birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Günaydın kızlar ... dün çeyrek aldım 206 lira küzenin doğumgünü hediyesi 60 tl kuru pasta 25 lira 1.25 de dolmuş parası 4p lira da kantin borcu ödedim
Bugün Ankaraya kinaya gidiceza yarın da düğün var. Otelde kalicaz bugün kuaföre de gidicem ohoo paralar gitti tek artı tarafım evden kıyafetler giycem yeni almiycam
Bazı harcamaların önüne geçemiyoruz ama diğer şeyleri dusunmemiz lazım işte kıyafetle çok aram yok zaten ...

Gunaydin kizlar
Dun maas yatti.
Odemeleri ayirdim.
Kurban parasini ayirdim.
Yol paralari falan kuş kadar bisey kaldi:KK1:
Zulama 40 tl. ayirabildim.

Günaydın kızlar ... dün çeyrek aldım 206 lira küzenin doğumgünü hediyesi 60 tl kuru pasta 25 lira 1.25 de dolmuş parası 4p lira da kantin borcu ödedim
Bugün Ankaraya kinaya gidiceza yarın da düğün var. Otelde kalicaz bugün kuaföre de gidicem ohoo paralar gitti tek artı tarafım evden kıyafetler giycem yeni almiycam
Bazı harcamaların önüne geçemiyoruz ama diğer şeyleri dusunmemiz lazım işte kıyafetle çok aram yok zaten ...
Otelide uygun fiyatta bulabilirsen ordan da karın olur canim. biz gecen 160 a kalmistik bir ara yine gitmeyi dusunuyoruz bu sefer daha uyguna bulcam:KK66:

Kizlar gecen ay sarj makinem bozulmustu kullandigim sarj aleti farkli bir markaninkiydi nasilsa her telefonun girisi ayni deyip kullaniyordum.
Telefonumun orjinal sarj aletini aldim ve daha hizli sarj ettigini farkettim. :süslü:Simdi teli sarja takarken aklima geldi belki birinin isine yarar :KK66:

X