- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evettt kızlarr dileği durdurunmoni kaptan once hayırlı olsun canım..pekı bısey anlamadım ne yazacaz kacamaklarımızı yoksa aklımzdaykenmı okacamakları mısal yarın tahınlı corek yıyecem kımsede benı durdurmasın
Kaptan ya bilegimin hakkiyla kazandim onu benEvettt kızlarr dileği durdurun
Yarın tahinli çörek yiycek
Yapma dedim 700 kalori dedim ama yokk
Topikte hayırlı olsun bu arada
Ayy sakınnn püsküütümmmmBu adam sahiden diyet kırıcı..
Sucuklu yumurta yapıyo kendine ya..
Bi'de sormaz mı ister misin diye..
Biri beni durdursun..
Aaa bileğimin hakkıyla diyoooooya onu kazanabilmek için yaptığın fedakarlıklara ne olacak?madem yicektin o kadar eziyet çekmene Ne gerek vardıki diyeti yapmasaydın çöreğini yeseydin yani bu ne lahana turşusu bu ne perhizmi neydi bişi vardı anldın sen onuKaptan ya bilegimin hakkiyla kazandim onu ben
Doğru fikir..Ayy sakınnn püsküütümmmm
Hem sen sucuklu yumurta yiyeceğine etap raporunu hazırlasan diyorum hani
OoOo tatlım sen en tehlikelisini yapıyorsungece yemeleri diyeti baltalayan en kötü şey tüm gününü çöpe atıyor yapmaoooo bu topik hayırlı olsun sürekli ben de damlarım buraya artık özellikle akşamları geceleri ben kaçamak yapıyorum zaten gündüzleri çok sabırlıyım ne oluyorsa akşamları oluyor geç yattığım için ama diyetime hırsla başladım ama kaçamaklarda biri beni bizi durdursun..............
İşte bak ''fena'' kokmuş zatenDoğru fikir..
Önce montumu giyip balkona çıkayım hatta.. çok fena koktu ama..
Ama o kendisi yapıyormuş ,ben diyetteyken evdekilere yapıyorum sucuklu yumurta Çin işkencesi gibi ...Bu adam sahiden diyet kırıcı..
Sucuklu yumurta yapıyo kendine ya..
Bi'de sormaz mı ister misin diye..
Biri beni durdursun..
monişim beni durdurdu..
sucuklu yumurta krizi sona ermiştir..
oooo neler pisiriyorum kocisime cocuklara da yemiyorum. ben boyle durumlarda iki uc dilim microdalgada isitip yiyorum sucuklari haslanmis yumurtanin ustune koyup peynir yemiyorumBugün benim eşimde sucuklu yumurta yedi ve ben pişirdim amaaa ben yemedim