Babanız nerede tüm bunlar olurken? İşiniz gerçekten çok zor. Anneniz ciddi psikolojik hasta. Sözlünüze çıtlatmazsanız düğün dernek sıralarında şok geçireceklerdir çünkü illa ki olay çıkaracaktır. Böyle bir buhran anında çağıracaksın ambulansı giydirteceksin deli gömleğini..
Bu arada Çin dili falan mı okuyorsun? Rumuzun Çince öğrenci demek.
Off anne değil kuma sanki
Hiç üstüne gitme niye böyle yapıyorsun diye kendi kendine anlasın yaptığı ayıbı
Yanlız kalınca aklı başına gelir belki
Ciddi anlamda akıl sağlığı sıkıntılı gibi.Ya da gerçekten çok kötü bir anne.Ama bence birinci söylediğim geçerli.Çünkü tavırları sadece kötü bir anne olmaktan daha fazlası.Bir tek kızlarına karşımı böyle?Babanla akrabalarla komşularla falan nasıl?
Tedavi olsun deli mi annen
evlenen kdr sabrederim sonra butun bagımı kopartırdım sozlunede durumu anlat bilsin zaten eninde sonunda ogrenecek en azından bastan bilsin neler yaptıgını yani ben gorusmezdim sahsen boyle anne olunmaz anne diye herseyi yapacak diye birsey yok dunyaya biz getiriyoruz sonra eziyet edelim varmı boyle birsey ya babanda birsey demiyormus ne yapıcaksınız ki baska
Annenin kesin bi tedaviye ihtiyacı varYalnız kalinca herkse sarıyor yine kavga çıkıyor. Kendi kendine düşünceler kurup onlar gerçekmiş gibi davranıyor.
Annenin bi doktora gitmesi şart hiç normal degil hareketleri konuşarak düzelecegini hiç sanmıyorum..
ALLAH yardımcınız olsun..
Anne çocuklarına nasıl böyle nefret dolu olabilir ya.Hadi evlenip gideceksin de evlendikten sonra da sorun çıkarmaz mı?Sadece kızlarına karşı. Insanlar inanamıyor biz anlatınca. Çünkü gidip herkese bizi kotuluyor. Bizim yanımızda 10 tam oğlum olsa birini almam bunlara diyor.
Anne çocuklarına nasıl böyle nefret dolu olabilir ya.Hadi evlenip gideceksin de evlendikten sonra da sorun çıkarmaz mı?
Çok zor.tedaviye ikna edebilseniz keşke.çünkü gerçekten normal degil.annemi düşmanmıAllah yardımcınız olsun
O zaman annen bilinçsizce yapmıyor gerçekten kötü bir anneIkna olmuyor. Bir kere götürdük orda gayet normal davranıyor psikoloğa karşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?