• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biricik Misafirlerim ( ! )

y.a.n.l.ı.ş tek kelimeyle. herşey yanlış bu anlattığında senin aranmaman, eşinin sana danışmaması, misafirlerin umursamaz tavırları, pat diye gelen misafiri yemekli kabul etmen, evin mahrem yerlerine girmeleri, tavırları... bence sen tavırını belli etmelisin net olmalısın. yoksa daha çok üzülürsün.sevgiler...

isimleri acik acik yazdigina gore belki gamzeyle veysel ugurlada selin okuyup birdahaki sefere senin istedigin sekilde arayip gelmek istediklerini soylerler yada artik bu laflardan sonra hic gelmezler:27::27:

Ah Ah bende muzdaripim böyle şeylerdem.

Benim misafirler yoldayken arar hep.

Geçen kaynım eşime mesaj attı akşam 8 de ben geliyorum abi yoldayım diye:53::53::53:

Eşimde bana söyledi bende niye haber vermiyor önceden dedim.

Akşam yattı sabah gitti otel gibi kullanıp gitti.

Sinir oluyorum o kaynıma.Bekar birde.

İşi düşünce arar.

Başkada aramaz.

Anlatacak çok şey var da boşver.

Böyle yuvarlana yuvarlana gidiyoruz işte.

Ah Ah bende muzdaripim böyle şeylerdem.

Benim misafirler yoldayken arar hep.

Geçen kaynım eşime mesaj attı akşam 8 de ben geliyorum abi yoldayım diye:53::53::53:

Eşimde bana söyledi bende niye haber vermiyor önceden dedim.

Akşam yattı sabah gitti otel gibi kullanıp gitti.

Sinir oluyorum o kaynıma.Bekar birde.

İşi düşünce arar.

Başkada aramaz.

Anlatacak çok şey var da boşver.

Böyle yuvarlana yuvarlana gidiyoruz işte.

hele bekar erkekse hiç anlamaz..kapıya gelip, öyle bile arar ,açın ben geldim diye..

hele bekar erkekse hiç anlamaz..kapıya gelip, öyle bile arar ,açın ben geldim diye..

O kadar gıcık ki.

Konuşma özürlü sanki.

Nasılsın bile demez.

Ben derim hoşgeldin nasılsın falan filan.

İnanmazsınız kahvaltı da 1 kelime konuştu o da eline sağlık dedi.

Eşimle de konuşmaz. Mıy mıyyy bir insan.Nefret ediyorum robot gibi insanlardan.

Sonra gitti.

Otel mi burası ya.

O da evlensin o zaman görür o.

Üfff sinir oluyorum işte.

Saçma sapan düşünceler geliyo aklıma.Sonra vazgeçiom.

Bu durumu eşimle bende yaşadık bi süre eşimin de arkadaşları eşimi ararlardı artık beni arıyorlar.Oturup konuştuk çünkü madem gelecekler bunu bana bildirmeliler,mutfakla uğraşan benim
temizlikle uğraşan benim..aradıkları zaman "önce nil'i arayın"diyormuş arkadaşlarına onlar da beni arıyorlar

Büyük çabalar sonucu eşim de anladı beni...

Eşinizle konuşun sizde benim yaptığım gibi..İşe yaradı bende..

:34:

Son düzenleme:
toplumumuzun kanayan yarasıdır..eşiniz hayır demeyi bilmiyor.bu çok tehlikeli bir durum..onlara hayır diyemiyor..önlem almanızda fayda var yarın öbür gün sizden habersiz başka şeyler olmasın.örneğin eşinizden para isterler oda hayır diyemiyor onlara.bu en basiti.tedbir almakta fayda var.

ıyyyyy benim eşimide ararlar amagenelde yengesi hlası falan müsaitseniz gelicez diyolaryanlz bana soran yok bebekle ev dağınıkmı işi varmı hiççç demezler benim saf kocamda kim ararsa araın sorıyım diyemez buyrun buyrun sonra beni arar bugün geliyolar 1 saate evde olurlar der ben deliririm tabi:27::27:
hatta bugün öğlen ben eltimi bekliyordum eşofmanlıyım çaya gelcek lalicaz o sandım açtım bide ne göriyim eşimin halsı çıka gelmiş bebk görcekmiş ne arama ne bişey yılbaşı günüde aynısı oldu eşim,n babannesi geldi bize hemde o akşam herkes savmış kadıncağızı başındna bize kaldı özelimiz gitti resmen 2 gün kaldı ve gitti :52::52:

ıyyyyy benim eşimide ararlar amagenelde yengesi hlası falan müsaitseniz gelicez diyolaryanlz bana soran yok bebekle ev dağınıkmı işi varmı hiççç demezler benim saf kocamda kim ararsa araın sorıyım diyemez buyrun buyrun sonra beni arar bugün geliyolar 1 saate evde olurlar der ben deliririm tabi:27::27:
hatta bugün öğlen ben eltimi bekliyordum eşofmanlıyım çaya gelcek lalicaz o sandım açtım bide ne göriyim eşimin halsı çıka gelmiş bebk görcekmiş ne arama ne bişey yılbaşı günüde aynısı oldu eşim,n babannesi geldi bize hemde o akşam herkes savmış kadıncağızı başındna bize kaldı özelimiz gitti resmen 2 gün kaldı ve gitti :52::52:

KAynananın kaynanası size mi geliyor :27:

Gelini yokmu kadının ıyyyy

habersiz gelinmesini hiç sevmem. yani yakın bi arkadaşım da olsa bu huyumu bilirler, önce bi arayıp evde misin derler. bu müsait misin demektir. tabi ilerde eşim de böyle olur mu bilmem ama kızmakta haklısın canım..

