Cok sagol canim bnde elimden geldigince birikim ypmaya calisyorummCanım topiğin hayırlı olsun bende senin sıkı takipçinin aartık diğer forumlar çok ilerlediği için ben biraz eğrelti durdum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sagol canim bnde elimden geldigince birikim ypmaya calisyorummCanım topiğin hayırlı olsun bende senin sıkı takipçinin aartık diğer forumlar çok ilerlediği için ben biraz eğrelti durdum :)
Merhaba canim bnde 1 yillik evliyim.Sozde bnde kpss hazrlaniyom ama pek calisamadimGünaydın hanımlar bende kendimi tanıtayım 1 buçuk yıllık evliyim kirada oturuyoruz evim araba yok kpss ye hazırlanıyorum ailelerden uzak bi şehirde yaşıyorum
Bölüm nedir sizin olsun geç kalmış sayilmazsinkiMerhaba canim bnde 1 yillik evliyim.Sozde bnde kpss hazrlaniyom ama pek calisamadim
Bölüm nedir sizin olsun geç kalmış sayilmazsinki
Valla ben büyük ihtimal yarın falan almayi düşünüyorum. Napim yoksa yicem parayi para yok olcağına altinim olsunAltin dussede alsak ya yoksa harcicamm
Ama baya yuksek biraz beklicem dusmesini mecbur kalirsam bnde alirim artikValla ben büyük ihtimal yarın falan almayi düşünüyorum. Napim yoksa yicem parayi para yok olcağına altinim olsun
keşke bekleseydin canım bende düşmesini bekliyorum harcamıyım diyede bankaya attım inşallah cekmem :))Merhaba kizlar
Ben de bugun mecburiyetten küçük altin almak zorunda kaldım 185 ten aldım nasıl sizce internette 191i gördüm ama kuyumcu tanidik olduğundan bu fiyata verdi sanırım
keşke bekleseydin canım bende düşmesini bekliyorum harcamıyım diyede bankaya attım inşallah cekmem :))
hım haklısın :)Evet canım ama birikim için değil bebek doğdu
Hangi şehirdesin de su faturan 11 tl geliyor
Biz izine gidiyoruz ev boş kalıyorda anca öyle yinede 10 lira falan geliyor. Elektrikte öyle izine gidince anca 40 gelir. Çocuk yokkende öyleydi. bulaşık mak. Hergün çalışır. 1 gün arayla da çamaşır mak. Çalışır. Hayretlerdeyim luan bende mivsorun var diye
Artik hic bir seyim israf olmuyorr.. hic bisey cope gitmiyor..
Evin bereketi geri gldi sanirim
Ufak ufak birikim yapmayada basladim
Eski topiklerdeki yazilanlari bastan sona okumaya basladim cokkk sey ogreniyorum
Merhabalar..
Bugun haftalk alisvers yaptik bimden.
Patlican, muz, yogurt, dankek rulo pasta, cekirdek, bulasik deterjni, garnitur, ekmek
Toplam= 22,35