• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biricik Misafirlerim ( ! )

Kusura bakmayın ama hata eşinizde
Onlar aradığında direk ben bilmem eşimi arıyıp sorun derse , sizde böyle sinir olmazdınız
Onlarında belki kafasına dank ederdi
Böyle durumlarda kimi arıyacakları..

Aslında bu durum bizede oluyor , birisi geleceği zaman babamı arıyorlar
Annemle babam hep bu gereksiz insanlar yüzünden tartışıyorlar ama biz babamı daha bu konuda yontamadık
Ne kadar seni arıyan olursa 'hanıma sormam lazım ' de desekte
Nedense hep gelin gelin müsaitiz diyor..

cnm benım sen ne yapcagını bılıyorsun oyle seymı olur zaten ugurun yapmacık ve sırnasık hareketlerıne gıcıgım ama tavız verme alıştıkça çıkmazlar senden.oyle seymı olurmuş ben varken kımsenın esı turgaya msj atamaz çunkı kendını bılen ınsanlar mesafesı koy gerekırsede selıne gecen fatıhe msj attın bana nıye atmıyorsun kız gıbı laf sokabılırsın hıçç gelemem böyle seylere ben.

eşimin arkadaşları hepsi evli ama bize gelecekleri zaman eşimi ararlar ben bunda bi sorun görmüyorum.zaten eşim beni arar müsait miyiz diye sorun yoksa gelirler.
evin hanımı olmakla alakası yok bunun sonuçta o evin bi bireyi de eşin,eşini arayabilirler ama sorun eşinin sana danışmaması.

Eşinizi arayanlarda Bayan arkadaşlar değildir heralde. Diyorum arayan erkek olsa anlarım erkekler kendi aralarında araşmış olurlar da Madem bayan arıyor o yapıcak programı beni arasın yani.

Günaydın arkadaşlar.. Ben birşey sormak istiyorum. Evinize misafir gelecekse bunu size mi söylerler yoksa eşinize mi ? Yani şöyle diyeyim bayan olan kişi eşinizi mi arayıp biz akşam size geleceğiz der?
Normalinin böyle olduğunu zannetmiyorum. Bunları neden söylüyorum.. Çünkü bizim arkadaşlarımız var eşimle Onlar nişanlılar eskiden beri arkadaşız yani hepimiz tanıyoruz birbirimizi. Bize akşamları oturmaya gelecekleri zaman bir kere bile bana demediler. Nur müsaitseniz size geleceğiz diye. ilk başlarda dikkat etmedim ama hep böyle. O evin kadını benim. Eşim bilemez ki ben müsait miyim neyim işim mi var.. Gerçi eşime sorarken de zannetmiyorum ki Nur'a sor bakalım müsaitse geleceğiz dediklerini.. Direk biz akşam size gelcez felan diyorlardır. Ben Fatihe kızdım kaç sefer açma konuşma diye. Birde uğur fatihi arasa belki anlarım. Selin arıyor fatihi biz gelcez diye.
Bu isyanımın sebebi de.. Dün yine bize gelmek istemişler. Ben eve gittiğimde saat 5 i biraz geçiyordu. Fatih aradı işte belki uğurla selin gelir dedi. Hatta Veli'yle Gamze de gelebilir dedi. Ay sinirlerim tepeme çıktı resmen. Veli ve Gamzede nişanlılar ve hayatımda sadece 1 kez yarım saat felan aynı ortamda bulundum. Kızdan da hiç hoşlanmamıştım. Onlar kendi planlarını yapmışlar gelcekler yani rahatlığa bakınız. Evimze ilk defa gelcek birileri şimdi kalktım süpürge yaptım sildim felan. Yemeğe giriştim ( HER geldiklerinde yemekli gelirler bir çay içip gidilmez ) Kızlar önce geldi. Direk ceketlerini çıkardılar hooop yatak odasına girdiler koydular felan. Terlik alayım ben dedi Gamze olan yatak odamda terliklerim. vs vs Bu hareketlere bakan der ki aa bunlar kırk yıllık arkadaş. Hareketleri basit basit. Ben yemeklerle uğraşıyorum onlar dedikodu yapıyorlar :1: Sonra erkekler geldi. Eşim işten yeni çıkmıştı.Ben sofra hazırlıyorum o nişanlısıyla kavga ediyor.. Şaak salona geçiyorlar felan. Yani ilk defa gelinen, tanınmayan birinin evinde yapılmayacak herşey yapıldı evimde. Birşey diyemedim tabiki. Gelmesinler diyemem Uğur eşimin kardeşi gibi. Ama gelecekleri zaman sorulması gereken kişinin ben olduğumu nasıl anlatabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Eğer kadın arıyorsa tabiki evin hanımını arar yok eğer erkek arıyorsa eşinizi arar bu kadar basit bu olay. Sıra sıra gidiyorum canım; öncelikle eşin o kız aradığında " Selin ben evde değilim evin durumunu bilmiyorum Nur'u arayıp sor bi istersen" desin. Bunu dediği halde devam ediyorsa eğer kızla sen konuş biraz alaycı birazda ciddi bir tavırla " kızım sen neden Fatihi arıyorsun bu evin hanımı Fatih mi Fatih ne bilir evde ne var ne yok beni arayın ki ona göre birşeyler yapim" filan tarzı şeyler söylebilirsin.

