Biri bana yardım edebilir mi?

Çıkartıyor zaten sürekli diğer evli olan kardeşimi rahatsız ediyordu. Eniştem görüşmesini yasakladı annemle.
Sadece evlatlarına karşı boyle davranması psikolojik bir sebeple olabilir mi bilmiyorum.Sen de fazlasıyla merhametlisin anladığım kadarıyla.Annemdir deyip sırt çeviremezsin gibi.Annen olmadan bir uzmanla gidip sen goruşsen en azından ne yapabileceğini falan söyler.

O zaman annen bilinçsizce yapmıyor gerçekten kötü bir anne zamanında kendi yaşamadıklarını siz yaşayınca hırslanıyor kıskanıyor çocuklarını galiba çok enteresan

Evet tam olarak böyle. Kıskanıyor ben buna eminim. Ama isin içinden nasıl cikariz bilmiyorum

Psikoloğa gittim ama onun buraya gelmesi gerek diyor. Evet bize hayatı zindan etti ama yinede bir şey olunca üzülüyorum. Ama o sürekli kotuluyor. Anne değil de kıskanç arkadaş gibi

Bence de yatmalı yani insan evladına düşman olur mu sebepsiz yere

Sebepsiz değil ki. Etraftakiler çok güzel kızların var çok hamaratlar falan diyor. Bir de okudum ben öğretmenim. Diyor ki okumakla adam olunmuyor. Bu yuzden kıskanıyor belli ki. Yuzune de söyledim kıskançlık diye. Insan evladını kıskanır mi diyor. Hiç sevmiyorum annemi bende böyle olsun istemem tabiki ama sevemiyorum artık onu.

Canım kusura bakma ama bence annen psikolojik tedavi görmek istemiyosa bian önce evlen kur yuvanı derim. Sakinleştirici .. şurup önerebilirim zararlı değil bebeklere bile veryolar kızım bi ara çok hastaydı ağlıyodu hep ona bile verdi doktor sakinleştiriyo

Son düzenleyen: Moderatör:
Psikoloğa gittim ama onun buraya gelmesi gerek diyor. Evet bize hayatı zindan etti ama yinede bir şey olunca üzülüyorum. Ama o sürekli kotuluyor. Anne değil de kıskanç arkadaş gibi
Sorum tuhaf olacak ama kesin öz anne bu değil mi?Aklım almıyor bu davranışlarını.Anne evladım benden daha iyi olsun der kıskanır mı hiç.El bile yapmaz bu kadarını.Çocukluktan beri mi böyle?

3 kızkardeş birlik olup babanla konuşun. Damardan girin, vicdanına oynayıp anneni doktora götürmesini sağlayın.
"Biz büyürken annemin yaptıklarını hep görmezden geldin, çocukluğumuz gençliğimiz hep mutsuz geçti" gibi sözler söylemekten çekinmeyin. Bunu yapmanızı gerçekten diliyorum çünkü sizin durumunuzun ötesine yakınımda şahit oldum. Yaşlanınca daha beter oluyorlar ve artık bahaneleri "yaşlandı" oluyor.
Bir başka seçenek, biriniz psikoloğa kendisi için gitmiş gibi yapsın. Doktorun ailesiyle konuşmak istediğini söylesin.
En kötü ihtimalle bu şekilde kabullenip iletişimi minimuma indirirsiniz ama eninde sonunda sorun yaşarsınız. Bu kişiler sosyal hayatta çevrelerine oynadıkları için tanıdıklar sizi kötü bilir.

Lütfen böyle önerilerde bulunmayın!!!!

Sorum tuhaf olacak ama kesin öz anne bu değil mi?Aklım almıyor bu davranışlarını.Anne evladım benden daha iyi olsun der kıskanır mı hiç.El bile yapmaz bu kadarını.Çocukluktan beri mi böyle?
Oz evet. Şiddete çok meyilli. Küçükken de doverdı hep bizi

Çok mantıklı çok teşekkür ederim. Bunu deneyebiliriz sanırım

Hayır okumuyorum sadece biliyorum. Çok caresizim
annen hasta. ama sakinleştirici kafana göre veremessin. başka ilaçlar ile etkileşim yapar ve cok ciddi sonuclar ile karşılaşabilirsiniz.
ikna edip doktr. götüreceksiniz. yada hiç onu umursayıp bildiginizi yapacaksınız.
hasta olan kişi zaten hastalgını kabul etmez. doktr. başka şekilde anlatın. ve ikna edin.

Ofbir şekilde tedavi olması lazim en azından bundan sonra çekmezsiniz bari.İnşallah gidebilirsiniz doktora başka türlü bir yolu yok.Allah yardımcın olsun umarım huzura kavuşursunuz.

Inşallah teşekkür ederim

Evet annenin hasta olduğunu söylemiş olman bence kötü değil gayet iyi yapmissin çünkü sözlün seni biliyosa annene hic gerek yok . Ilaç olarak ben ... *(surup)*tavsiye ederim bitkisel ilaç yan etkisi yoktur sen annen ne diyorsa evet de ama yapma .yapacak bisey yok ALLAH yardımcıniz olsun hepinizin

Son düzenleyen: Moderatör:
Anneniz yasadiklarindan veya kendi ailesinden dolayi sorunlu birisi belli ki. Psikolojik yardim almasi lazim.Hani bir soz vardir o geldi aklima "Ceken cektirir " ayni bu soze uyuyor.

Ben annenede üzüldüm. Hic bi insan durduk yere bu hale gelmez Kendi dövülerek evlendirildi demissin, onun tepkisi büyük ihtimal. Zamaninda icinden atmasi gerekiyordu yasadiklarini. Simdi malesef tedavi edilmemis depresyona girmis. Bir sekilde destek almasi sart.

Annenizin hareketleri normal değil. Çocuğu mu istemiyor acaba? Onaylamadığı bir şey mi yapıyorsunuz? Benim annem hayatımdaki insanı onaylamadığı için çatışma yaşıyoruz ve takıntılı hareketler yapıyor. Ama sizin anlattıklarınız uç nokta artık. Annenizin psikolojik destek alması gerek onu ikna etmelisiniz bir şekilde. Yok durum annemin sözlümü onaylamaması değil kimi bulsam yapardı diyorsan o zaman anneni takmamaya çalışacaksın. 25 yaşındasın sonuçta. Bu kadar üzerine gidiyorsa izin bile almayacak kendi doğrularını yapacaksın.

Ya mutlu olacaksin diye kiskaniyo
Ya da eve para getiriyosundur evlenince kseilcek diye korkuyo
Sen mutluluguna bak birak o cemkirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…