- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
yok canım ukalalık olarak algılamam tabiki de haklısın birde çok ben kaç haftadır dikkat ediyordum hatta canım hiç tatlı falan istemiyordu uzun süredir çünkü azda olsa arada tadımlık yiyordum bu hafta birşeyler oldu misafir falan geldi yemek yiyecek vaktim olmadı sonra yılbaşı düzenim bozuldu bir kaç akşam üst üste patlamış mısır yedim bazen öğlen yemedim falan bu hafta tam anlattığın gibi sürekli kan şekerim düştü ellerim ayaklarım buz gibi oluyor birden tam karataya uymasamda bende onu denemeye çalışıyorum bildiğim kadarıyla eski düzenime dönebilsem herşey çok güzel olacak ama yapamadım kaç gündür yapamadıkça iyice değişik oldu doymamaya başladım menülerim tamamen bozuldu yarın yeniden dengeyi kurmalıyım ama yoksa fenaHedefine çok az kaldı kiloların direnmesi normal canım ama eminim kıracaksın
Seninde kandilin mübarek olsun canım
Canım menülerinde herşeyden dengeli bir şekilde faydalanırsan emin ol o krizleri yaşamazsın
Ben ne zaman geçmişte diyete başlasam en geç 1 hafta sonra krize giriyordum ve uzun süre devam ediyordu çok şükür artık glisemik indeksi yüksek şeylerden uzak duruyorum ve inan ne açlık hissediyorum nede canım tatlı istiyor Nasıl bir diyet yapıyorsun bilmiyorum ama istersen bir Karatayı incele derim
Benki çok çabuk acıkırdım ( hatta doymak bilmezdim ) ve her acıktığımda kan şekerim aniden düştüğünden elim ayağım titrerdi karataya başladığımdan beri hiç öyle şeyler yaşamıyorum ve 4 ayı bitirdim spor yapmadığım halde de 13 kg verdim ki Ayşem ( moni ) bilir aylarca başka diyetlerle gram veremezdim yani okadar zor kilo veren biriyken her hafta az da olsa veriyorum kriz yaşamadan
Eminim sende yediklerini bir gözden geçirsen kesin bir yerde sorunu yakalarsın ( ne olur ukalalık olarak görme ama cidden birine bir faydam dokunursa dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum heleki sizlerin kiloları benimkinden çok çok daha az ne olur az dikkat edin benim geçmişte yaptığım hatalara düşmeyin hazır hedefleriniz yakınken )