biri tatil mi dedi :)

aslinda ben tam dediginiz gibi yer isterim esimde sever ama isi aqua park bozuyor iste
ner diycem onlara
derinlesen suda nasil bogulmuyoruzki onu anlamadim
ben yuzme bilmmiyorum simitle bile ilerleyemiyorum felaket yani ((

bu dedigin neresi oglunun sevdgi geçmis mesajlari karistirdim da kafamda
benim çcouklarda SIKILMA olmaz buyuklerin arasi 19 ay arkadaslar zaten :))

hatta mumkunse baska uçuncu çcouk olmasin o zaman biri tek kaliyor kavga çikar :))))))

simdi ben bi tur sirketini arasam isteklerimi dile getirince bana oneride bulunurmu dersiniz
tur dan alinca rezeevayonu dahami uygun oluyor,n erken rezerbayson olayi nasil oluyor geçmi kaldim bunun için
yilbasindan beri dusunuyorum karar veremedim nersi nasil olduguna
esimde bana birakiyor yer ayarlamazsam gitmiuycez vede benimde sikayet ahkkim olmaycak nereye istiyorsan goturucem sen arastir bul demsiti

aslinda ben tam dediginiz gibi yer isterim esimde sever ama isi aqua park bozuyor iste
ner diycem onlara
derinlesen suda nasil bogulmuyoruzki onu anlamadim
ben yuzme bilmmiyorum simitle bile ilerleyemiyorum felaket yani ((

Kadırga koyunda su vucudu kaldiriyor. Bogulmuyorsunuz.

Aqua park bildigim kadariyla kucukkuyu civarinda var Assos a araba mesafesi ile 35 dakka falan.

Aqua park bildigim kadariyla kucukkuyu civarinda var Assos a araba mesafesi ile 35 dakka falan.
mesafe onemli deil
ben yurtdisindan gelicem arbayla 2 gun yol 2000 km yapacaz :)
35 dakka da yolmu sanki

hemen bakiyorum googledan

biraz bakdimda guzel duruyor
o zaman soyle mi yapsam
aguaparkli otel de kalip diger yerlere çikarmami yapsak
yada baska seçenegim avrmi
35 dk mesafe dediginiz yerde mi kalsak otel olarak aquaprk içinde oraya gitsek ama otel musterisi olmayinca alirlarmi içeri yada gunu birlikmi giriliyor :)
karisik bi soru oldu

off yaaa soylemeyi unuttum benim kuçuk 2 yasinda
yurumeyi sever ama dag tepe asarmi hiç bilmiyorum maasalalh agirda ((

bi daha deyiver sunu :)

oreni çocuklu aileye oneriyormusunuz yani
havuz yetermi ki çcouklara

Denizi de var ki oranın :))
Çocuklar için uygun, bütçe daha uygunsa bir iki tatil köyü de vardı o zaman çocuklar için daha da iyi olur.
Çocukla her yer zor :) Bodrum, Antalya hareketliliği istemiyorum diyenlere öneririm yalnız buraları. Çok canlı yerler değil öyle eğlence tatili için uygun değiller :)

valla ben hiç birine gitmeedigim için bisey diyemiyorum
ama kalabalik olmamasi iyi tabi
butçe yi arttirabilirim sorun deil, daha dogrusu aklimda bi miktar yok simdilik SINIR varda ben bilmiyorum daha :)

o dedigin koyler hangisi

bide kitapçik gibi biseyi nerde bulabilirim gezilecek yerlerrden bahseden turizm dergisi gibi yani

oren bursadan asosa giderken yol uzerioluyor galiba :)
gunu birlikmi geçsek napsak :))

yolustu durup gezmeyi ben çok seviyorum ama esim sevmez (

Uzun zamandır orada yaşamıyorum ama internete yazarsanız adlarını bulursunuz :)

kumla'ya kaçacaksınız. Hasanağa'da denize gireceksiniz. bu kıyağımı da unutmayın :)

