- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
Eveeeeeeeetttt işte bu süpersin görsün herkes azmin zaferini
Bu konuyu açan moni ve benim hayır demem için yardımcı olan sana teşekkür ediyorum sln71'cim.
Düşünceleri başka yere odaklayıp, uzaklaştık kaçamaktan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveeeeeeeetttt işte bu süpersin görsün herkes azmin zaferini
Bu konuyu açan moni ve benim hayır demem için yardımcı olan sana teşekkür ediyorum sln71'cim.
Düşünceleri başka yere odaklayıp, uzaklaştık kaçamaktan.
Çok sevindim yemediğine canm gerçekten olay yerinden uzaklaşnca iyki yememişim diyor insan ama yeseydin şimdi pişmanlk içinde olacaktn :) nefsine hakim olabilmen cok buyuk başari hersey yapamaz
İmdattt, patates kızarması ve sigara böreği yememeye çalışıyorum.
Acil desteğe ihtiyacım var.
Eveeettt hm22 cimm artk sakin sakin konuşabiliriz kendine güzel bi şekersiz kahve yap ve netten fitt kızların fotograflarına bakk onlar patates kızartmasi yiyerek elde etmediler bu fitliği unutma ne yiyorsan osun yağlı bi patates olmak istemezsin dimi tatlş
Kıymalı poğaçaya dokunulmayacak.. vay anam vay!Bu arada Cumartesi bende akraba günü olacak ya menüsü belliydi zaten;
Kıymalı poğça
peynirli biberli karnı yarık poğçası
Patates salatası
Triliçe tatlısı
Ek olarak kızım dün birde kırmızı lahana salatası yapsana diye tutturdu baştan ulen ne gerek var diye düşündüm ama sonra fikrimi değiştirdim sonuçta benim üstteki menüde yiyebileceğim tek şey az patates salatası eee oda beni tok tutmayacağına göre ( Gün olduğu günlerde misafirlerle yedikten sonra asla akşam yemeği yapmıyorum dengelemek adına ancak ayran içiyorum )
Kırmızı lahana salatasınıda ben ince ince doğrayıp bol limon sıkıp ovuyorum ( çok güzel bir pembe oluyor )
Üzerine az sarımsaklı yoğurt ve ancak 1 yk kadar mayonez koyuyorum ( normalde mayonez yoğurttan fazla konur ama benimki light versiyonu diyelim )
Şimdiden bunları buraya niye mi yazdım ben o gün 3 kaşık patates salatası + 3 - 4 kaşıkta kırmızı lahana salatası yemeyi düşünüyordum ( tatlıyı ağzıma sürmeyi düşünmüyorum aslında çok sevdiğim halde )
Sizlerinde bu konuda fikrinizi almayı istiyorum sonuçta olmuşla ölmüşe çare yok diye baştan sorayım ki üzülmeyeyim diye düşündüm size iyimi yoksa fazlamı kaçar ( saat 4de en geç yeniyor genelde )
Yanındada şekersiz çay tabi hizmet etmekten fırsatım olursa
Kıymalı poğaçaya dokunulmayacak.. vay anam vay!
Karnıyarık poğaçasına dokunulmayacak.. vay babam vay!
triliçe tatlısına dokunulmayacak.. vay dünya vay!!!
yani bunca dokunulmayacak olan güzellikler varken.. şimdiden afiyet olsun patates ve lahana salatası için.. Saat 16:00 uygundur..
ayh.. nasıl canım çekti şimdi.. hangisini diye soran olmasın.. ayıp..
Kesinlikle çok kararlıyım sonuçta zaten zor veriyorum bir anlık zevk içinde emeğimi hiçe saymıyayım
Çok teşekkür ederim desteğiniz için vicdanım rahat olsun istiyorum öbür türlü kafamda soru işareti kalınca insan zevkde almıyor yediğinden
Süpersin canmmm azmine hayranımm eminim karşılığını alacaksın
aynı hisleri ben de yaşıyorum. diyette ikinci haftam. yarın üçüncü haftama giricem. ilk hafta çok iyiydi 2 kilo vermiştim. ikinci hafta hem iştahım açıldı yemek yedim hem pişman oldum hem gene yiyecek bişeyler aradım ve yarım kilo aldımAhh keşke sabah görebilseydim ben bu yeni topiği monicim hayırlı olsun malesef bugun kendimi tanıyamıyorum nerdeyse yarım ekmek yedim ve cok kötü hissediyorum ve nedense bi yandan utanıp bi yandan başka neler yiyebilirim diye düşünüyorum yardım lütfen noldu bana anlayamadım bir iştah patlaması yaşıyorum..
