birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

maşallah canım yukarıda bırıkımlerını nasıl degerledırıyorsun dıye sormustum ama acaba yazmadım mı ya bak muallakta kaldım şimdı:KK64: çok ıyı 22 yasında araba almak cok cok ıyı kredıyle mı aldın? calısıyo musun? meslegın ne? ay cok soru sordum acaba mazur gor ablanı :)
Canım altın hesabım vardı onu bozdurmustum öyle aldım arabayı
Stajyer avukat adayıyım henüz, burslardan aldıgım paralarla biriktirdim biraz da ailem üzerine koydu.

Abim üniversiteyi ilk kazandıgım sene aldı beni bankaya götürdü altın hesabı actırdı kendisi de para koyup gram altın aldı bana hediye olarak.
O gün bugündür ben de ne kadar param varsa hep altın hesabına yatırdım, iyiki yapmıs diyorum, iyiki beni para biriktirme konusunda azmettirmis.

wp_ss_20160620_0001.png

Altı ve döviz düşûşte hanımlar takibe alalım :)

Hatunlar ben bugün hic para harcamadım
Nisanlımla bulustuk bugün, oruc olunca gezesimiz gelmedi hic
Simdi o tatlı almaya gitti iftarda yiyecekmis, gelince de yemek yapacagız :eğlence:
Buzlukta biraz kıymam var, tepsiye patatesle soganın arasına koyup üzerine de domates dilip biberleyip fırına sürerim
Biraz da ezogelin corba yaparız
Adam gitti de gelmedi daha nereye takıldı acaba kafası :işsiz:

Bütün sayfaları okudum gözlerim pert oldu :ruh::KK70:
Dondurucuda her seyi saklıyormussunuz bunu da ögrendigim iyi oldu
Annem de öyledir ne bulsa dondurucuya atar, dondurucum olursa ben de öyle yapıcam :KK51:
Buzluk gercekten kurtarici :super:
Bende ne bulursam atiyorumm
Aslinda dondurucu alirdim da hem 2 kisiyiz hem kiraciyiz diye almiyorum ilerde kesin alcam.

*Bugunku harcama: 29 tl.:KK31:

Biraz kiyma aldim onceden buzluktaki artan ekmeklerden galeta yapmistim onu cikarip kofte yapip buzluga attim

Dunku yemekler duruyor sadece yanina biraz kofte kizartacagim.:KK69:

*Kumbise sadece 1 tl. atabildim.:KK12:

X