Evde yemek yemeye calisin ozel gunler disindabi yıl olmadı evleneli ama okadr masraf çıkıyorki sürekli bunaldık artık eşimle. En büyük harcamamız dışarda yemek yemek. İstanbul çok pahalı bi şehir aşırı para gidiyor
Turşuluk malzeme mi alıyorsun. ? Tam mevsimiMutlu pazarlar
Bugun sebze ihtiyaclarimi alacam ( havuc, fasulye,domates, salatalik, maydonoz, dereotu, patlican )
Tursu icin acur aldim digerleri evde sebze kalmamisti o yuzden aldim baya bi doldu dolapTurşuluk malzeme mi alıyorsun. ? Tam mevsimi
SüpersinSelaaaam kızlar :) ben pazar günü 100 euro aldım toplam 300 oldu. Hedefim 1000 yapmak allahın izniyle
Hadi insallahhSelaaaam kızlar :) ben pazar günü 100 euro aldım toplam 300 oldu. Hedefim 1000 yapmak allahın izniyle
Canim arada sirada yazan oluyor duzenli yazanlar olmadigindan hic liste yapmadim bende . Ama istersen benim ve senin listeni yapmaya baslayabilirim sonra katilan olursa olur..Bide @yagmur559 sizde sistem nasıl canim yani ay sonu birikimler listeleniyor mu ? Ben biraz dam diye damladim araniza :)
Bence yapalım canım herkes katılır diye düşünüyorum teşvik olur :)Canim arada sirada yazan oluyor duzenli yazanlar olmadigindan hic liste yapmadim bende . Ama istersen benim ve senin listeni yapmaya baslayabilirim sonra katilan olursa olur..
Oldu ozaman ne zaman bildirim yaparsan listeye eklerimBence yapalım canım herkes katılır diye düşünüyorum teşvik olur :)
Ay sonu yapalım canım cepte kalan para o zaman belli olur :)Oldu ozaman ne zaman bildirim yaparsan listeye eklerim