• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri bana yardım etsin...Umursamak istemiyorum..

İkinizin ilişkisinin sorunları adına gözle görülür bir faydası yoksa yapmayın bunu, bir tarafta kardeşi var, bir tarafta da yakın arkadaşı, hakemimsi görevinden sıkılır zamanla, sizi anlıyor olabilir, anlıyordur da ama kardeşi anlatsa aynı şeyi ona da yapacak yani, ben senin kardeşinim anlayabiliyorum diyecek, başka ne diyecek?

Düzelme veya iyiye adım bekliyorsanız, çözümünüz umursamamak değil ama oturun konuşun, bahsettiği hataları tekrarlamayacağınızı, onun da sizin hata olarak gördüğünüz şeyleri tekrarlamamasını isteyin yoksa bu şekilde devam etmenizin mümkün olmadığını. Sorun aynı evde yaşamak veya yaşamamak değil çünkü, iletişiminizde geldiğiniz bu çıkmaz nokta.
Evet aslında haklısınız. Sorun aynı evde yaşayıp yaşamamak değil kesinlikle. Bizim tek problemimiz bahsettiğiniz şekilde konuşamamamız. O da bu konularda iyi değil ben de değilim. Yani oturup konuşmaktansa, bir süre sinirlerin yatışmasını bekleyip sarılıp barışanlardanız. Ama bu da hiç bir sorunu çözmüyor haliyle...Çok haklısınız. Ama başka bir çözüm yolu da olmalı. Ben çünkü ondan daha fazla umursuyorum ve üzülüyorum. Onun da aynı şekilde umursamasını istiyorum. Bu yönde verebileceğiniz bir tavsiye var mı?

İnan aynılarını yasıyoduk :) hep tartısma cıkacak diye kaçıyodu bu tarz konusmalardan iki dakka sonra hiçbi şey olmamıs gibi sarılıyodu falan kapanıyodu konu orda sonra yine aynı hatalar konusmadıkca coğalıyo en sonımda bi patlama oluyo sonrada mutsuz son sen konussanda tamam düzelcem diye söz verir sonra yine aynı devam eder yani bizde öyle oluyodu

İkinizin ilişkisinin sorunları adına gözle görülür bir faydası yoksa yapmayın bunu, bir tarafta kardeşi var, bir tarafta da yakın arkadaşı, hakemimsi görevinden sıkılır zamanla, sizi anlıyor olabilir, anlıyordur da ama kardeşi anlatsa aynı şeyi ona da yapacak yani, ben senin kardeşinim anlayabiliyorum diyecek, başka ne diyecek?

Düzelme veya iyiye adım bekliyorsanız, çözümünüz umursamamak değil ama oturun konuşun, bahsettiği hataları tekrarlamayacağınızı, onun da sizin hata olarak gördüğünüz şeyleri tekrarlamamasını isteyin yoksa bu şekilde devam etmenizin mümkün olmadığını. Sorun aynı evde yaşamak veya yaşamamak değil çünkü, iletişiminizde geldiğiniz bu çıkmaz nokta.
Bir de iyiyye gitsin istiyorum aslında, ama çözümümüz konuşmak değil. Daha öncesinde de konuştum. Aslında çözüm kurbanı oynayıp her şeye trip atmak da değil evet. Ama işte diğer çözüm yolu, yani benim güçlü olduğumu görebilmesi gerek diye düşünüyorum. Bu nedir bunu bilemiyorum..

