aslinda ben tam dediginiz gibi yer isterim esimde sever ama isi aqua park bozuyor isteBen her yaz assos ta olurum çünkü annem ve babam orada yaşıyor.
Assos çok küçük bir yer. Bodrum, Antalya veya Çeşme gibi hareketli bir yer değil. Daha ekonomik bir yer. Ve oldukça sakin. O kadar fazla aktivite yapılacak bir yer değil.
Ama eğer huzuru, sakin ve doğa ile iç içe bir tatil yapmak isterseniz ideal bir yer. Üstelik ucuz.
Ayrıca giderseniz mutlaka Kadırga koyuna gidin. Plajı o kadar temiz ki... müthiş bir yer.
Yüzmeyi bilmeyen insanlar için de ideal. Çünkü kadırga koyunda Deniz hemen derinleşiyor ama insan vucudunu kardırma bir gücü var. Boğulmak imkansız.
Ben huzurlu ortamları seven bir insan olduğum için assos vazgeçilmez bir yer benim için.
Üstelik orayı tercih eden insanlar genelde aile oluyor yani çocuklarınız ile gidebilirsiniz. Ama bildiğim kadarıyla aqua park gibi yerler yok.
yenir yenir paralar suyunu çekince de evde makrna ya talim ederiz napalim saglik olsun :))))Yok kiz hep disardan yenir mi limoncuya donersindoga restoranda izgara turleri de var.
bu dedigin neresi oglunun sevdgi geçmis mesajlari karistirdim da kafamdabizim oğlan bayıldı geçen sene 6 yaşında idi
ama şanslıydık
bir aile daha vardı onunla yaşıt bir çocuk daha vardı, çok güzel takıldılar
hatta ev sahibinin bir tanıdığı gelip bunları görünce siz kuzen misiniz dedi
yok arkadaş mısınız dedi evet dediler
kadın bunları eski arkadaş sanmış
dün akşam tanıştılar deyince şok oldu
aslinda ben tam dediginiz gibi yer isterim esimde sever ama isi aqua park bozuyor iste
ner diycem onlara
derinlesen suda nasil bogulmuyoruzki onu anlamadim
ben yuzme bilmmiyorum simitle bile ilerleyemiyorum felaket yani((
mesafe onemli deilKadırga koyunda su vucudu kaldiriyor. Bogulmuyorsunuz.
Aqua park bildigim kadariyla kucukkuyu civarinda var Assos a araba mesafesi ile 35 dakka falan.
biraz bakdimda guzel duruyorKadırga koyunda su vucudu kaldiriyor. Bogulmuyorsunuz.
Aqua park bildigim kadariyla kucukkuyu civarinda var Assos a araba mesafesi ile 35 dakka falan.
bi daha deyiver sunu :)
oreni çocuklu aileye oneriyormusunuz yani
havuz yetermi ki çcouklara
valla ben hiç birine gitmeedigim için bisey diyemiyorumDenizi de var ki oranın :))
Çocuklar için uygun, bütçe daha uygunsa bir iki tatil köyü de vardı o zaman çocuklar için daha da iyi olur.
Çocukla her yer zor :) Bodrum, Antalya hareketliliği istemiyorum diyenlere öneririm yalnız buraları. Çok canlı yerler değil öyle eğlence tatili için uygun değiller :)
valla ben hiç birine gitmeedigim için bisey diyemiyorum
ama kalabalik olmamasi iyi tabi
butçe yi arttirabilirim sorun deil, daha dogrusu aklimda bi miktar yok simdilik SINIR varda ben bilmiyorum daha :)
o dedigin koyler hangisi
bide kitapçik gibi biseyi nerde bulabilirim gezilecek yerlerrden bahseden turizm dergisi gibi yani
Valla kalk git derim cidden. Çocuk keyifli vakit geçirmeyince o tatil burnumdan geliyor şahsen. Bebekken hep Ayvalık'a giderdik sorun olmazdı,en son 2 yaş civarındayken Ayvalık'a gittik,1 haftayı zor geçirdik hatta o sıkıldı diye bizide sıktı ve bir gün erken döndük. Bize ders oldu ve son oldu o. Keyifli vakit geçirsin diye düşünür olduk. Mesela geçen sene su kaydırağından korkuyordu,bu sene hep söyledi kayacağım diye. Yazı bekliyor su kaydırağından kaymak için hevesle.kalk git alanyaya mi diyorsun yanii
oyyy iyice kafam akristi
peki ruslar çok oluyormus alanyda bu en kuyruklu yalanmi
ya gelsin tabi rus mus bananede ustsuzler kampi gibi olmasin sonra tovbe tovbeeee çcoukalra :)))))))))
bu dediginiz yerlere son dakka kaçamak oalrak gitsem yer bulabilirmiyim
onceden rezervasyon gerekiyormu
hepsi deniz kenari galiba havuzlu otel varmi buralrad :) çok saçma oldu sorum ama sizden bilgi almak daha kolay google amca ne demek istedigimi anlayana kdr yaslanicam ben :)
asosa dfaha once gittinizmi
uç çocugunuz olsa oraaya gidermiyidniz :)
gizli yer bulmak gibi hayalperestlik pesinde deilimlde :)) çocuklar eglensin yeter tatil oalrak :)
ayvaligin suyu soguk olur dediler orayi direk elemistimÇocukla gidiyorsanız Ayvalık da güzel bi tercih olur. Havası da baymaz çok aşırı sıcak olmaz Erdek de keza öyle.
Alanya Antalya sıcak olur ben şahsen çocukla oraları tercih etmem.
trilye de deniz mi var girmek için sadeceErdek'te her an bi pansiyon bulabilirsiniz. ama önceden araştırıp rezervasyon yapmazsanız çok lüks ve konfor bulamayabilirsiniz. hani bi kafa koymalık gibi yerler muhakkak olur.
Trilye küçük bir yer o sebeple anında yer bulur musunuz çok fikrim yok ama Mudanya da Trilye de Bursa'ya yakın olduğu için baktınız bulamadınız yatmak için Bursa'ya dönmek zor olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?