birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

SiZin tarhananız Nasıl merak ettim? Bi çorba şeklinde yapıyoruz ama burada bir arkadas kıtır kıtır yenen kurutulmuş tarhana göstermişti

Ben çok deterjan sevmem. Domestos ve çamaşır suyu çok kullanırım. Yerleri çamaşır suyu ile silerim hijyenik olsun diye. Bir ara loc (anway) alırdım ki halıdan cama duvara zemine her yere kullanılıyor. Çeşit çeşit deterjan evde çok yer kaplıyor. Ben cif de çok kullanırım wc de vs

Cam sil yıllardır almıyordum gecen hafta aldım. Tupper cam silme bezini kullanınca cam sile gerek kalmıyor

Bakıcım yerleri silerken çamaşır yumuşatıcısı atıyor bir kaç damla su koksun diye
Biz de çorba yaparız. Kıtır tarhanayı bir kere antepten almıştım. Yiyemedim.
Birikim zor iş. Bir de resmen sapıttım. Harcamam olunca üzülüyorum. Hastalık olmasa bari :KK43:

Gecen ay 600 tl birikimim oldu altin hesabi acmak icin biraz daha biriktirmem gerek para durmuyor yerinde surekli ihtiyac cikiyor.

Hatunlar uzun zamandır konuya bakmıyordum, tatil başladı bitti ben yeni girebildim buraya.
Tatili ailemin yanında geçiriyorum zorunlu hallerden dolayı, annem rahatsız olduğu için onunla ilgileniyorum.
Geldiğimden beri doğru dürüst dışarı çıkamıyorum,para da harcamıyorum diyebilseydim keşke. Gelince düzenim hesabım şaştı, ne alıyorum nereye harcıyorum belli değil:KK43: Birikim yaptığım dönemde alışmışım hesabımı bilmeye şimdi kendimi çok dağılmış hissediyorum. Gelirken internet ve telefonu dondurdum 3 ay için tek karım bu sanırım. :işsiz:

Hatunlar uzun zamandır konuya bakmıyordum, tatil başladı bitti ben yeni girebildim buraya.
Tatili ailemin yanında geçiriyorum zorunlu hallerden dolayı, annem rahatsız olduğu için onunla ilgileniyorum.
Geldiğimden beri doğru dürüst dışarı çıkamıyorum,para da harcamıyorum diyebilseydim keşke. Gelince düzenim hesabım şaştı, ne alıyorum nereye harcıyorum belli değil:KK43: Birikim yaptığım dönemde alışmışım hesabımı bilmeye şimdi kendimi çok dağılmış hissediyorum. Gelirken internet ve telefonu dondurdum 3 ay için tek karım bu sanırım. :işsiz:
Gecmis olsun canim iyi olur insallah annen .
Bende gerekmedikce tl yuklemiyorum telefonuma bu da kar tabiki.

Ben bu altın işinden anlamıyorum. Aldım ama, bankamın gram için alış fiyatı 135 tl. Satış fiyatı 121 her türlü satsam zarardayım yani.

O yüzden canım sıkıldı :KK43:
Bu ara birikime taktım kızlar. Fuzuli hiçbir şey almıyorum.
1 haftadır mutfak alışverişi de yapmıyorum. Eldekileri tüketiyoruz. Ekmek yerine erişte hamur sigara böreği falan gibi şeyler yapıyorum. Unumuz suyumuz yağımız var. Eldekileri tüketene kadar aynen devam.

Toplu taşıma ücretsizdi biliyorsunuz, arabayı da kullanmadım o yüzden.
Bağımlılık yapıyor ya, cimri olmak istemiyorum.
hangi banka ??

X