Ablamın da vardı böyle bir sıkıntısı.
Bu ve bunun gibi şeyler.
Bi gün dayanamamış kadınla çözmeye çalışmış mevzuyu.
Kökten hallolmuş sorun :p
Kadın fazla alıngan olduğu için bir daha arayıp sormamış, karşılaştıklarında da selam vermiyormuş.

bence hemen olaya el koymalısın yoksa seni daha çookk kullanırlar,ne saçma ya eşine haber verip gelmeleri
ben olsam söylerim kendilerine çok ayıp yaptıkları

KAynananın kaynanası size mi geliyor :27:

Gelini yokmu kadının ıyyyy

sorma ya kaynanamı geçtim kaynanamın kaynanasınadamı ben bakıcam kaldıki 5 çocuğu var banane ya dedim herkes beni bi güler yüzlü bulmuş sömürüp duruyo öz kızı ya eşimin halası demişki git sen onlarda kal biz yılbaşında kızıma gidicez kadın 90 küsür yaşında eee bu senin öz annen ben neyim torununun eşiyim oha yani banamı kaldı ona bakmak aman yaaa sinir oldum yine geldi aklıma:52::52:

sorma ya kaynanamı geçtim kaynanamın kaynanasınadamı ben bakıcam kaldıki 5 çocuğu var banane ya dedim herkes beni bi güler yüzlü bulmuş sömürüp duruyo öz kızı ya eşimin halası demişki git sen onlarda kal biz yılbaşında kızıma gidicez kadın 90 küsür yaşında eee bu senin öz annen ben neyim torununun eşiyim oha yani banamı kaldı ona bakmak aman yaaa sinir oldum yine geldi aklıma:52::52:

gece gece güldürdünüz beni valla kızlar, gelinlerimizin durumu vahim kaynanatörler yetmiyor artık bir de onların kaynanatörleri Allah yardımcın olsun arkadaşım :9:

Madem eşinizi arıyorlar, gelmek istediklerini söylediklerinde eşiniz "buyrun gelin" demeden önce " eşime sorayım malum ikimizde çalışıyoruz" gibi şeyler söylemeli.

ben 5 sene çektim hayatım, hep eşimi arayıp geliyorlardı. Kendi evlerine de çağırıyorlardı ama bizimkisi hep bize gelsinler. Bıktım tabi sonunda, eşimin karşısına geçtim konuştum. Ben çalışan bir kadınım ve artık çocuklu (Çocuktan önce katlanıyordum), hem dedim onlar hanım gibi yiyip içiyor gidiyorlar, ben geç saatlere kadar arkalarını topluyorrum. Her yere onlarla, tatile bile onlarla. En sonunda son tatilde gördü ne kadar kıymetli arkdaşlar. Eşim şimdi yüzlerini görmek istemiyor. Ben de rahatım. Misafir sevmeyen birisi değilim aksine çok severim ama yani bir saatten sonra da enayi gibi hissettim kendimi hep. Bir de dediğin gibi yemekli, çay, meyve mutfakta bulaşıklardan adım atamıyorsun ve salon anlatmayayım daha.

Ablamın da vardı böyle bir sıkıntısı.
Bu ve bunun gibi şeyler.
Bi gün dayanamamış kadınla çözmeye çalışmış mevzuyu.
Kökten hallolmuş sorun :p
Kadın fazla alıngan olduğu için bir daha arayıp sormamış, karşılaştıklarında da selam vermiyormuş.

bu dünyada hep öyle olur zaten kırk gün birini sırtında taşı kırkbirinci gün indir senden kötüsü olmaz..
arkadaşada tavsiyem yedirirsin içirirsin senden iyisi olmaz .aynı şeyi sen onlara yapmış olsan bak bikere nası el ayak çekiliyor hemen..
mümkünse yatak odalarınızıda açık bırakmayın varsa kilidi kitleyin ..en kızdığım şeydir odaların gezilmesiki yatak odası senin özelin..

evinizde yapılan davranışlar çok rahatsız edici haklısınız.
eşinizi arama kısmına gelince beim nişanlımında kardeş gibi yakın bir arkadaşı var onun da kız arkadaşı va planlar yapılırken hep benim nişanlımı aralar benim de aam iyi ama bizim telefon ile konuşma alışkanlığımız ok birbirimizle nişanlımla buluşma plnaları yaparlar sonra nişanlım beni arar uygunmudur diye.yani evlendiğimizde de bize gelecekleri zaman beni arayacaklarını sanmıyorum.yani çocuğun kız arkadaşının da aradığı oluyor nişnalımı uygunmusunuz şunu yapalım bunu yapalım diye...ben rahatsız olmuyorum ama evde yapılan davranışlardan ben de ciddi anlamda rahatszı olabilirdim samimi değil isem.

