- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
Sunu anlayamadim, yeni mi ayrildilar unutamadiklari icin mi evlenemiyorlar suan ? Yoksa cok uzun zaman onceydi zamaninda sevdikleri biriyle yasadiklari icin pismanlik mi duyuyolar? Sebep tam olarak nedir?
Ayrica evlenme karsiti da degilim, tabii ki bi gun evlenmeyi planliyoruz ama ailelerimize yuk olmamak adina buraya para biriktirmeye geldik.
Suan seneye nisan yapip bi sonraki yaza da evlenmeyi planliyoduk en son. Belki daha bile erkn olabilir. Tabii ki ask beraberligi. Ben bu insana guvenmesem, zaten bu yola cikmazdim. Para biriktiriyoruz.cok sukur iyi kaZaniyoruZ Burada. Kaldi ki benim ailem de taniyor onun ailesi beni hatta haftasonu birlikte onun ailesi ileydik dedesi hastalanmisti ziyarete gittik. Ailelerimiz de tanisiyo burdaki evimizi onun annesiyle benimki kurdu zaten. Kiz kardesi bana surekli senin gbi iyi bi insani kaybederse salaklik eder diyor. Bizim tek sorunumuz erkek arkadasimin cevresinde cok kiz olmasi, benim onu kiskanmam trip atmam biraz fazla umursamam ve onun bu hareketlerimden bunalmis olmasi. Zaten sevgisinden suphem yok. ama iste artik umursamak istemiyorum...ben umursamazsam her sey duzelicek gbi geliyorPara biriktirebiliyormusunuz ?sizinkisi aşk beraberliği ve çok gençsiniz
Suan seneye nisan yapip bi sonraki yaza da evlenmeyi planliyoduk en son. Belki daha bile erkn olabilir. Tabii ki ask beraberligi. Ben bu insana guvenmesem, zaten bu yola cikmazdim. Para biriktiriyoruz.cok sukur iyi kaZaniyoruZ Burada. Kaldi ki benim ailem de taniyor onun ailesi beni hatta haftasonu birlikte onun ailesi ileydik dedesi hastalanmisti ziyarete gittik. Ailelerimiz de tanisiyo burdaki evimizi onun annesiyle benimki kurdu zaten. Kiz kardesi bana surekli senin gbi iyi bi insani kaybederse salaklik eder diyor. Bizim tek sorunumuz erkek arkadasimin cevresinde cok kiz olmasi, benim onu kiskanmam trip atmam biraz fazla umursamam ve onun bu hareketlerimden bunalmis olmasi. Zaten sevgisinden suphem yok. ama iste artik umursamak istemiyorum...ben umursamazsam her sey duzelicek gbi geliyor
Suan seneye nisan yapip bi sonraki yaza da evlenmeyi planliyoduk en son. Belki daha bile erkn olabilir. Tabii ki ask beraberligi. Ben bu insana guvenmesem, zaten bu yola cikmazdim. Para biriktiriyoruz.cok sukur iyi kaZaniyoruZ Burada. Kaldi ki benim ailem de taniyor onun ailesi beni hatta haftasonu birlikte onun ailesi ileydik dedesi hastalanmisti ziyarete gittik. Ailelerimiz de tanisiyo burdaki evimizi onun annesiyle benimki kurdu zaten. Kiz kardesi bana surekli senin gbi iyi bi insani kaybederse salaklik eder diyor. Bizim tek sorunumuz erkek arkadasimin cevresinde cok kiz olmasi, benim onu kiskanmam trip atmam biraz fazla umursamam ve onun bu hareketlerimden bunalmis olmasi. Zaten sevgisinden suphem yok. ama iste artik umursamak istemiyorum...ben umursamazsam her sey duzelicek gbi geliyor
Yok canim ne hamile kalmasi :) Allah korusun.Aileler onaylıyorsa sorun yok umarım ayrılık olmaz sen yinede evlenmeden hamile kalma olan hep kadına oluyor ,
Nikahli yasasak o dusunceli mi olacakti yani? Bence bu cok sacma. Karakter ile nikahin ne alakasi var? Bu kafa yapisini reddediyorum. Bence siz de reddedin. Benim sorunum evlenmek degil. Zaten daha 24 yasindayim evlenmem icin erken. Ben sadece rahatsiz oldugum tavirlarla ilgili fikir paylasiminda bulundum. Tavsiye istedim.
Ben bu kadınları anlamıyorum ya erkek herseyi yapabilir anormal bi durum yok ama kadın yapınca onur kırıcı vs Ve bunu düşünen bir kadın ya neden kendinizi bir mal olarak görüyosunuz ve kendi değerinizi kendiniz düşürüyosunuz erkek nasıl bir bireyse kadında aynı şekilde şu saçma sapan düşüncelerinizden kurtulun ya evliliğe bakış açınız o imzayı atmak sizi satın alması gibi görüyosunuz kusura bakmayın her şey bi imzayla bitmiyor!!
Şöyle ki, erkek arkadaşım zaten düşüncesiz. Bunu kendisi de en ufak bir düşüncesiz davranışında söylüyor. Ben düşünemiyorum akıl edemiyorum zamanla oturacak falan diyor. Ama 1 yıldır oturan birşey yok. Otursun diye zaten ben de düşüncesizliklerini yüzüne vuruyorum, genellikle trip atıyorum ama çok da uzatmıyorum. Yani ben mi hata yapıyorum, bilemiyorum. Başka bir çözüm de bulamadım. Çok da seviyorum onu. Ama bugün artık bardagı tasıran kavgayı yaptık. Hiçbir şeyden emin olamıyorum. Onu kaybetmek istemiyorum ama, değerimi anlasın ve artık düzelsin istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?