Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac kilo fazlan var. Olmadi gel takima sende. Acaba izinmi yazildi gerekirse bahara mesajla sorarim ben durumunu. Bide ne zaman ayrildin hangi takimdan ayrildinbaktımda yok ismimmm diskalifiye listesinde
oynak başı kız nikine göresin tam fıldır fıldır her yerde
hayırlı olsun okulunuz cnm benimkilerde bu yıl 2. snıfa gidecekler ve sabahçılar benonlaır düşünürken seninki daha küçükmüş , zor olur kışın ama yapcak birşey yokk
kh öylepis birşeyki bütün düzneini bzouor insanın gündüz yemekte yine sıkıntıyoktaa
akşam çok sıkıntı
oynakbaşı34 de buradaymış )) cisenaz da bende geldim tam oldu ))
bir takıma girip oradan devam etmek dahamı iyi kaptanım sanırım burada bir yarışma yok
5. Takımdı sanırım geçen yıl bu donemler
masumcum aradan uzun zaman geçmiş yeni üye gibi işlem yapıp alabilirim seni 10kg da fazlan varmış yeterli istersen gel takıma10 kilo fazla var
cecomu bende keyifle okurum. kendimin keyifli olduğunu duymak da guzel nazcımgünaydın kızlarrr off modundayım valla ramazan ayı, uyudum azcık iş yerinde Allah tan yoğun biişim yok mahfolmuyorum, yaw oynakbaşı34 sen istanbulda nerde oturuyon hep benim gezdiim yerlerde geziyon dikkatimi çekti, bide seni ve rengarenk nesliyi okurken kitap okur gibi okuyorum anlatım şekliniz çok keyifli yahuuu
günaydın kızlarrr off modundayım valla ramazan ayı, uyudum azcık iş yerinde Allah tan yoğun biişim yok mahfolmuyorum, yaw oynakbaşı34 sen istanbulda nerde oturuyon hep benim gezdiim yerlerde geziyon dikkatimi çekti, bide seni ve rengarenk nesliyi okurken kitap okur gibi okuyorum anlatım şekliniz çok keyifli yahuuu
hee ben kağıthanedeyim, bi ara Emirgan felan diyince bende çok giderim emirgana ondan dedim yakınlarımdamısın diye, eyüpte güzel yer az çok bilirim.SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler ( sabah denmez artık bu saatte )
Biraz önce uyandım bende Tabi gayet doğal sonuçta sabahın 04:00ünde uyudum ancak ama çok dinç uyandım Sanırım sahurda yediklerim yeterliydi hiç şişlik yaşamadan yattım ve uyandığımda da hiç mide bulantısı yaşamadım Allahın izniyle daha çok olsada iftara kadar hepimiz kolaylıkla tutacağız oruçlarımızı
Keyif verebiliyorsam çok memnun olurum
Canım Ben Eyüp Sultanda oturuyorum sen nerede oturuyorsun ( bir bakmışsın aynı mahallede çıkıyormuşuz )
hee ben kağıthanedeyim, bi ara Emirgan felan diyince bende çok giderim emirgana ondan dedim yakınlarımdamısın diye, eyüpte güzel yer az çok bilirim.
19 aralık 2014 topiği açtığım gün...neredeyse 1 yıl olacak..o günkü kilom:101.8 güncel kilom 108.0''Naber, açsın di mi?tatlı krizindesin ...Yada bla bla bla ...
Açılın açılın ,herkes sakin olsun bende şişmanım
Bak yersen ;kilo alacak ,şişkinlik hissedecek ,pişman olup yemeseydimde olurmuş diyeceksin!
Yemessen ;zayıflayacak,kendine inancın artacak,yapabiliyorum,dayanıyorum ya ...diyip dahada hırslanacaksın!Biliyorum zor ,hemde çok ...ama azıcık dişini sık kendin için,sana inanan ailen,hayallerin için...!!!''
Merhaba,
''Biri Beni Durdursun...''Adından da anlaşılacağı gibi diyetimizi baltalayacak sonucundada bizi mutsuz etmekle kalmayıp ,hedefimizden bir adım daha uzaklaştıracak olan ,kendi aramızda kullandığımız tabirle cıssslar'dan uzak kalmak amacıyla açılmış bir başlık...
Biri Beni Durdursun,hadi buyrun...
Dn1 : Püsküütüme ithafen
Dn2 : Paragraf alıntıdır...
Hadi bismillah de başla canım. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden19 aralık 2014 topiği açtığım gün...neredeyse 1 yıl olacak..o günkü kilom:101.8 güncel kilom 108.0
Merhaba,başta kendimi olmak üzere hepimizi durdurması temennisiyle topiğimizi yeniden canlandırıyorum..
Hadi buyrun...
Sağol canım hepimize tekrar hayırlı olsunHadi bismillah de başla canım. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden
Bende istiyorum ama nasılSağol canım hepimize tekrar hayırlı olsun
Kızlarr haydin kimse durdurulmak istemiyormu