- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tasarrufu pek beceremiyorum. Tek tasarruf eşim cok şükür nikotin tedavisiyle sigara biraktiSende durum nasil canim
Harcama olmamasida iyi bnceBenimde 10 gündür harcamam yok ama kumbarada tam takır kuru bakır
Sigarayi birakmasi gercekten buyuk tasarrufBen tasarrufu pek beceremiyorum. Tek tasarruf eşim cok şükür nikotin tedavisiyle sigara birakti
Aynen. Çok şükürSigarayi birakmasi gercekten buyuk tasarruf
Karnını doyurcak kumbaradan bol ne var cnm hemen bi küçük su şişesi kap bakayımBugün de 0 harcama
Buraya geldiğimden beri karnını doyuracak kumbaram yok canımı sıkıyor, biriktirdiğim bozukluklar uçup gidiyor evdekilere yol parası falan oluyor
Karnını doyurcak kumbaradan bol ne var cnm hemen bi küçük su şişesi kap bakayım
O zaman avın bol bereketli olsun :)Kumbara yapacak kutum yok anlamında demedim canım kumbara yapamıyorum burda. Ama haklısın bir yerinden başlamak lazım, çekmecedeki bozukluklarla başlayıp çantalarda para avına çıkayım biraz
Merhaba canim.Slm hatunlar bende bu dertten muzdaribim ama benm elime kalmıyoki biriktireyim çok sıkıntılıyım offff offf
bi yıl olmadı evleneli ama okadr masraf çıkıyorki sürekli bunaldık artık eşimle. En büyük harcamamız dışarda yemek yemek. İstanbul çok pahalı bi şehir aşırı para gidiyorMerhaba canim.
Bir yerlerden kucuk de olsa biriktirmeye calis
Bu aralar bizim de masraflarimiz cok ama bozuk paralari en azindan biriktirmeye calisiyorum
Yada gunu 0 harcamayla bitirmeye calisiyorum
Kumbara yapmalisinnn