İnan aynılarını yasıyoduk :) hep tartısma cıkacak diye kaçıyodu bu tarz konusmalardan iki dakka sonra hiçbi şey olmamıs gibi sarılıyodu falan kapanıyodu konu orda sonra yine aynı hatalar konusmadıkca coğalıyo en sonımda bi patlama oluyo sonrada mutsuz son sen konussanda tamam düzelcem diye söz verir sonra yine aynı devam eder yani bizde öyle oluyodu
Bizde tartışma çok da olmuyor işte. Hele ki birbirimize hiç bir zaman saygısızlık da yapmadık. Kötü kelime kullanmadık. Hep seviyeli ilerledik. Şuan tek sorun, benim triplerimden sıkılmış olması. Ben de keyfimden atmadım düzelsin diye hatasını anlasın diye attım. Şuan ne yapmalıyım işte evleri ayırdık bir kaç günlüğüne. Mesela hiç konuşmamak mı daha doğru.Bunşları bilemiyorum işte :/

Guclu olmak istiyorsan once kizkardesini aramayi birak derim, guclu insanlar her problemde telefona sarilip yaslanacak birini aramazlar. Ote yandan ne kadar seninle arkadas olsa da, adamin kardesi, kizkardes icin cikar catismasi yaratiyorsun, onu vicdan azabina girecek durumda birakma sonra? Baska arkadas bul ya da bulma , bence once kizkardese dert yanmaktan vazgec.

Bizde tartışma çok da olmuyor işte. Hele ki birbirimize hiç bir zaman saygısızlık da yapmadık. Kötü kelime kullanmadık. Hep seviyeli ilerledik. Şuan tek sorun, benim triplerimden sıkılmış olması. Ben de keyfimden atmadım düzelsin diye hatasını anlasın diye attım. Şuan ne yapmalıyım işte evleri ayırdık bir kaç günlüğüne. Mesela hiç konuşmamak mı daha doğru.Bunşları bilemiyorum işte :/
Dediğim gibi trip atarak bi yere varamazsın trip en aşık adamo bile sıkar soğutur ilişkiden sadece rahatsız oldugun seyleri güzel bi dille söylüceksin o zaman akşam git yanına güzelce konus ve triplerinden vazgeç

Ayni evde yasamaktan kaynakli dertler bence dedigin gibi adam rahat zaten ayni cati altindasin caba gostermese de olur evlenmese de olur seklinde bakiyordur olaya
Halbuki sen biraz agirdan alsan her istediginde gorusmesen senle iletisime gecmek icin firsat yaratmaya calisir boylece kolay lokma olmazsin kaba tabirle sakin seni kinadigimi dusunme ayni evde evliyken bile yasamak gercekten zor monotonluk vs devreye giriyor bekarken daha bu sorumluluklar bu dertler gercekten cok gereksiz

Tamam
Dediğim gibi trip atarak bi yere varamazsın trip en aşık adamo bile sıkar soğutur ilişkiden sadece rahatsız oldugun seyleri güzel bi dille söylüceksin o zaman akşam git yanına güzelce konus ve triplerinden vazgeç
tamam trip atmayacagim da bu hemen olan kolay bir sey degil ki bunu yapmanin bir yolu olmali yani trip atmazsan ve konusamiyorsan nasil anlatacaksin bir seylere kizdigini?. gidip hemeN bu aksam da konusmak da istemiyorum cunku gayet net belirtti bu aksam konusmak istemedigini.

Tamam

tamam trip atmayacagim da bu hemen olan kolay bir sey degil ki bunu yapmanin bir yolu olmali yani trip atmazsan ve konusamiyorsan nasil anlatacaksin bir seylere kizdigini?. gidip hemeN bu aksam da konusmak da istemiyorum cunku gayet net belirtti bu aksam konusmak istemedigini.
O zaman biraz sakinleşmeyi bekleyin hemde özleyin biraz birbirinizi ama trip atmayı engellemelisin onunlada konusmayıp bi yere varamazsınız öyle sey mi olur konusamıyoruz diye ve trip atmamak için elinden geleni yap biraz video falan izle mesela

