Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür kavuşturana
Dün maalesef uğramaya fırsatım olmadı
Kuçuk kuzumu Anaokuluna yazdırdım dün şükür ( Sabahcı oldu mecbur çünkü öğlenci olacak diye ısrar etseydim kuraya kalacaktı ve eğer kuradan çıkmazsada o zaman sabahcı kadrosu dolmuş olursa açıkta kalma ihtimali vardı
en azından bu şekilde hem erken yatmayıda alışkanlık haline getirir )
Sabahları babası işe giderken bırakacak öğlenleride ben alacağım ( eğer İsmek kurslarından birine yazılırsamda Annem alacak haftanın iki günü
)
Öğlende Görümcemle KV geldi ( Kvyide okuldayken aradım sende gel bak kızın geliyor diye )
Hazır börek ve makarna salatası yaptım onlara ( tabi dayanamayıp ucundan tattım
)
Saat 5e doğru görümcem gidince KVye hadi Eyüpe inecektik sende gel dedik
Birlikte yürüyerek Eyüp Sultana indik ( Yarım saatlik yürüme mesafesi ) hatta Türbede tam duamızı edip Kuran bakmaya gidecekken resmen Şimşekler çaktı ve deli gibi yağmur yağmaya başladı
Baya bir ıslandık ama yinede çocukların çok hoşuna gitti
Büyük kızıma çok güzel bir kuran aldık ( içinde barkot sistemide varmış ve Akıllı Telefonda barkot okuyucusu varsa sayfalardaki barkotlardan ister Arapça ister Türkçe sesli okutabiliyormuşsun sayfaları
hatta ileride akıllı kalem alırsanız oda sesli sizin yerinize okuyabilir dedi ama tabi biz kendimiz okuyacağız
)
Küçük kuzumda bende kuran istiyorum diye kendini yırtınca onada sesli Elif Ba aldık
en azından harfleri gördükçe üzerine bastıkça arapçasını öğrenirde daha sonra Kuran kursuna başladığında daha çabuk öğrenmiş olur diye düşündüm
Eşim bizi aldıktan sonrada hadi yemeğe gidelim dedik ama aksilik oldu ve gittiğiz yerde nasıl olduysa ben tavuk yemeyi düşünürken fırında bir sıkıntı olduğundan eşimde hemen yan tarafından pide yaptırmış
Lahmacun kadar inceydi hamuru ama işte yemiyeydim iyidi
tabi uzun zamandır karbonhidrat yemeyince benim şeker tavan yaptı sanırım
resmen baygın düştüm ve eve gelince de kafamı kaldıracak halim yoktu
eşim kendine kızıp durdu kesinlikle bundan sonra sana ısrar etmiyeceğim birşey olmaz bir kereden diye işte keşke başka yere gitseydikde sen böyle kötü olmasaydın diye
Bende zaten töbe ettim asla bir daha karbondirat yemem
Bütün gece ateş basip durdu hatta bir ara sabahın 4ünde uyandım ve balkona attım kendimi
Havalarda felaket sıcak olunca başladı benim gece uyuyamamalarım
neyseki Ramazan başlıyorda sahura kadar oturunca sabah biraz daha rahat uyurum