Biri Beni Durdursun / Diyet Grupları

Ahh keşke sabah görebilseydim ben bu yeni topiği monicim hayırlı olsun malesef bugun kendimi tanıyamıyorum nerdeyse yarım ekmek yedim ve cok kötü hissediyorum ve nedense bi yandan utanıp bi yandan başka neler yiyebilirim diye düşünüyorum yardım lütfen noldu bana anlayamadım bir iştah patlaması yaşıyorum..:KK43::KK43::KK43:

Ahh keşke sabah görebilseydim ben bu yeni topiği monicim hayırlı olsun malesef bugun kendimi tanıyamıyorum nerdeyse yarım ekmek yedim ve cok kötü hissediyorum ve nedense bi yandan utanıp bi yandan başka neler yiyebilirim diye düşünüyorum yardım lütfen noldu bana anlayamadım bir iştah patlaması yaşıyorum..:KK43::KK43::KK43:

Yarmm ekmek biraz fazla olmuş kzzz gerçi bende bugün pek masum sayılmam :KK43:

Yarmm ekmek biraz fazla olmuş kzzz gerçi bende bugün pek masum sayılmam :KK43:
Yaa hiç sorma uzun zamandır yemiyorum ekmek zaten karatayla besleniyorum kaö aydır yada uymaya çalışıyorum ama eşim böyle pasta kek gibi bi ekmwk var ondan getirmiş ve ben uzun zaman sonra 1 lokma ile yetinemedim 1 lokma ile ayyy kızlar duyunca bana kesin ceza vercek bende 6. Takımdanım canım sen 8. Takım memnun oldum evet senin mesajı okuyunca aa aynı ben olmuş dedim :)

Yaa hiç sorma uzun zamandır yemiyorum ekmek zaten karatayla besleniyorum kaö aydır yada uymaya çalışıyorum ama eşim böyle pasta kek gibi bi ekmwk var ondan getirmiş ve ben uzun zaman sonra 1 lokma ile yetinemedim 1 lokma ile ayyy kızlar duyunca bana kesin ceza vercek bende 6. Takımdanım canım sen 8. Takım memnun oldum evet senin mesajı okuyunca aa aynı ben olmuş dedim :)

Bende memnun oldum canmm ahh sorma bugün dünyalari yiyesim var gibi haftada bi böyle kriz gelir bana ama diyetime sadığımdr :) sadece haftada 1 kaçamak günüm olur :KK66:

Merhaba kızlar
Daha yeni öğle yemeğimi yedim.Menüde 4 kaşık patates kavurması ve ayran vardı Gayri ihtiyari 1 dilim ekmek çıkardım 1 lokma yedim sonra bu topik aklıma geldi.Kendi kendimi durdurmalıyım diyerek ekmeği usulca poşetine koyup kaldırdım.
Şuan çok mutluyummm :KK71::KK71::KK71:
topiğimizin amacına ulaşıyor olması pek memnun edici:KK68::KK9::KK9::KK9:
Biri beni durdursuuuunnn demekte geç kaldm ve 2 paket diywt bisküvi ve 4 5 tane kavrulmuş petibör püsküütü 1 bardak sütle mideye indirdim :KK53: bek güzeldi :KK53::KK67:
ayy bide benim takımımdannnn:KK67:
kızz yoluvericem saçlarınıı:KK4:

Konuda gece nöbetçi kalmasını talep ediyorum. :KK47:
Dün gece resmen krize girdim, fındıklı çay keyfine gözümü öyle bir diktim ki, belki de 10 tur attım etrafında.
Sonra irademe söz geçirdim ve paşa paşa yerime döndüm.
Saat 4 gibi olunca da yazmadım buraya, şimdi birisi başka birşey yazmıştır canım ister, kopar ipler diye.

Kızlar marketten yeni geldik ve çikolata aldım.Şuan yememem için beni ikna edin:KK49:

Şimdicikk, o çikolatayı yiyebilirsin ama sonrasında alışverişe gittiğinde aaa bu bana olmadı bir büyük bedeni var mı çilesini çekmeyi kabul etmek şartı ile.
Hadi ye şimdi şeker. :KK45::KK45:

Şimdicikk, o çikolatayı yiyebilirsin ama sonrasında alışverişe gittiğinde aaa bu bana olmadı bir büyük bedeni var mı çilesini çekmeyi kabul etmek şartı ile.
Hadi ye şimdi şeker. :KK45::KK45:

:KK62: bu yeterli oldu mu:KK62:

yeme canım göbeğini düşün:)

Teşekkür ederim kızlar kendime getirdiniz.Ama market eşyalarını yerleştirmek için mutfağa gitmeye korkuyorum.Eşimde bana gülüyor:KK45::KK53::KK70:bakkala mısır almaya gitti onu yememe mani yoktur umarım kalori az diye biliyorum az yağla yapıldığı müddetçe (akşam yemeği yemedimde daha)

Teşekkür ederim kızlar kendime getirdiniz.Ama market eşyalarını yerleştirmek için mutfağa gitmeye korkuyorum.Eşimde bana gülüyor:KK45::KK53::KK70:bakkala mısır almaya gitti onu yememe mani yoktur umarım kalori az diye biliyorum az yağla yapıldığı müddetçe (akşam yemeği yemedimde daha)

Eşin gelsin ve o çikolatayı bence saklasın. :KK12::KK12:
Mısırın da kalorisi az değil.
1 bardakla sınırla sen onu derim.

X