- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
iç tatlım yada ayran da içebilirsin , biraz yoğurtta yiyebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bu resimle ilgili bir fikrim yok ama instagramda 65hedef ve 40 kilo nasıl gider sayfaları var orada kisilerdede sarkma olmamış. Bir bak istersenBu gercek mi ya o gobek sarkmamis mi hic? Internette okudugum yazilarda kesinlikle toplanmaz gibi bir algı olustu bendede...
Moralim çok bozuk durmadan durmadan durmadan yiyesim var.. Bir yandan ağlayıp bir yandan yiyorum... Böyle durumları nasıl atlatıyorsunuz kızlar. Dışarı çıkıp yürüyüş de yapamıyorum.
Leslie 3 mil videosundan spor yaptım. Kaç fincan çay içtim. Çayın yanında bisküvi yedimBen bir çözüm buldum ip atlıyorum
Yemekten ziyade içeceğe yöneliyorum sütlü kahve sade süt falan filan
Leslie 3 mil videosundan spor yaptım. Kaç fincan çay içtim. Çayın yanında bisküvi yedim
Yok değmeyeceğini biliyorum zaten de durduramıyorum kendimi. Tarçın çayı yaptım bakalım. İçip komşuya çıkayım bakayım belki işe yararÖzel değilse anlat bakim ne üzdü seni bu kadar değer mi değmez mi onu test edeyim
Yok değmeyeceğini biliyorum zaten de durduramıyorum kendimi. Tarçın çayı yaptım bakalım. İçip komşuya çıkayım bakayım belki işe yarar
Senin de var mı böyle sinirden yemelerin.Hangimizin sorunları yok ki dertler derya olmuş :) git bakalım
Senin de var mı böyle sinirden yemelerin.
Sinirden yemem yoktu ama tüp bebek tedavisi gördüm hormonlar iştahımı açtı sonra kürtaj oldum ama çok kan kaybettim oda bende sürekli tatlı isteiği yaptı sonra kilolar psikolojimi bozdu
hoş geldin canımBen de geldimmmm
Hosbuldummm :) Şu sn den itibaren olmasın diye geldimmmm, olmasinnnnnhoş geldin canım
kaçamak yok di mi