Ah Ah bende muzdaripim böyle şeylerdem.
Benim misafirler yoldayken arar hep.
Geçen kaynım eşime mesaj attı akşam 8 de ben geliyorum abi yoldayım diye
Eşimde bana söyledi bende niye haber vermiyor önceden dedim.
Akşam yattı sabah gitti otel gibi kullanıp gitti.
Sinir oluyorum o kaynıma.Bekar birde.
İşi düşünce arar.
Başkada aramaz.
Anlatacak çok şey var da boşver.
Böyle yuvarlana yuvarlana gidiyoruz işte.
hele bekar erkekse hiç anlamaz..kapıya gelip, öyle bile arar ,açın ben geldim diye..
ıyyyyy benim eşimide ararlar amagenelde yengesi hlası falan müsaitseniz gelicez diyolaryanlz bana soran yok bebekle ev dağınıkmı işi varmı hiççç demezler benim saf kocamda kim ararsa araın sorıyım diyemez buyrun buyrun sonra beni arar bugün geliyolar 1 saate evde olurlar der ben deliririm tabi
hatta bugün öğlen ben eltimi bekliyordum eşofmanlıyım çaya gelcek lalicaz o sandım açtım bide ne göriyim eşimin halsı çıka gelmiş bebk görcekmiş ne arama ne bişey yılbaşı günüde aynısı oldu eşim,n babannesi geldi bize hemde o akşam herkes savmış kadıncağızı başındna bize kaldı özelimiz gitti resmen 2 gün kaldı ve gitti
KAynananın kaynanası size mi geliyor
Gelini yokmu kadının ıyyyy
sorma ya kaynanamı geçtim kaynanamın kaynanasınadamı ben bakıcam kaldıki 5 çocuğu var banane ya dedim herkes beni bi güler yüzlü bulmuş sömürüp duruyo öz kızı ya eşimin halası demişki git sen onlarda kal biz yılbaşında kızıma gidicez kadın 90 küsür yaşında eee bu senin öz annen ben neyim torununun eşiyim oha yani banamı kaldı ona bakmak aman yaaa sinir oldum yine geldi aklıma
Ablamın da vardı böyle bir sıkıntısı.
Bu ve bunun gibi şeyler.
Bi gün dayanamamış kadınla çözmeye çalışmış mevzuyu.
Kökten hallolmuş sorun
Kadın fazla alıngan olduğu için bir daha arayıp sormamış, karşılaştıklarında da selam vermiyormuş.
Günaydın arkadaşlar.. Ben birşey sormak istiyorum. Evinize misafir gelecekse bunu size mi söylerler yoksa eşinize mi ? Yani şöyle diyeyim bayan olan kişi eşinizi mi arayıp biz akşam size geleceğiz der?
Normalinin böyle olduğunu zannetmiyorum. Bunları neden söylüyorum.. Çünkü bizim arkadaşlarımız var eşimle Onlar nişanlılar eskiden beri arkadaşız yani hepimiz tanıyoruz birbirimizi. Bize akşamları oturmaya gelecekleri zaman bir kere bile bana demediler. Nur müsaitseniz size geleceğiz diye. ilk başlarda dikkat etmedim ama hep böyle. O evin kadını benim. Eşim bilemez ki ben müsait miyim neyim işim mi var.. Gerçi eşime sorarken de zannetmiyorum ki Nur'a sor bakalım müsaitse geleceğiz dediklerini.. Direk biz akşam size gelcez felan diyorlardır. Ben Fatihe kızdım kaç sefer açma konuşma diye. Birde uğur fatihi arasa belki anlarım. Selin arıyor fatihi biz gelcez diye.
Bu isyanımın sebebi de.. Dün yine bize gelmek istemişler. Ben eve gittiğimde saat 5 i biraz geçiyordu. Fatih aradı işte belki uğurla selin gelir dedi. Hatta Veli'yle Gamze de gelebilir dedi. Ay sinirlerim tepeme çıktı resmen. Veli ve Gamzede nişanlılar ve hayatımda sadece 1 kez yarım saat felan aynı ortamda bulundum. Kızdan da hiç hoşlanmamıştım. Onlar kendi planlarını yapmışlar gelcekler yani rahatlığa bakınız. Evimze ilk defa gelcek birileri şimdi kalktım süpürge yaptım sildim felan. Yemeğe giriştim ( HER geldiklerinde yemekli gelirler bir çay içip gidilmez ) Kızlar önce geldi. Direk ceketlerini çıkardılar hooop yatak odasına girdiler koydular felan. Terlik alayım ben dedi Gamze olan yatak odamda terliklerim. vs vs Bu hareketlere bakan der ki aa bunlar kırk yıllık arkadaş. Hareketleri basit basit. Ben yemeklerle uğraşıyorum onlar dedikodu yapıyorlarSonra erkekler geldi. Eşim işten yeni çıkmıştı.Ben sofra hazırlıyorum o nişanlısıyla kavga ediyor.. Şaak salona geçiyorlar felan. Yani ilk defa gelinen, tanınmayan birinin evinde yapılmayacak herşey yapıldı evimde. Birşey diyemedim tabiki. Gelmesinler diyemem Uğur eşimin kardeşi gibi. Ama gelecekleri zaman sorulması gereken kişinin ben olduğumu nasıl anlatabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?