Peki
Ayni evde yasamaktan kaynakli dertler bence dedigin gibi adam rahat zaten ayni cati altindasin caba gostermese de olur evlenmese de olur seklinde bakiyordur olaya
Halbuki sen biraz agirdan alsan her istediginde gorusmesen senle iletisime gecmek icin firsat yaratmaya calisir boylece kolay lokma olmazsin kaba tabirle sakin seni kinadigimi dusunme ayni evde evliyken bile yasamak gercekten zor monotonluk vs devreye giriyor bekarken daha bu sorumluluklar bu dertler gercekten cok gereksiz
Peki, agirdan almayi ben de cok istiyorum. Sadece bunu tavir takinmadan nasil yapacagimi bilmiyorum. Ne bileyim hic aramamali miyim? Ya da soguk mu davranmaliyim? Ya da ayri yasama kararimizin cok iyi oldugunu soyleyip hep ayri mi yasamaliyim? Agirdan almak derken kasit nedir ben bilmiyorum cunku iyce icli disli olduk ayni evde en iyi arkadasim oldu sirdasim oldu o benim...ben de onun tabii. Onerilerinizi bekliyorum..

Bir de iyiyye gitsin istiyorum aslında, ama çözümümüz konuşmak değil. Daha öncesinde de konuştum. Aslında çözüm kurbanı oynayıp her şeye trip atmak da değil evet. Ama işte diğer çözüm yolu, yani benim güçlü olduğumu görebilmesi gerek diye düşünüyorum. Bu nedir bunu bilemiyorum..

Güçlü olduğunuzu hissetirmenin en basit yolu gerçekten güçlü olmanız ve buna uygun hareket etmeniz sonuçta. Ama ne bağımlı ne de zorba olmak bunun yolu. Üstünü kapattığınız her şey birikir orası kesin. Bir şeyler için benim için vazgeçilmez dediğimiz sürece de bağımlı oluyoruz ve öyle gözüküyoruz. Ona kaybetme korkusu verin demiyorum ama kendinizin içten içe ama ben ayrılamam kii halinden çıkmanız lazım en başta. Ve inanın tripçil insanlar dışarıdan çok itici :( Hiç kadın erkek ayırmıyorum. Sadece çocukken çekiliyorlar. Onu da çok henüz kafaları çok çalışmıyor falan diye meşrulaştırabiliyoruz, öteki yaşlarda gelinen nokta hiç de iyi olmuyor. :/

bence sorun nikahsiz ayni evde yasamak ile basliyor...
Nikahli yasasak o dusunceli mi olacakti yani? Bence bu cok sacma. Karakter ile nikahin ne alakasi var? Bu kafa yapisini reddediyorum. Bence siz de reddedin. Benim sorunum evlenmek degil. Zaten daha 24 yasindayim evlenmem icin erken. Ben sadece rahatsiz oldugum tavirlarla ilgili fikir paylasiminda bulundum. Tavsiye istedim.

Sizin yaz
Güçlü olduğunuzu hissetirmenin en basit yolu gerçekten güçlü olmanız ve buna uygun hareket etmeniz sonuçta. Ama ne bağımlı ne de zorba olmak bunun yolu. Üstünü kapattığınız her şey birikir orası kesin. Bir şeyler için benim için vazgeçilmez dediğimiz sürece de bağımlı oluyoruz ve öyle gözüküyoruz. Ona kaybetme korkusu verin demiyorum ama kendinizin içten içe ama ben ayrılamam kii halinden çıkmanız lazım en başta. Ve inanın tripçil insanlar dışarıdan çok itici :KK43: Hiç kadın erkek ayırmıyorum. Sadece çocukken çekiliyorlar. Onu da çok henüz kafaları çok çalışmıyor falan diye meşrulaştırabiliyoruz, öteki yaşlarda gelinen nokta hiç de iyi olmuyor. :/[/Q
sizin yazdiklariniz gercekten cok mantikli. Tekrar tekrar okuyup bunlari aklima getirecegim. Guclu olmak icin gercekten guclu olmak..sanirim bunu hissetmem gerekiyor. Bir de guclu olmak benkm durumumda mesela bu zorlu ayri evde yasama surecinde dimdik durabilmek demektir degil mi? Onu aramadan, onsuz da gayet iyi idare edebilcegimi gostermek?

