Cok iyi yapiyosun canim boyle boyle birikip mal sahibi olunuyor sogani ikiye bolup yarisini kullanip yarisini sonra kulllanan insanlarin simdi 3 tane evi arabasi oldugunu biliyorummmbende nereye ne verdiysem gün gün tutarım ay sonu kendi kendimi sorgulamamak için ay biter toplarım tutarı o ayın tepesine yazarım benim hedefim önümüzdeki ay itibariyle 1000 tl atmak tabi es kaza bişey çıkmazsa bu ay kredi kartımıda sıfırlıyorum.bankada biriktiriyorum inşallah hedef tutar bende de ev yok şirket aracı var eşimin başkada birşeyiz yok
Cok iyi yapiyosun canim boyle boyle birikip mal sahibi olunuyor sogani ikiye bolup yarisini kullanip yarisini sonra kulllanan insanlarin simdi 3 tane evi arabasi oldugunu biliyorummm
Haklisin canim bn atanamadim dolayisiyla tek maasiz bnde calissam bu kadar skmazdim belki ama napim atanana kadar bari kosede bi paramiz birikimimiz olsun diyorum. esinin savurgan olmamasi cok iyi bnim esim parayi cok kolay harciyobizim eşimle gelirlerimiz aynı giderlerimizde ben oğlumun giderlerini karşılar 2 fatura öderim eşim evin kirasını ve diğer masrafları o arta kalan parasını biriktirir bende, kimse kimseye hesap sormaz ve asla para tartışması yaşamayız evde ,bu birikmler ileride yine bizim alacağımız ev vs için birikir oda savurgan değil bende,ama hiç birşeyimzdende eksik değiliz çoğu zaman diyorum ki millet sıkarak ev sahibi oluyor ama herşeyden mahrum ,sonra diyorumki ev sahibi olmayayım ama hiç birşeyimizdende kısmayalım dünyaya birdaha gelmiycem nasıl olsa
Haklisin canim bn atanamadim dolayisiyla tek maasiz bnde calissam bu kadar skmazdim belki ama napim atanana kadar bari kosede bi paramiz birikimimiz olsun diyorum. esinin savurgan olmamasi cok iyi bnim esim parayi cok kolay harciyo
Haklisin canim ucretli basvurdum ilcede yasadigim icin burdaki okullar cikmadi artik normal memurluk insallahatanırsın inşallah yada atanana kadar ücretli çalışsan en azından evde durmaktan iyidir.bu zamanlarını çalışmadığın için ilerde çok ararsın bebekte yoksa bence bu şekilde başlayabilirsin birikime
Yok canim bn her hafta yapiyom kararmiyor marketteki gibi kabinda duruyo pisirecegim gun aciyom tabi son kullanma tarinden once tuketmeye calisiyom :)bugün alınan mantar çarşamba günü mü pişecek? kararmaz mı? annem aldığı gün yapıyor en fazla ertesi gün. kararmasın diyor da
ne bileyim annem mantar deyince bi titizlenir ki sormaYok canim bn her hafta yapiyom kararmiyor marketteki gibi kabinda duruyo pisirecegim gun aciyom tabi son kullanma tarinden once tuketmeye calisiyom :)
Bnde tavukta oyle titizim hemn bitsin isterim sanki durdukca kus gribi sacacakmis gibine bileyim annem mantar deyince bi titizlenir ki sormao pazardan alıyor, getiriyor bembeyaz. bir poşette görüyoruz, bir de akşam tabağımızda
haa tavuk da ayrı bir konu zaten. mümkün olsa kendi besleyip, kesip pişirecekBnde tavukta oyle titizim hemn bitsin isterim sanki durdukca kus gribi sacacakmis gibi
Bndee valaahaa tavuk da ayrı bir konu zaten. mümkün olsa kendi besleyip, kesip pişirecek
Sagol canimSüpersin canımm valla arkandayım