Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biri beni komple durdursa keşke monim
Hatunlar bugün regl oldum patlıyorum çikolata diye yemedim hava bozuk çıkıp almaya erindim kızımın en sevdiği kek olan çilek recelli puf puf kek yaptım ah ah nefsim körelsin diye1 dilim yedim daha yemedim ama şu an gözüm dönecek yiyeceğim diye kendimi zor tutuyorum BİRİ BENİ DURDURSUN Allah aşkına
Biri beni komple durdursa keşke monim
Bir dilim yedim zaten ama ikinci dilimi yemedim kuru kayısı yedim 2 tane idare ediyorum tutuyorum kendimi şuanKızlarr geç gördüm inşallah kendinizi durdurmuşsunuzdur
Tatlılarım şunu düşünün, her şeyin tadını zaten biliyoruz
Canım çubuk yiyince ben hepten acıkıyorum tavsiye etmem yani onun yerine kuru meyve yada süt iç yada 1 2 kaşık yoğurt yiyebilirsinŞu an karnım çok aç evdekiler bisürü abur cubur doldurmuşlar dolaba en azından çubuk kreker yiyim diyorum ama
Şimdi yogurt almıştım elime çok sagolun tamda zamaninda :)Canım çubuk yiyince hepten acıkıyorum tavsiye etmen yani onun yerine kuru meyve yada süt iç yada 1 2 kaşık yoğurt yiyebilirsin
Afiyet olsun canimŞimdi yogurt almıştım elime çok sagolun tamda zamaninda :)
dayanamiyorumm..
abur cubur falan cekmiyk canimda alsam yemegimi erken yedim..
ve malesef gucly bi menu degildi
..
affdd aciktimmm..yerimdem kalkmiyorum bi mitfaga dalarsaaaaam
...
offff..ayyy fenayimm.
Coook tesekkur ederim..ayy bidaha hep buraya gelicem gercekten...
Akşam ne kadar az yedin de acıktın bilmiyorum ama bu saatte yapabileceğin en iyi iki şey ...ya tarçınlı süt içmek ... ya mutfağa girersen tehlikeli sulara dalma ihtimaline karşı uyumak :)
Ama en önemlisi ne biliyor musun ? nefsinin hükmüne boyun eğmemek . Hamdolsun yedin , doydun ..az ya da çok ...
Nasibin oydu bu akşam bitti.
Şimdi sabah ola hayrola de.
Buraya da ilk yazışım , sana nasipmiş :)
harikasın canım
Akşam ne kadar az yedin de acıktın bilmiyorum ama bu saatte yapabileceğin en iyi iki şey ...ya tarçınlı süt içmek ... ya mutfağa girersen tehlikeli sulara dalma ihtimaline karşı uyumak :)
Ama en önemlisi ne biliyor musun ? nefsinin hükmüne boyun eğmemek . Hamdolsun yedin , doydun ..az ya da çok ...
Nasibin oydu bu akşam bitti.
Şimdi sabah ola hayrola de.
Buraya da ilk yazışım , sana nasipmiş :)
bu yüzden burası var tatlımCoook tesekkur ederim..ayy bidaha hep buraya gelicem gercekten...
ayran ictimm..az tuz attim..cok iyi geldi..
Bu gercek mi ya o gobek sarkmamis mi hic? Internette okudugum yazilarda kesinlikle toplanmaz gibi bir algı olustu bendede...