Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben de kaç gündür deli gibi çikolata yiyorum
Canım benim topigin çok güzel faydalı olmuş bundan sonra buraya daha sık uğrarım ... benim çok büyük sıkıntım var k.v. dem yemek yiyim diye üstüme geliyor engelliyemiyorum ya zorla güzellik olurmuteşekkür ederim canımcım
konu eskidi aslında da görmeyenler unutanlar için tekrar hatırlatayım istedim
Biri beni de durdursun şuan canim tatli istiyo.dolapta kuzu kuzu yatiyo kendileri
Haklisin valla.butun gun direndim.simdi o emegimi cope atamam hele bu saatteDerin nefes al git 2 bardak suyu yavaş yavaş iç, sonra da mutfaktan uzak durr :))
Canım benim topigin çok güzel faydalı olmuş bundan sonra buraya daha sık uğrarım ... benim çok büyük sıkıntım var k.v. dem yemek yiyim diye üstüme geliyor engelliyemiyorum ya zorla güzellik olurmu
Ben nefsimi tutsam karışıyorlar
Ben çalışıyorum evde k.v. dem çeşitli yemekler yapıyor hepsinden asla yemiyorum buda sorun haline geliyor ne yapmalıyım.?
Haklisin valla.butun gun direndim.simdi o emegimi cope atamam hele bu saatte
Ekmek pilav makarna yeme kizartma turu seylerden minimum ye bence.yogurt salata gibi seylerle karnini doyurmaya bak.yaptigi yemeklerden de kucuk tabakla az porsiyonlar alabilirsin...Canım benim topigin çok güzel faydalı olmuş bundan sonra buraya daha sık uğrarım ... benim çok büyük sıkıntım var k.v. dem yemek yiyim diye üstüme geliyor engelliyemiyorum ya zorla güzellik olurmu
Ben çalışıyorum evde k.v. dem çeşitli yemekler yapıyor hepsinden asla yemiyorum buda sorun haline geliyor ne yapmalıyım.?
Hep buralardayim zaten.oglani uyuturum birazdan iyice zaman gecer ve tamamiyle aklimdan cikarAtma zatenn.. Bütün gün dayadın, yazık olur..
Yok mu oyalanıcak bir şeyler ?
Buralarda oyalan eğer hiç bir şey yoksa..
Hep buralardayim zaten.oglani uyuturum birazdan iyice zaman gecer ve tamamiyle aklimdan cikar
Yesem az az asla kilo veremem yemek çok seciyorlar gorumcen eşim kayın peder çocuklar ben çorba içip bir çeşit yemek yiyip kaçıyorum üçüncü yemekten hiç yemiyorum ortadaki çeşitlere uzanıyorum sadece salata dan alırım...Yani canım kaç çeşit yemek yapıyor olabilir ki ?
Hepsinden azar azar yesen olmaz mı ?
Yediklerinin kalorisini de sayabilirsin..
Aynen haklisin Allah razı olsun k.v.den birgün bile çocuğum açmış diye düşünmedim benden daha iyi bakıyorduEkmek pilav makarna yeme kizartma turu seylerden minimum ye bence.yogurt salata gibi seylerle karnini doyurmaya bak.yaptigi yemeklerden de kucuk tabakla az porsiyonlar alabilirsin...
Ayrica oyle kv yi buldun daha ne istiyon kiiizzz
Yesem az az asla kilo veremem yemek çok seciyorlar gorumcen eşim kayın peder çocuklar ben çorba içip bir çeşit yemek yiyip kaçıyorum üçüncü yemekten hiç yemiyorum ortadaki çeşitlere uzanıyorum sadece salata dan alırım...
Beni bana biraksalar 8 kişilik aileyiz
Emzor görev k.v.dem oda istiyor yaptıkları yensin ve hep yağlı ağır yemekler yaşım 38 vücut yakmıyor artık bende bol bol leslie yapmaya başladım işyerinde bol bol su içiyorum
harikasınHaklisin valla.butun gun direndim.simdi o emegimi cope atamam hele bu saatte
canım yiyormuş gibi görünüp yememeye çalış bir müddet sonra farketmiceklerdirCanım benim topigin çok güzel faydalı olmuş bundan sonra buraya daha sık uğrarım ... benim çok büyük sıkıntım var k.v. dem yemek yiyim diye üstüme geliyor engelliyemiyorum ya zorla güzellik olurmu
Günaydınlar efenim
Söz veriyorum bugun kacamaksız bir gün olacak