Yaa hiç sorma uzun zamandır yemiyorum ekmek zaten karatayla besleniyorum kaö aydır yada uymaya çalışıyorum ama eşim böyle pasta kek gibi bi ekmwk var ondan getirmiş ve ben uzun zaman sonra 1 lokma ile yetinemedim 1 lokma ile ayyy kızlar duyunca bana kesin ceza vercek bende 6. Takımdanım canım sen 8. Takım memnun oldum evet senin mesajı okuyunca aa aynı ben olmuş dedim :)
Kalori yazmışım iyi etmişim.( Kendime söyleniyorum burada kaç saattir ara vermeden çalışınca böyle olmuşum.)
Yalnızca kendi bilgimi paylaşıyorum.
Hani, glisemik indeks önemli ya.
Mısırın da glisemik indeksi yüksek olunca hem hızlı acıktırır, hem de vücutta depolanması daha kolaydır diye biliyorum.
Birden kan şekerini yükseltiyor. Kan şekeri yükselince vücut depolamaya geçiyor. Tekrar düştüğünde de biz açımm diye geziniyoruz etrafta.
Ben biraz değil baya geç kaldım ama şükür Selin seni vazgeçirmiş
Kız hm22 nin yazdığı imdat çağrısını şimdi görünce ( geç kaldım ama neyse ) aynen yazdıklarını yazmak geçti aklımdan kalplerimiz birmiş
Cidden ne yersek oyuz yaa ( senelerce o börekler, kekler, papates kızartmaları ve pastalar değilmiydi zaten bizleri bu hale getiren )
Ben hatta hesapta bir ara diyet yaptığımı sanıp paso patates yiyordum harbi patates gibi oldum sonrasında Senin dediğin gibi ne yersen o sun benim için çok önemli bir cümle haline geldi ve her aklıma kaçamak birşey geldiğinde o cümleyi hatırlıyorum
aynı hisleri ben de yaşıyorum. diyette ikinci haftam. yarın üçüncü haftama giricem. ilk hafta çok iyiydi 2 kilo vermiştim. ikinci hafta hem iştahım açıldı yemek yedim hem pişman oldum hem gene yiyecek bişeyler aradım ve yarım kilo aldım
Bu takımlara nasıl katılabiliyoruz :)) ve takım sayıları neye göre belirleniyor ?
Haşlanmış konserve mısırı tercih etsek daha iyi olur mu ? yarım kase kadar ? kalorisi midede duruşu vücudumuza etkisi ne olur ?
Biri beni durdursuuuunnnn yoksa soluğu hiç tanımadığım komsumda alcam anammmm bi kızartma yapmış bütün evi kokusu sardi müthiş kokuyoooo
Biri beni de durdursun
Oyy aslında durdurulmak istiyormuyum onuda bilmiyorum
Ayy konuyu açan şahıs olarak utandım açıkcası yazmaya
Şu an takımımda iznliyim ama dikkat etmeye çalışıyorum
Sınav stresine girdim sanırım ve abur cubur yemeye başladım hatta dün sırf abur cubur almak için markete gittim ( çikolata pasta vs )
Şu hafta sonu sınavlarımı bi atlatsam hayırlısıyla
Hatta ben bi uyusam bi uyansam pazartesi olsa
Biri beni de durdursun
Oyy aslında durdurulmak istiyormuyum onuda bilmiyorum
Ayy konuyu açan şahıs olarak utandım açıkcası yazmaya
Şu an takımımda iznliyim ama dikkat etmeye çalışıyorum
Sınav stresine girdim sanırım ve abur cubur yemeye başladım hatta dün sırf abur cubur almak için markete gittim ( çikolata pasta vs )
Şu hafta sonu sınavlarımı bi atlatsam hayırlısıyla
Hatta ben bi uyusam bi uyansam pazartesi olsa