• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri bana yardım etsin...Umursamak istemiyorum..

Sunu anlayamadim, yeni mi ayrildilar unutamadiklari icin mi evlenemiyorlar suan ? Yoksa cok uzun zaman onceydi zamaninda sevdikleri biriyle yasadiklari icin pismanlik mi duyuyolar? Sebep tam olarak nedir?

Tam sebep yok tabi, çevir kazı yanmasın işte.. Benim aynı evde yaşayıp evlenen tanıdıklarım da oldu, aynı evde yaşamadan evlenenler de oldu, sadece adını, işini bildikleri tanımadıkları adamlarla evlenip mutlu/mutsuz olan tanıdıklarım da var, var da var yani. Çılgın örnek olarak aynı evi paylaşmadan 20 sene çıkıp evlenen biri bile var :KK70:

Para biriktirebiliyormusunuz ?sizinkisi aşk beraberliği ve çok gençsiniz
Ayrica evlenme karsiti da degilim, tabii ki bi gun evlenmeyi planliyoruz ama ailelerimize yuk olmamak adina buraya para biriktirmeye geldik.

Para biriktirebiliyormusunuz ?sizinkisi aşk beraberliği ve çok gençsiniz
Suan seneye nisan yapip bi sonraki yaza da evlenmeyi planliyoduk en son. Belki daha bile erkn olabilir. Tabii ki ask beraberligi. Ben bu insana guvenmesem, zaten bu yola cikmazdim. Para biriktiriyoruz.cok sukur iyi kaZaniyoruZ Burada. Kaldi ki benim ailem de taniyor onun ailesi beni hatta haftasonu birlikte onun ailesi ileydik dedesi hastalanmisti ziyarete gittik. Ailelerimiz de tanisiyo burdaki evimizi onun annesiyle benimki kurdu zaten. Kiz kardesi bana surekli senin gbi iyi bi insani kaybederse salaklik eder diyor. Bizim tek sorunumuz erkek arkadasimin cevresinde cok kiz olmasi, benim onu kiskanmam trip atmam biraz fazla umursamam ve onun bu hareketlerimden bunalmis olmasi. Zaten sevgisinden suphem yok. ama iste artik umursamak istemiyorum...ben umursamazsam her sey duzelicek gbi geliyor

Aileler onaylıyorsa sorun yok umarım ayrılık olmaz sen yinede evlenmeden hamile kalma olan hep kadına oluyor ,
Suan seneye nisan yapip bi sonraki yaza da evlenmeyi planliyoduk en son. Belki daha bile erkn olabilir. Tabii ki ask beraberligi. Ben bu insana guvenmesem, zaten bu yola cikmazdim. Para biriktiriyoruz.cok sukur iyi kaZaniyoruZ Burada. Kaldi ki benim ailem de taniyor onun ailesi beni hatta haftasonu birlikte onun ailesi ileydik dedesi hastalanmisti ziyarete gittik. Ailelerimiz de tanisiyo burdaki evimizi onun annesiyle benimki kurdu zaten. Kiz kardesi bana surekli senin gbi iyi bi insani kaybederse salaklik eder diyor. Bizim tek sorunumuz erkek arkadasimin cevresinde cok kiz olmasi, benim onu kiskanmam trip atmam biraz fazla umursamam ve onun bu hareketlerimden bunalmis olmasi. Zaten sevgisinden suphem yok. ama iste artik umursamak istemiyorum...ben umursamazsam her sey duzelicek gbi geliyor

trip atma,sorunun neyse net ve kisa sekilde soyle.
erkeklerin en sinir oldugu sey trip..hatta bana esim `tripal enfeksiyonlu` derdi:KK45:
artik bende trip atmiyorum,neyse sorun soyluyorum.

Aileler onaylıyorsa sorun yok umarım ayrılık olmaz sen yinede evlenmeden hamile kalma olan hep kadına oluyor ,

Ben bu kadınları anlamıyorum ya erkek herseyi yapabilir anormal bi durum yok ama kadın yapınca onur kırıcı vs Ve bunu düşünen bir kadın ya neden kendinizi bir mal olarak görüyosunuz ve kendi değerinizi kendiniz düşürüyosunuz erkek nasıl bir bireyse kadında aynı şekilde şu saçma sapan düşüncelerinizden kurtulun ya evliliğe bakış açınız o imzayı atmak sizi satın alması gibi görüyosunuz kusura bakmayın her şey bi imzayla bitmiyor!!

Trip atmayın bence kesinlikle
Tribi bırakın artık da umursasanız dahi umursamıyor taklidi yapın. Sizde onun gibi düsüncesiz olmaya calısın ya da onun gibi düsüncesizmis taklidi yapın.Asla yanındayken onun icin üzüldügünüzü belli etmeyin.Düşüncesiz tavırlarını umursamama taklidi yapa yapa gercekten umursamazsınız.Aynı zamanda o da bundan rahatsız olur eskiden deger veriyordu simdi ne oldu düsüncesiyle daha cok dikkat eder.

