Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
''İki dilim ekmek iki çorba kaşığı toz şekerden daha fazla kan şekerini yükseltiyor.''Benim ekmek yemekten vazgeçmem lazım...
Bende yemeyince doymuyorum sanki... vazgecsem zaten bitecek.''İki dilim ekmek iki çorba kaşığı toz şekerden daha fazla kan şekerini yükseltiyor.''
evet tatlım vazgeçmen gerek,ekmek yedikçe kan şekerimiz yükseliyor ve ani acıkma hissediyoruz
aynı sorun bendede vardı ekmeksiz doymadığımı düşünüyordum bir haftadır ekmek yemiyorum ve doyuyorumBende yemeyince doymuyorum sanki... vazgecsem zaten bitecek.
Kahvaltida da mi? Deneyeceğim.aynı sorun bendede vardı ekmeksiz doymadığımı düşünüyordum bir haftadır ekmek yemiyorum ve doyuyorum
yeme bak alışıyorsun
ilk önce kahvaltıda bir dilim ye,sonra azar zar azalt yarım dilim çeyrek derken hopp ekmek yokolacakKahvaltida da mi? Deneyeceğim.
Ayy inşallah.. :)ilk önce kahvaltıda bir dilim ye,sonra azar zar azalt yarım dilim çeyrek derken hopp ekmek yokolacak
ama tabişki doyman alzım mutlaka ceviz fındık badem gibi bir çay bardağı kavrulmamış kuruyemiş yemelisin bol domates salatalık vs.
ben evet kahvaltı dahil ekmek yemiyorum tıka basa doyuyorum ve ekmeği hiç aramıyorum
gel canım durdururuz:)Selam'
Eşim, canim oğlum, ailem, annem, kardeslerim, arkadaşlarim, komşularim beni durduramadi biri beni durdursun.
seni yarışma takımına da alalım bizle yarış kilo ver:)43 yaşinda 99 ( 1 ay onceydi kiloyum
Kurallar neler katilim ve takip ve paylasim nasil oluyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-1134943 yaşinda 99 ( 1 ay onceydi kiloyum
Kurallar neler katilim ve takip ve paylasim nasil oluyor.
kahvaltıda da yiyebileceğin gibi tüm gün içinde acıktığında ara öğün olarakda tüketebilirsinmoni bu saydığın kuruyemisler kahvaltıda mi yiyeceğim?
Hemen takima gireyimmi bilemedim şimdiseni yarışma takımına da alalım bizle yarış kilo ver:)
8.takıma bekliyorum canım
takımda motive olursun listeye almayız sen istemediğn süreceHemen takima gireyimmi bilemedim şimdi
durdurulmak istediğin ne mesela ekmek? tatlı? yada hepsimi?:)Selam'
Eşim, canim oğlum, ailem, annem, kardeslerim, arkadaşlarim, komşularim beni durduramadi biri beni durdursun.
Hepsi çünkü ıştahi açik biriyimdurdurulmak istediğin ne mesela ekmek? tatlı? yada hepsimi?:)