Güçlü olduğunuzu hissetirmenin en basit yolu gerçekten güçlü olmanız ve buna uygun hareket etmeniz sonuçta. Ama ne bağımlı ne de zorba olmak bunun yolu. Üstünü kapattığınız her şey birikir orası kesin. Bir şeyler için benim için vazgeçilmez dediğimiz sürece de bağımlı oluyoruz ve öyle gözüküyoruz. Ona kaybetme korkusu verin demiyorum ama kendinizin içten içe ama ben ayrılamam kii halinden çıkmanız lazım en başta. Ve inanın tripçil insanlar dışarıdan çok itici :KK43: Hiç kadın erkek ayırmıyorum. Sadece çocukken çekiliyorlar. Onu da çok henüz kafaları çok çalışmıyor falan diye meşrulaştırabiliyoruz, öteki yaşlarda gelinen nokta hiç de iyi olmuyor. :/[/Q
Sizin yazdiklariniz gercekten cok mantikli. Tekrar tekrar okuyup bunlari aklima getirecegim. Guclu olmak icin gercekten guclu olmak..sanirim bunu hissetmem gerekiyor. Bir de guclu olmak benkm durumumda mesela bu zorlu ayri evde yasama surecinde dimdik durabilmek demektir degil mi? Onu aramadan, onsuz da gayet iyi idare edebilcegimi gostermek?

Onun değişeceğini sanmıyorum
ama sıkılıp senden ayrılacak gibi
pek güven vermedi bana, sanırım sana olan sevgisi bitti uzatmaları oynuyor , ve sen üzüleceksin senin için ne tür fedalarlık yapmış onu merak ettim hep sen mi onu idare ettin

aynı evde yaşamak aslında çiftlerin birbirlerini tanımalarında cok iyi Tabi bu bizim toplumumuzda ve dinimizde olmaması gereken bir şey. Sana tavsiyem en ufak sorununuzu kız kardesine artık anlatmayın.Sonucta onlar kardeş....

Sizin yazdiklariniz gercekten cok mantikli. Tekrar tekrar okuyup bunlari aklima getirecegim. Guclu olmak icin gercekten guclu olmak..sanirim bunu hissetmem gerekiyor. Bir de guclu olmak benkm durumumda mesela bu zorlu ayri evde yasama surecinde dimdik durabilmek demektir degil mi? Onu aramadan, onsuz da gayet iyi idare edebilcegimi gostermek?

Aynen öyle ama hiç aramamaktan değil veya burnu sürtülsün diye ipin ucunu kaçırmaktan bahsetmiyorum :KK48: Onsuz gayet iyi idare edebilirsiniz zaten kendine yeten birey öyle yapar, başka biriyle sadece daha mutlu olur ama yalnızken dünyası başına yıkılmaz. Kendiniz için yapın yani ne yapacaksanız, gerisi gelir zaten.:cool:Ona küçük sürpriziniz o olmadan da mutlu olabildiğinizi göstermek olsun, gerçekten olun ama dier türlüsü kıskandırmak için yapılan triplere döner. Yalnız başınıza kaldığınızda ağlayacaksanız sahte havalara gerek yok ama yalnız başınıza veya bir başkasıyla da kendinizi iyi hissederseniz ister istemez ruh halinize de yansır bu olumlu duygular.

Onun değişeceğini sanmıyorum
ama sıkılıp senden ayrılacak gibi
pek güven vermedi bana, sanırım sana olan sevgisi bitti uzatmaları oynuyor , ve sen üzüleceksin senin için ne tür fedalarlık yapmış onu merak ettim hep sen mi onu idare ettin
Bence ayrilacak olsa bugun ayrilirdi. Cunku ben ayrilalim dedim o da bu soyledigin hayat boyu iz birakcak bn evleri ayirmayi yapici bi amacla soyledim ama sen direk yikici oluyosunn dedi

Back
X