birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Günaydın hanımlar bende kendimi tanıtayım 1 buçuk yıllık evliyim kirada oturuyoruz evim araba yok kpss ye hazırlanıyorum ailelerden uzak bi şehirde yaşıyorum

Günaydın hanımlar bende kendimi tanıtayım 1 buçuk yıllık evliyim kirada oturuyoruz evim araba yok kpss ye hazırlanıyorum ailelerden uzak bi şehirde yaşıyorum
Merhaba canim bnde 1 yillik evliyim.Sozde bnde kpss hazrlaniyom ama pek calisamadim:KK12:

Merhabalar..:KK54:
Bugun haftalk alisvers yaptik bimden.
Patlican, muz, yogurt, dankek rulo pasta, cekirdek, bulasik deterjni, garnitur, ekmek

Toplam= 22,35

Eski topikleri okurken bir arkadasin babannesi bir bardak yag ile iki haftasini
gecirdigini soylemissss :KK58:hemennnnnn denemeliyim dedimm:KK69:
Bakalim basarabilecekmiyim merak ediyorum:KK33:

Merhaba kizlar

Ben de bugun mecburiyetten küçük altin almak zorunda kaldım 185 ten aldım nasıl sizce internette 191i gördüm ama kuyumcu tanidik olduğundan bu fiyata verdi sanırım

Merhaba kizlar

Ben de bugun mecburiyetten küçük altin almak zorunda kaldım 185 ten aldım nasıl sizce internette 191i gördüm ama kuyumcu tanidik olduğundan bu fiyata verdi sanırım
keşke bekleseydin canım bende düşmesini bekliyorum harcamıyım diyede bankaya attım inşallah cekmem :))

Hangi şehirdesin de su faturan 11 tl geliyor
Biz izine gidiyoruz ev boş kalıyorda anca öyle yinede 10 lira falan geliyor. Elektrikte öyle izine gidince anca 40 gelir. Çocuk yokkende öyleydi. bulaşık mak. Hergün çalışır. 1 gün arayla da çamaşır mak. Çalışır. Hayretlerdeyim luan bende mivsorun var diye

Buralardan öğrendiğim kadarıyla su şehirden şehire çok fark ediyor istanbulda 12 metreküp 60 küsür tl iken konyada 20 tl imiş

Bir de şehir dışına gittiğinizde evin dışındaki su vanasını kapatın
Kapatmazsanız kullanılmasa da vergileri geliyor

Buzdolabı + derin dondurucu varsa elektrik aylık o kadar gelir evde kimse olmasa da

X