Günaydın arkadaşlar.. Ben birşey sormak istiyorum. Evinize misafir gelecekse bunu size mi söylerler yoksa eşinize mi ? Yani şöyle diyeyim bayan olan kişi eşinizi mi arayıp biz akşam size geleceğiz der?
Normalinin böyle olduğunu zannetmiyorum. Bunları neden söylüyorum.. Çünkü bizim arkadaşlarımız var eşimle Onlar nişanlılar eskiden beri arkadaşız yani hepimiz tanıyoruz birbirimizi. Bize akşamları oturmaya gelecekleri zaman bir kere bile bana demediler. Nur müsaitseniz size geleceğiz diye. ilk başlarda dikkat etmedim ama hep böyle. O evin kadını benim. Eşim bilemez ki ben müsait miyim neyim işim mi var.. Gerçi eşime sorarken de zannetmiyorum ki Nur'a sor bakalım müsaitse geleceğiz dediklerini.. Direk biz akşam size gelcez felan diyorlardır. Ben Fatihe kızdım kaç sefer açma konuşma diye. Birde uğur fatihi arasa belki anlarım. Selin arıyor fatihi biz gelcez diye.
Bu isyanımın sebebi de.. Dün yine bize gelmek istemişler. Ben eve gittiğimde saat 5 i biraz geçiyordu. Fatih aradı işte belki uğurla selin gelir dedi. Hatta Veli'yle Gamze de gelebilir dedi. Ay sinirlerim tepeme çıktı resmen. Veli ve Gamzede nişanlılar ve hayatımda sadece 1 kez yarım saat felan aynı ortamda bulundum. Kızdan da hiç hoşlanmamıştım. Onlar kendi planlarını yapmışlar gelcekler yani rahatlığa bakınız. Evimze ilk defa gelcek birileri şimdi kalktım süpürge yaptım sildim felan. Yemeğe giriştim ( HER geldiklerinde yemekli gelirler bir çay içip gidilmez ) Kızlar önce geldi. Direk ceketlerini çıkardılar hooop yatak odasına girdiler koydular felan. Terlik alayım ben dedi Gamze olan yatak odamda terliklerim. vs vs Bu hareketlere bakan der ki aa bunlar kırk yıllık arkadaş. Hareketleri basit basit. Ben yemeklerle uğraşıyorum onlar dedikodu yapıyorlar :1: Sonra erkekler geldi. Eşim işten yeni çıkmıştı.Ben sofra hazırlıyorum o nişanlısıyla kavga ediyor.. Şaak salona geçiyorlar felan. Yani ilk defa gelinen, tanınmayan birinin evinde yapılmayacak herşey yapıldı evimde. Birşey diyemedim tabiki. Gelmesinler diyemem Uğur eşimin kardeşi gibi. Ama gelecekleri zaman sorulması gereken kişinin ben olduğumu nasıl anlatabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bir Daha Bu Durum Tekrarlanır İse;
Yani Siz Eve Giriyorsunuz, Ardınızdan Eşiniz Arkadaşlarının Geleceğini Söylüyor..
Doğal Olarak İki Ayağınız Bir Papuca Giriyor..
Ve Müsait misiniz Diye de Sorulmuyor..:57:

Ben Olsam; Ayıp Olur mu Olmaz mı Düşünmeden.. (Çünkü Kimse Bana Ayıp Olur mu Diye Düşünmüyor) :57:
Onların Gelmesine Yakın Alırım Çantamı Çıkarım..
Ya da Onlar Gelince.. :1:
Hemde Acele Davranışlarla..
''Aaa Nereye'' Falan Diyeceklerdir..
- Eee Müsait miyim Diye Sormadınız ?
- Eee Zaten Beni Değil, Eşimi Aramışsınız..:1:
- O Size Bu Konuda Yardımcı Olacaktır..
Deyip Kapıyı Çekiniz..

Etkiye Tepki Olsun.. :34:

Burdanda Kendilerine En İyi Dileklerimi Yolluyorum.. :57:

Son düzenleme:
benim evime gelecek misafirler kayınvalideme sorarlar :) yada eşime kimse bana elifgibiolmak musaitmisiniz demedi.. yada yemegemi çagrıldık kayınvalideme ve eşime söylendi bana söylenmedi en sonunda dedim ben gelmiyorum... olurmu bu yemek senin için dendi madem benim için bana sorulacak musaitmisiniz değilmisiniz diye.. dedim.. eşimide çok uyardım bana sormadan musaitiz deme dedim... baktım dinlemiyor beniii.. konuşmadım. sözümü tutasıya... suanda iki tarafta iyi durumda gene kaçamakları oluyor ama 4 5 ayda genede iyi değiştiler.

Back