Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 bardak yağsız tuzsuz patlamış mısır 70 kalori diye biliyorum
Monicigim yiyemedim zaten kizim sabote etti o uyurken gidip alacaktim bayads uzak satilan yer yuruyusde yspmis olacaktim yemeden once amma kiz uyaninca gidemedimde yiyemedimdeAaa bileğimin hakkıyla diyoooooya onu kazanabilmek için yaptığın fedakarlıklara ne olacaamdem yicektin o kadar eziyet çekmene Ne gerek vardıki diyeti yapmasaydın çöreğini yeseydin yani bu ne lahana turşusu bu ne perhizmi neydi bişi vardı anldın sen onu
Benim de bitter çikolata yiyesim var şu an aslında bugün az da yedim atsam mı bi kare ağzıma
Benim de bitter çikolata yiyesim var şu an aslında bugün az da yedim atsam mı bi kare ağzıma
Immmm bi karecikk miii saknn bi karecik derken paketin sonu gelmesin hiç tatma daha iyi
kabak tatlısını yakmak için kaç saat spor yapacağını düşün kuzumderhal uzaklaşAyşecim hayırlı olsun topiğin
Veeee biri beni durdursun annemin getirdiği kabak tatlısını bitireceğim tek başıma
Şimdilik gözümün önünden kaldırdım bir daha görüşmeyiz inşallahkabak tatlısını yakmak için kaç saat spor yapacağını düşün kuzumderhal uzaklaş
Ayşecim hayırlı olsun topiğin
Veeee biri beni durdursun annemin getirdiği kabak tatlısını bitireceğim tek başıma
TebriklerrŞimdilik gözümün önünden kaldırdım bir daha görüşmeyiz inşallah
Ayşe'ciğim,
Hayırlı uğurlu olsun topiğin hepimize...
Takipte ve katılımda olacağım siteye girdiğim de...
Sizlerin nezdinde herkese çok teşekkür ederimAyşecim hayırlı olsun topiğin
Arkadaşlar sanırım regl oluyorum ve aşerir gibi tatlı istiyorum. Neyseki şuan istesemde alabilecek bir yerde değilim