Merhaba kızlar ,
uzun zamandır deli gibi saçım dökülüyordu , aşırı halsizlik ve baş dönmesi başladı dün kan vermiştim . Biraz önce gittim sonuçlarımı aldım.
Demir , kalsiyum , b12 en alt sınırın bile altında çıktı değerlerim.. kan da en alt sınıra çok yakın çıktı . Dr dediki , ilaç vereyim dedi demir de b12 ilaçları çook iştah açıyor zaten kilolarımla çok uğraşıyorum kilo almak istemiyorum dedim .. Dr dediki evet bu ilaçlar iştah çok açar o zaman yediklerine dikkat et şunları çok ye dedi.. karbonhidrat çok az almaya çalış dedi ama hiç almamazlıkta yapma vucudun karbondirata az da olsa ihtiyacı var enerji veriyor dedi....
yoğurt , yumurta , peynir ve kırmızı et ve derisiz tavuk çoook tüketmelisin mutlaka hergün yeşilliği bol salata yemeslisin dedi....
bu aralar diş etlerimde çekilme oluyor çok kanıyor dedim dr hepsi bunların eksikliğinden dedi... Zaten bu şekilde beslenirsen direkt kilo verirsin dedi....Yolda gelirken düşündüm CANAN KARATAY teyze doğru söylüyor işteeee dr resmen onun gibi beslen demeye çalıştı.. karonhidratıda ceviz ve bademde alabilirim .....
beni tanıyanlar bilir kan grubu diyetinden sonra ben haytaımda yoğurt çıkardım çook hata etmişim bundan sonra bunlara ağırlık vererek yiyeceğim....Bu arada kilom 74,400 olmuş offf yaniiiiii yenib ir ben lazım artıkkkk ....
Hıım kızlar buranın kuralları ne hangi günler tartı günü ???