- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
zararın neresinden dönersen kar dır2,5 yildir var olan topigi yeni kesfetmek takipe aldim ilk tatli krizimde ugrarim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zararın neresinden dönersen kar dır2,5 yildir var olan topigi yeni kesfetmek takipe aldim ilk tatli krizimde ugrarim...
İnşallahGünaydınlar efenim
Söz veriyorum bugun kacamaksız bir gün olacak
Belli edince diyette olduğunu öyle bi üstüne geliolar ki belli etmesen kimse ısrar etmiocanım yiyormuş gibi görünüp yememeye çalış bir müddet sonra farketmiceklerdir
annecim şu ne kadar güzel olmuş buda çok lezzetli derken çatalın ucuyla alır gibi yapabilirsin
direk ben yemicem vs demek itici gelebiliyor 8 kişide bir düre sonra seni takip etmezler merak etme
bi dene bakıyım bende merak ettim sonucu
Belli etmeden yicen ama az ama diyetteyim deme benceAynen haklisin Allah razı olsun k.v.den birgün bile çocuğum açmış diye düşünmedim benden daha iyi bakıyordu
Bu rahatlıkla çalıştım
Senin dediğin gibi yoğurt salata bir çeşit yemek yiyip kaçmaya devam Edip söylediklerini duymayim :)
Harikasın süper fikir deniyecegim mutlaka çok teşekkür ederimcanım yiyormuş gibi görünüp yememeye çalış bir müddet sonra farketmiceklerdir
annecim şu ne kadar güzel olmuş buda çok lezzetli derken çatalın ucuyla alır gibi yapabilirsin
direk ben yemicem vs demek itici gelebiliyor 8 kişide bir düre sonra seni takip etmezler merak etme
Evet bırakmış gibi hadi bakalım bu hafta böyle olacak çok teşekkürler canım benimBelli etmeden yicen ama az ama diyetteyim deme bence
Bişey diil çünkü başıma geldi işyerindekiler ısrar edip duruyordu abur cubur veriolar kız yee nolucak bi taneden lafa bak insanın yumruğu Çaka'sı gelioEvet bırakmış gibi hadi bakalım bu hafta böyle olacak çok teşekkürler canım benim
Valla çok haklısın internette bile yazıo saklıcaksın diyette olduğunu kesinlikle insanlar laftan anlamıo üstüne gelio bak ben gizledim kimse üstüme gelmedicanım yiyormuş gibi görünüp yememeye çalış bir müddet sonra farketmiceklerdir
Süpersin harikasın canım benim bende yapacağım inşallahBişey diil çünkü başıma geldi işyerindekiler ısrar edip duruyordu abur cubur veriolar kız yee nolucak bi taneden lafa bak insanın yumruğu Çaka'sı gelio
Bişey desen kavga etsen yemesen yeme hasta mısın dicekler sora müdür gelcek arkadaşlar diyet yapmayın
Zaten varyaa ben diyettyken diolardı çok kötüsün bence sen diyet yapma die ayyy belli etöiıdum ama sinirden ölüyodum sonunda numara yapmak zorunda kaldım
Abur cubur yemiyorum sadece arkadaşlar dedim halbuki deli gibi diyet yaptım
İki hafta falan
Onlara da malzeme vermemek için daha çok neşeli hareketli davrandım kimse çakmadı ohhh iyi oldu
Aynen aynenSüpersin harikasın canım benim bende yapacağım inşallah
Göbekten gitsin istiyorum 3 kilo verdim gobegimde az kaldı onun için uğraşacağımAynen aynen
Sağol
Ne diyeti yapıosun peki
Ben kalori
Dolabimda bir tane diyet cikolata var. Su an tatli krizimdeyim ama yemeyecegim. Su falan iceyim ben.
böyle önerileri ilk sayfaya koyabilsek yorumlarda kaybolmah hem herkes faydalanir tarcinli sütü denigcem... hatta sütü tarcin cubugu ile isitsak daha güzel olmazmi acabatarçınlı süt ya da tarçınlı yoğurt ye bi tane, anında kesiyor dene bak
böyle önerileri ilk sayfaya koyabilsek yorumlarda kaybolmah hem herkes faydalanir tarcinli sütü denigcem... hatta sütü tarcin cubugu ile isitsak daha güzel olmazmi acaba
Okuldaydim bu sirada cok cok krize girersem diye sakliyorum orda kacamak sansimda olmuyor ve yemedim okulda biraktim evde de yeme sansim yok. Tarcinli sutu her aksam iciyorum bende :)Dolabimda bir tane diyet cikolata var. Su an tatli krizimdeyim ama yemeyecegim. Su falan iceyim ben.
Merhaba arkadaşım diyetinden biraz bahseder misin 10 kilo fazlam var ve bugünbaşladım Allahın izniyleGöbekten gitsin istiyorum 3 kilo verdim gobegimde az kaldı onun için uğraşacağım
Kilomu üstüne almayım diye başladım
Hiç görmedigim kiloyu görünce durdursun kendimi
o diyet çilota yerine tarçınlı süt iç yada küçük kare bitter at ağzında tut hemen keser kriziniDolabimda bir tane diyet cikolata var. Su an tatli krizimdeyim ama yemeyecegim. Su falan iceyim ben.