birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

bi yıl olmadı evleneli ama okadr masraf çıkıyorki sürekli bunaldık artık eşimle. En büyük harcamamız dışarda yemek yemek. İstanbul çok pahalı bi şehir aşırı para gidiyor
Evde yemek yemeye calisin ozel gunler disinda
Bizimde cok masrafiniz oldu bu yil ama az da olsa kenara atmaya calisiyorum en azindan kumbara yapip bozuklari biriktirin
Masraflarinizi azaltmaya calisin

Selam kizlar bir haftadir meleketteydik
Pazar günü döndük annem sagolsun bir sürü yiyecek koymus arabamıza canim annem cok ozledim onu :cry:
Dün eşime yeni bir yazi tahtasi aldim 78 tl idi. Domates salatalik maydanoz marul nane fasulye vs aldim market alisverisi toplam 56 tl tuttu
Bugün salondaki esyalari misafir odasina tasidik esim salonda ders calisiyor ben de ona eşlik ediyorum :KK4:
Şöyle bir tatile cikmayi ne cok isterdim 5 senedir tatile gitmedim ama mümkün degil sinavlarimiz var calismamiz gerek emek olmadan yemek olmuyor:mad:

Kizlar dun uzum, muz, ekmek , yogurt falan aldim bir 30 tl. harcadim.
Bugun evdeyim sadece ekmek aldirmam lazim.:KK59:

Bide @yagmur559 sizde sistem nasıl canim yani ay sonu birikimler listeleniyor mu ? Ben biraz dam diye damladim araniza :)

Canim arada sirada yazan oluyor duzenli yazanlar olmadigindan hic liste yapmadim bende . Ama istersen benim ve senin listeni yapmaya baslayabilirim sonra katilan olursa olur..
Bence yapalım canım herkes katılır diye düşünüyorum teşvik olur :)

X