Nikahli yasasak o dusunceli mi olacakti yani? Bence bu cok sacma. Karakter ile nikahin ne alakasi var? Bu kafa yapisini reddediyorum. Bence siz de reddedin. Benim sorunum evlenmek degil. Zaten daha 24 yasindayim evlenmem icin erken. Ben sadece rahatsiz oldugum tavirlarla ilgili fikir paylasiminda bulundum. Tavsiye istedim.

benim neyi kabul neyi red edecegimi size sormadim. hata nerede diye sordunuz bende sahsim ve dinim adina hatanin basladigi yeri soyledim. ben sormadim yani siz sordunuz dolayisiyla fikire ihtiyaci olan sizsiniz. imam nikahli birliktelikler bile gecersiz sayilirken nikahsiz bi birlikteligi ben reddediyorum asil.

Trip atmayıp sorununuzun ne oldugunu anlatmayı deneyin. Belkide sadece sorunun ne oldugunu anlamıyordur.

Gercekten sinir oluyorum neden evlenmeden aynı evde yasıyorsun,kimse seninle evlenmez yorumlarına,konu sahibesi bunu içine sindiriyor,kimseye de bu konuda fikrini sormamış,size ne,ister aynı evde yasar,ister sokakta yasar,ister dama çıkar kime ne

Dünyanın en kötü seyi kimsenin onu kabıllenmemesi zaten değilmi hanımlar?
Kendine guveniyo ki beraber yasıyo erkek arkadasıyla neyi tartısıyosunuz? Sen yaşama ok
ama yar_gı_la_ma

Bu arada beraber yasamak bireyin karardır, imam nikahıyla yaşamak ise genelde yaşı küçük vs gibi nedenlerle yapılıyor.
Aynı sey mi ?

Ben bu kadınları anlamıyorum ya erkek herseyi yapabilir anormal bi durum yok ama kadın yapınca onur kırıcı vs Ve bunu düşünen bir kadın ya neden kendinizi bir mal olarak görüyosunuz ve kendi değerinizi kendiniz düşürüyosunuz erkek nasıl bir bireyse kadında aynı şekilde şu saçma sapan düşüncelerinizden kurtulun ya evliliğe bakış açınız o imzayı atmak sizi satın alması gibi görüyosunuz kusura bakmayın her şey bi imzayla bitmiyor!!

pardon da , kadin yapinca hata erkege laf yok diye bi yorum okumadim ben. kadin icin ne kadar onur kirici ise erkek icinde EN AZ bi o kadar onursuzluktur gurursuzluktur korkakliktir v.s daha sayabilirim BENCE. kadin neden goze batiyor cunku kadin naiftir zayiftir kirilgandir .zarari en fazla kadin goruyor. bekaret denen sey kadinda var erkekte yok . kahretsin ki toplumumuzda akli kit insanlarin 'erkektir yapar' dusunceleri hala var. kadin kendi haklarini savunabilmek adina bile olsa nikahsiz yasamamli asla sadece dini nikah dinen gecerli sayilmaz . dini ve kurallari bilmeyen bi kisim cahil insanlarin.arkasina sigindigi bi durumdan ibarettir.dini nikahli beraberlikler.
ayrica bu kurali biz belirlemedik dolayisiyla yok saymak bize dusmez. Allahin sozu uzerine soz olmaz. ayrica HZ ALİ buyuruyr' haya guzeldir,kadinda daha guzeldir'

Şöyle ki, erkek arkadaşım zaten düşüncesiz. Bunu kendisi de en ufak bir düşüncesiz davranışında söylüyor. Ben düşünemiyorum akıl edemiyorum zamanla oturacak falan diyor. Ama 1 yıldır oturan birşey yok. Otursun diye zaten ben de düşüncesizliklerini yüzüne vuruyorum, genellikle trip atıyorum ama çok da uzatmıyorum. Yani ben mi hata yapıyorum, bilemiyorum. Başka bir çözüm de bulamadım. Çok da seviyorum onu. Ama bugün artık bardagı tasıran kavgayı yaptık. Hiçbir şeyden emin olamıyorum. Onu kaybetmek istemiyorum ama, değerimi anlasın ve artık düzelsin istiyorum..

Bence kendini geri çek ve onun yaptığını yap düşüncesiz ol umursama senin heran gidebilecegini hissettir ona çok baglı oldugunu anlamasın kendını degerli hissetmesıne ızın verme ama bunu kavga ederek degıl tam tersine pek muhattap olmayarak grekmedıgı surece onunla konusmayarak yapabilirsin tabi bu benım fikrim. işe yaradı bende

Neden trip atıyorsunuz ki? Ergen misiniz? Bu kadınların nedir bu trip olayı yahu, okurken bile beni bayıyor, adamı düşünemiyorum.
Trip atmayın. Neyse problem, konuşun. Çok mu zor?

Kac kac burdan..tasa tutmuslar seni:KK66:
Zaten hepimiz super hatasiz bu yaslara geldik..evlenmeden ayni ev bana gorede hata ama seni anliyorum..
Butun sorununuz ayri eve cikinca cozulur belkide ozlersiniz birbirinizi:KK66:

Ne gibi düşüncesizlikler mesela? Ama belli ki olaylara farklı bakıyorsunuz, farklı düşünüyorsunuz. Eğer gerçekten sevgisinden şüphe duymanıza sebep olacak bir durum yoksa ortada vazgeçin böyle davranmaktan. Bu onun karakteriyse erkek arkadaşınızı olduğu gibi kabul etmelisiniz, kimseyi değiştiremeyiz, değişmesini bekledikçe huzursuzluk büyür. Bence biraz rahat olun ve özgüveninizi toplayın önce.

Back
X