Biri Beni Durdursun / Diyet Grupları

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kambersiz düğün olurmu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Duydum ki Ayşem topik açmış hemen damladım :KK48:
Hayırlı olsun canım inşallah el birliği ile içimizdeki çanavarı ( benimki biraz ehlileşti sanki :nazar: ) yenelim :KK66:
Bakın üstüne basarak tekrar söylüyorum YENELİM yani YİYELİM demiyorum :KK48::KK48::KK48:

( Yakında kaç topiğe yazacağını şaşıracak bendeniz Ceco )

Kocaman öpüyorum ve her fırsatta burayada damlıyorum :KK48:

oooo bu topik hayırlı olsun sürekli ben de damlarım buraya artık özellikle akşamları geceleri ben kaçamak yapıyorum zaten gündüzleri çok sabırlıyım ne oluyorsa akşamları oluyor geç yattığım için ama diyetime hırsla başladım ama kaçamaklarda biri beni bizi durdursun..............

moni kaptan once hayırlı olsun canım..pekı bısey anlamadım ne yazacaz kacamaklarımızı yoksa aklımzdaykenmı okacamakları mısal yarın tahınlı corek yıyecem kımsede benı durdurmasın:KK8::rolleyes::KK60:
Evettt kızlarr dileği durdurun :rolleyes:
Yarın tahinli çörek yiycek:KK72:
Yapma dedim 700 kalori dedim ama yokk:KK51:

Topikte hayırlı olsun bu arada:KK68:

Kaptan ya bilegimin hakkiyla kazandim onu ben :KK43:
Aaa bileğimin hakkıyla diyooooo:KK57:ya onu kazanabilmek için yaptığın fedakarlıklara ne olacak?madem yicektin o kadar eziyet çekmene Ne gerek vardıki diyeti yapmasaydın çöreğini yeseydin :KK64:yani bu ne lahana turşusu bu ne perhizmi neydi bişi vardı anldın sen onu:KK56:

oooo bu topik hayırlı olsun sürekli ben de damlarım buraya artık özellikle akşamları geceleri ben kaçamak yapıyorum zaten gündüzleri çok sabırlıyım ne oluyorsa akşamları oluyor geç yattığım için ama diyetime hırsla başladım ama kaçamaklarda biri beni bizi durdursun..............
OoOo tatlım sen en tehlikelisini yapıyorsun:stop:gece yemeleri diyeti baltalayan en kötü şey tüm gününü çöpe atıyor yapma:KK75:

hayirli olsun arkadaslar 3. takimdan ayşe ben sekiz kilo verdim takimim sayesinde açlik nöbetlerimde burdayim artik pek sık olmasada pis bogazlıgım tutmuyo degil. bence diyetisyenler bu siteyi listelerine kesinlikle eklemeli. ben diyetisyensiz yaptim ama burdan koparsam bir gram veremem gibi geliyo

X