edin beni
Ayy gerginim yaGünaydın.. Herkese hayırlı sabahlar.. Bol birikimli bereketli günümüz olsun inş...
tr_lelli canım Rabbim sana bugün kolaylıklar versin.. Bugünü kolaycacık atlat inş..
OH miss..Ellerine sağlık canım..Ayy gerginim ya
Cocuklar falan dusununce bugun bitsin istiyorum
Ortalikda ne var ne yok devasa dolabima zulaladımkurtarıcım oldu.
Mamaları hallettim.
Supurup sildim toz aldim yine.
Bu temizlik bana 1hafta gider artik o bahaneyle dip köse temizlik yaptım barisi.
Annem onlar gidince evi kırklarsın sen diyo :)
Ayy bi de onlar gidincesi var dimi suan dusunmek istemiyorum.
Daha efe kahvalti yapcak cantasi falan hazirlancak.
Bi de o dagitir ortaligi
Son 2 saat
Bu arada tatlımda degisti kadayifli muhallebi oldu nasil kararsizim dimi
Terazi burcu kararsizligi:)
Off kızlar yaa moralim çok bozuk sabah sabah.
Ben avea kullanıyordum faturalı 40 Tl. Çok geldi gözüme Türkcellin 25 Tl kampanyasına geçeyim dedim. 6 günde anca geçer dediler. Ben de avea yı aradım. 3 gun sonra fatura kesilecek şubata yeni paket yüklenmesin diye. Tarife değişecek dediler başka türlü olmaz. Tamam değiştirelim ama kalan kullanımlarım ölmez değil mi dedim. Ölmez fatura kesim tarihine kadar kullanılır dediler. Yeni paket de sabit 9 lira. Kullandıklarım dakikası 60 kuruş.
Ama dedikleri gibi olmamış. Dünden beri youtube tan dinlediğim şarkılar. Konuşmalarım vs hep faturaya yazmış. 180 Tl güncel fatura görünüyor şu anda.sinirimden ağlayacağım.
Aradım müşteri hizmetlerini hani kalan kullanımlarım iptal olmuyordu bu ne diye diğer paketiniz iptal olmuş diyor. Ee sizin haberiniz olmuyor mu niye söylemiyorsunuz diye kızdım ama boşa yapacak biley yokmuş.
40 TL kar edelim derken 180 Tl den olduk...
Ben avea kullanıyordum faturalı 40 Tl. Çok geldi gözüme Türkcellin 25 Tl kampanyasına geçeyim dedim. 6 günde anca geçer dediler. Ben de avea yı aradım. 3 gun sonra fatura kesilecek şubata yeni paket yüklenmesin diye. Tarife değişecek dediler başka türlü olmaz. Tamam değiştirelim ama kalan kullanımlarım ölmez değil mi dedim. Ölmez fatura kesim tarihine kadar kullanılır dediler. Yeni paket de sabit 9 lira. Kullandıklarım dakikası 60 kuruş.
Ama dedikleri gibi olmamış. Dünden beri youtube tan dinlediğim şarkılar. Konuşmalarım vs hep faturaya yazmış. 180 Tl güncel fatura görünüyor şu anda.sinirimden ağlayacağım.
Aradım müşteri hizmetlerini hani kalan kullanımlarım iptal olmuyordu bu ne diye diğer paketiniz iptal olmuş diyor. Ee sizin haberiniz olmuyor mu niye söylemiyorsunuz diye kızdım ama boşa yapacak biley yokmuş.
Yuhhh yani resmen dolandiricilikOff kızlar yaa moralim çok bozuk sabah sabah.
Kesinlikle haklisinizaltın almak birikim için en idealı sanırım para nakit olunca ben onu harcamadan duramıyorum bu ay inşallah ben de başlayacağım gram ya da ayarlayabilirsem çeyrek alıp kenara koyacağım
Altının gramı 105 e çıkmış fazla oyalanmadan aslında bozdur derim ben. Belki çıkarsa en fazla bir iki lira çıkar ama.Kesinlikle haklisiniz
2sene once aldim altinlarimi hala bozdurmaya kiyamiyorum
Bozdurup bankaya koyucam korkuyorum evde saklamaya ama kıyamiyorum
Bir de yukselir mi falan diye bekliyorum
Öyle öyle zaman geciyo bekliyorum.
Ama bu sene bozdurup diger paranin uzerine eklicem galiba.
Yine altin alirim ama elime para gecerse
Ya bozdurunca bisi olur fırlarsa falan diye sansimi zorluyorum.Altının gramı 105 e çıkmış fazla oyalanmadan aslında bozdur derim ben. Belki çıkarsa en fazla bir iki lira çıkar ama.
Üzücü bir durum... Ama işte şu sıralar ne olur bilemem hem dolar hem altın fırlamada. Bende dolar için aynı durumdayım bozdursam mı bozulduktan sonra daha da çıkar mı karaesızlığındayımYa bozdurunca bisi olur fırlarsa falan diye sansimi zorluyorum.
Benim dugun bileziklerim oyle haybiye gitti
Ben bozdurdum ertesi sene ucmustu.
Nasıl icime oturmussa artık.
Böyle değişiklikler yapıldığında genelde dediğiniz gibi oluyor
Onun için en iyisi normal kullanılan paket süresi bittikten sonra gerekirse bir kaç gün tlefonsuzluğu göze alıp yeni pakete öyle geçmek
Ben liseden beri turkcell kullanıyordum. Geçen sene aveayı deneyeyim dedim. Beğenmedim. Taahhut de olunca bir sene bekledim. Ben şahsen turkcellden vazgeçmem artık. Türkcell alaydı 180 canı sağolsun derdim.Gecmis olsuun avea bize de boyle bi adilik yapmişti kartalcell almistik evde cekmiyor duzeltiyoruz duzeltiyoruz diye oyaladilar duzeltmediler paketi iptal ettik kullanamadigimiz seyin parasini aldilar oysa iptal edildi denildi iptal etmemisler borc cikardilar basimiza baya bi mahkemelik olacaktik
Bir de turkcell yerine vodafonea gec bence turkcell pahali ben de turkcellim vodafone a gecicem en kisa zamanda turkcelle para yetismiyo o ucuz gozuken paketleri hicbir seye yetmiyo adam gibi telefon kullanmak icin paketler de cok pahalii
Canım fatura kesilince otomatikman paket yenileniyor. 40 TL ödemeyeyim boş yere diye düşündüm. Allahtan aklıma geldi de fatura kontrol ettim. Yoksa daha kaça çıkardı bilmiyorum.
Ben liseden beri turkcell kullanıyordum. Geçen sene aveayı deneyeyim dedim. Beğenmedim. Taahhut de olunca bir sene bekledim. Ben şahsen turkcellden vazgeçmem artık. Türkcell alaydı 180 canı sağolsun derdim.verdiği hizmetin hakkını veriyor. Çekmediği yer yok. İnternette çok hızlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?