- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
Çek çek hatta kafama kafama çantaları vurcık cık cık kaptanımsın diye saçını cekmiycemgimimi sandn yoksa gel bakiiimm şöyle bida yapcak mısın söyle bakiiim
Ayy unutuyorum arada imam olduğumu iyi oluyo hatırlatıyosunAyşemmm ben boşunamı imam osurursa cemaat ....ıçar dedim
YApma güzelim bak sonra daha çokpişmanlık yaşayacaksın
Benim kızkardeşiminde pazartesi doğum günü diye Pazardan hepimizi toplayacak ben pasta yemeyi düşünmezken sen böyle yaparsan bende niyeti bozarım heee
Bu ara yine kan şekerim mi düşüyor nedir inan bu sabahtan beri inanılmaz elim ayağım titreyip durdu hatta eşim yahu çok yoksun bırakıyorsun kendini arada vucudun az da olsa şekerede ihtiyacı var dedi bende nescafeye 1 küp şeker attım inan o bile beni biraz kendime getirdi ama sonrada uyuz oldum şu ufacık küp şekermi beni kendime getirdi nasıl bir bünyedir bu diye karbonatlı su içtim bağırsaklar çalışsın diye anam kabız oldum millet yapar çatır çatır kilo verir ben artı gördüm dukan expressle bu hafta ama inatla devam ediyorum reglm yakın ondada olabilir diye
Ne demişlerr imamın dediğini yap yaptığını değil
Canlarım
Buraya yazmak bile iyi geldi,aldıklarımdan hiç birini yemedim öylece duruyorlar aslında canım da istemedi. belkide almak gözümü doyurdu
Yalnız anlam veremediğim bi uyuşukluk tembellik var üzerimde sanırm iki hafta üstüste yatılı misafir bünyem kadıramadıkitapları açıp geri kapatıyorum hiç çalışamadm
Bu akşamda baktım ha bire mutfağa girip çıkıyorum,dedim bu böyle olmucak komşumu aradım yüryüşe indik çok iyi geldi şimdide yeşil çayımı içiyorum en azından yeme isteğimi körelttim bu gece rahatım.
Bu haftayıda bi atlatsam hayırlısyla inşallah düzene girerim diye düşünüyorum
Regl de eli kulağında