Ay sinir oldum yaa..

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama hata eşinizde
Onlar aradığında direk ben bilmem eşimi arıyıp sorun derse , sizde böyle sinir olmazdınız
Onlarında belki kafasına dank ederdi
Böyle durumlarda kimi arıyacakları..

Aslında bu durum bizede oluyor , birisi geleceği zaman babamı arıyorlar
Annemle babam hep bu gereksiz insanlar yüzünden tartışıyorlar ama biz babamı daha bu konuda yontamadık
Ne kadar seni arıyan olursa 'hanıma sormam lazım ' de desekte
Nedense hep gelin gelin müsaitiz diyor..

Erkekler böyle oluyor genelde ya. Müsait değiliz demek zorlarına mı gidiyor nedir. Yada dediğim gibi misafir işte ne var otursunlar bir çay koy yeter diye düşünüyor da olabilirler.

cnm benım sen ne yapcagını bılıyorsun oyle seymı olur zaten ugurun yapmacık ve sırnasık hareketlerıne gıcıgım ama tavız verme alıştıkça çıkmazlar senden.oyle seymı olurmuş ben varken kımsenın esı turgaya msj atamaz çunkı kendını bılen ınsanlar mesafesı koy gerekırsede selıne gecen fatıhe msj attın bana nıye atmıyorsun kız gıbı laf sokabılırsın hıçç gelemem böyle seylere ben.

:1: Uğur o hareketleri evde yapamıyor :D ama evet öyle birşey yapabilirim bana niye mesaj atmıyosun gibi :)

Eğer kadın arıyorsa tabiki evin hanımını arar yok eğer erkek arıyorsa eşinizi arar bu kadar basit bu olay. Sıra sıra gidiyorum canım; öncelikle eşin o kız aradığında " Selin ben evde değilim evin durumunu bilmiyorum Nur'u arayıp sor bi istersen" desin. Bunu dediği halde devam ediyorsa eğer kızla sen konuş biraz alaycı birazda ciddi bir tavırla " kızım sen neden Fatihi arıyorsun bu evin hanımı Fatih mi Fatih ne bilir evde ne var ne yok beni arayın ki ona göre birşeyler yapim" filan tarzı şeyler söylebilirsin.

Ay sinir oldum yaa..