kalk git alanyaya mi diyorsun yanii
oyyy iyice kafam akristi
peki ruslar çok oluyormus alanyda bu en kuyruklu yalanmi
ya gelsin tabi rus mus bananede ustsuzler kampi gibi olmasin sonra tovbe tovbeeee çcoukalra :)))))))))
Valla kalk git derim cidden. Çocuk keyifli vakit geçirmeyince o tatil burnumdan geliyor şahsen. Bebekken hep Ayvalık'a giderdik sorun olmazdı,en son 2 yaş civarındayken Ayvalık'a gittik,1 haftayı zor geçirdik hatta o sıkıldı diye bizide sıktı ve bir gün erken döndük. Bize ders oldu ve son oldu o. Keyifli vakit geçirsin diye düşünür olduk. Mesela geçen sene su kaydırağından korkuyordu,bu sene hep söyledi kayacağım diye. Yazı bekliyor su kaydırağından kaymak için hevesle.
Yemek bizim için sorun oluyor çoğu zaman ama bu tip otellerde mini clupte de çocukların seveceği tarzda yemekler oluyor,bizimle yemediyse mini clupte muhakkak yedi birşeyler. Sütünü,meyveli yoğurdunu aldı yedi ara öğünlerde. Açta kalmadı yani.
Birde öğle saati hadi odaya gidelim güneşte kalma deme durumu ortadan kalkıyor ,odaya gidelim deyince kriz çıkıyor ama hadi mini clube gidelim deyince koşa koşa gidiliyor.
Naz beyaz tenli bir çocuk ve geçen sene hiç yanmadı diyebilirim. Sabah gidince güneş koruyucusunu sürdüm,öğle sıcağında gölgede aktivite yaptılar yada çocuk klübünde geçirdi,akşam üzeri yine güneş koruyucu sürdüm. Sorunsuz atlattık.
Akşamda mini diskoda 1 saat dans ettiler,odaya gidip uyurdu mini clupten sonra yorulmuş halde.
Oyalayıcı ve eğlenceli oluyor Antalya/Alanya otelleri çocuklar için.
Ama çocuktan çocuğada fark edebilir. Benim kızım seviyor,başkaları ile sosyalleşmeyi,vakit geçirmeyi,bırakmadım (mini clupte bırakılıyordu aslında)ama gitsem sorun etmezdi biliyorum,gayet güzel oynardı.
Ruslar vardı muhakkak ama öyle üstsüz güneşlenen tuhaf tuhaf tipler görmedim. Bu bahsettiğim tipteki otelleri genç bekar tipler tercih etmiyor. Ben hep çocuklu ailelere denk geldim. Bizden pek farklı değillerdi. Hiç üstsüz birine denk gelmedim.

Son düzenleme:

Erdek'te her an bi pansiyon bulabilirsiniz. ama önceden araştırıp rezervasyon yapmazsanız çok lüks ve konfor bulamayabilirsiniz. hani bi kafa koymalık gibi yerler muhakkak olur.

Trilye küçük bir yer o sebeple anında yer bulur musunuz çok fikrim yok ama Mudanya da Trilye de Bursa'ya yakın olduğu için baktınız bulamadınız yatmak için Bursa'ya dönmek zor olmaz.

asosa dfaha once gittinizmi
uç çocugunuz olsa oraaya gidermiyidniz :)
gizli yer bulmak gibi hayalperestlik pesinde deilimlde :)) çocuklar eglensin yeter tatil oalrak :)

Çocukla gidiyorsanız Ayvalık da güzel bi tercih olur. Havası da baymaz çok aşırı sıcak olmaz Erdek de keza öyle.
Alanya Antalya sıcak olur ben şahsen çocukla oraları tercih etmem.

Çocukla gidiyorsanız Ayvalık da güzel bi tercih olur. Havası da baymaz çok aşırı sıcak olmaz Erdek de keza öyle.
Alanya Antalya sıcak olur ben şahsen çocukla oraları tercih etmem.
ayvaligin suyu soguk olur dediler orayi direk elemistim
evet antalya alanyada gidigin otelden çikmaman gerekiyormus yani ya havuizda olucan ya klima altinda baskasi kurtarmiyor haslaniyormusun :)

trilye de deniz mi var girmek için sadece
valla biz bi yere gidyruz gunu birlik butun eltiler vs buyuk ailecek ama neresi bilmuyiorum mudanya tarafi galiba orhangazi o zeytcinler falan hep oralari geçiyouz guderken
ay o yolun adini unuttum hep kaza olurmus çok virajli oralar,n esiml simdi otoban açildi kolaylasti diyor

son kararim assos deva hotel ama daha odeme yapmadigim için fikrim degisebilir herhalde :)
3 gece yeter miki , oralar asiri sicak olmadigi için otel disindada gezebiliriz insallah ..

akdeniz tarafini gozum kesmedi 600 km yol yapiyor oda benim memlektimden bursadan sayarsak 1000 km akillara zarar ben burdan Tr yeye zaten 2000 km yol yapoiyorum toplamda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…