:) Evet böyle birşey yapıcam karar verdimm şakayla karışık lafları söyleyivereyim. Birde bi daha ki sefere kuru bi çay yapayım. Diyim ki bana söylemediniz geliyoruz diye bende bişey yapamadım. :)
Bize aç geliyolar işten çıkıp ben uşak heralde yemeklerini hazırlıyorum :D

:) Evet böyle birşey yapıcam karar verdimm şakayla karışık lafları söyleyivereyim. Birde bi daha ki sefere kuru bi çay yapayım. Diyim ki bana söylemediniz geliyoruz diye bende bişey yapamadım. :)

Aynen canım çay ve bisküvi çıkart haberim yoktu kusura bakmayın yemek hazırlayamadım de biz Fatih'e söylemiştik derlersede eşinde " çok yoğundum bugün aklımdan çıkmış hepten Nur'u aramayı unutmuşum" desin :1:. Dediğin gibi hizmetçilerisin galiba sen onların. Ahhh evli olsalar kısasa kısas yapardında nişanlılarmış daha neyse onlarda evlencek elbet :1:

sen dur yengem olaya el koysun bence ödleri kopar bır bakışı yeter:4:

Eşinizi arayanlarda Bayan arkadaşlar değildir heralde. Diyorum arayan erkek olsa anlarım erkekler kendi aralarında araşmış olurlar da Madem bayan arıyor o yapıcak programı beni arasın yani.

pardon o ayrıntıyı kaçırmışım o zaman eşiniz bi defa eşimi bi arar sorarsanız belki başka bi planı vardır derse o zaman bi daha cesaret edemez eğer hala eşinizi aramaya devam ederse eşimle konuşur araya mesafe koyardık.

Aynen canım çay ve bisküvi çıkart haberim yoktu kusura bakmayın yemek hazırlayamadım de biz Fatih'e söylemiştik derlersede eşinde " çok yoğundum bugün aklımdan çıkmış hepten Nur'u aramayı unutmuşum" desin :1:. Dediğin gibi hizmetçilerisin galiba sen onların. Ahhh evli olsalar kısasa kısas yapardında nişanlılarmış daha neyse onlarda evlencek elbet :1:

:)) aman evlensinler de kendi evlerine gidip kalsınlar :) Ayrıca yani ailesi de biliyor devamlı bize geldiklerini. Bir kere de siz bize buyrun demediler :) Çok sinirliyim sanırım :|

:)) aman evlensinler de kendi evlerine gidip kalsınlar :) Ayrıca yani ailesi de biliyor devamlı bize geldiklerini. Bir kere de siz bize buyrun demediler :) Çok sinirliyim sanırım :|

Bir dahakine sizde emrivaki yapın ozamanda görsünler. Arayın sizde akşam size geliyoruz deyin bakalım ne yapacaklar :1:

Bizde şöyledir, gelecek kişi eşimdne dolayı arkadaşımız ise eşimi arar, benden dolayı arkadaşımız ise beni arar. Tutup da eşimin okul arkadaşlaır beni aramaz. ama eşim "Tabi buyrun gelin" demeden önce mutlaka bana sorar. "Ben eşime döneyim müsait olup olmadığımızı sorayım" der. Ben müsait olduğumuzu söylersem kabul eder, müsait değilsek durumu bildirir ama birkaç gün içinde biz kendimiz mutlaka arayıp davet ederiz.
Ama benim arkadaşlarım beni aradığında eşime sormadan kabul ederim ya da etmem, e çünkü kadın bilir evin düzenini. Dolayısıyla konu arkdaşa olunca eşimin aranması bana normal geliyor.
Ama iş akrabalara gelince farklı, eşimin akrabaları geleceğinde beni aramalarını bekliyorum. E madem akrabayız, beni direk arayabilmeliler. Üstelik başka şehirde oldukları için yatılı geliniyor. Ama maalesef sevgili elticiğim hala öğrenemedi. Hala kocası kocamı arar geleceklerinde, ben de her seferinde sinir olurum.

bence kesinlikle haklısınız, valla eşinizi tembihleyin kadın bir daha açarlarsa kadına desinki valla nurla bi konuşun, mesaisi falan varmı, şimdi ben bilmiyorumki falan desin..
çok sinirlermiş ya, siz çok muhatab olmayın bu seviyesizlerle,

Back