- Konu Sahibi justamother
herkese iyi günler.
aynı mevzuyla ilgili 2. konum olucak bu.ilk konumda anlatmıştım eşimin işyerinde bir bayan çalışmaya başlamıştı bikaç ay öncesinde.
ve kadınla birden samimi arkadaş oluvermiş,twitter dan arkadaşça mesajlaşmışlar,birlikte öğlen yemeğine filan gitmişlerdi.
şunu belirteyim,öyle kıskanç bi karakter değilim ve ikimizde birbirimizin hayatına müdahale etme gereği duymayız,gayet
güven dolu bi evliliğimiz var.eşimin samimi olduğu,yemek yiyip muabbet ettiği bir sürü bayan var ve hiç birinden rahatsız olmadım
bugüne kadar.bu bayandan rahatsız olmamın sebebi şuydu,samimiyetlerinden internet görüşmelerinden filan hiç haberim yoktu
birdenbire öğrenmiş ve neden benim haberim yok diye tepki vermiştim.eşimde diğer arkadaşlarım neyse bu kadınında bi farkı
yok,eğer niyetim samimiyetimi senden gizlemek olsaydı tüm şifrelerimin kayıtlı olduğu bi bilgisayarda konuşmaların hepsini
silerdim dedi.sen bu zamana kadar hiçbir arkadasıma tepki göstermediğin için bunada tepki göstereceğini düşünmedim ve
anlatma gereği duymadım bunun adı gizlemek değil dedi.kesinlikle kadına karşı art niyetli olmadığına beni inandırdı.
çok kavgalar ettik o zaman,kendini ve kadının çok masum lduğunu anlattı durdu,hepsinin benim yanlış anlamam olduğunu
söyledi,bende dedimki ben senin eşinim ve bu kadınla görüşmeni istemiyorum,biriyle görüşme demem için illa sende gözü olmasına
gerek yok,görüşme diyosam görüşmeyeceksin,bu bi tercih mevzusuna dönüştü artık dedim.çok ayrıntıya girmicem,bu kavgalar
sonucunda eşim twitter hesabını kapattı.hesabın kapandığını gören bayan ertesi gün eşime neden kapattığını sormuş,karınmı rahatsız oldu demiş.
yani benim rahatsızlığımı anlamış.eşimde evet karım yanlış anladı bende kapattım demiş.
bütün olay bundan sonra başladı zaten.öncelikli olarak eşimin yanlışını anlatayım.madem sen bu kadına benim rahatsız olduğumu söyledin,
öyleyse bunu söyledikten sonra öyle bi tavır koyki,kadına şu mesajı ver:eşim istemiyo bende seni hayatımdan çıkartıyorum.ama
şim bunu yapamadı,eğer birdenbire tepki gösterirsem işyerindekiler bi anormallik oldunu anlar ve dedikodu çıkar dedi.o yüzden toplu
gidilen ortamlarda sen varsan ben gelmiyorum tribine giremem insanların çok dikkatini çeker dedi.çünkü her daim arkadaşlarıyla vakit
geçiren bi adam.kadına bu mesajı veremedi.ben rahatsız olduğum halde eşimin kendisiyle muabbetini tamamen koparmadığını gören bu
bayan kendini geri çekeceğine ileri gitmeye çalıştı.mesela eşim başka bi arkadaşıyla yemeğe giderken kapıda bunları yakalayıp bende sizinle
geliyorum deyip peşlerine takıldı ve gitti.adı gibi biliyorduki ben duyarsam sinir olucam.eşimde aman dikkat çekmeyim korkusuyla gitti o yemeği
beraberce yedi ve kızmayayım diye bana söylemedi,ben tesadüfen öğrendim.sonra bi iş toplantısı için topluca ildışına çıktılar,gene gurupça canlı müziğe
gidiliyo,eşim bunlarla birlikte çıkıyo yemek yemeye gitmek için,bunlar restoranda hadi canlı müziğe bara gidelim diyolar,eşim bunlarla beraber kalkıyo,içeri
girmeden beni arıyo,bende kesinlikle gidemezsin diyorum ve eşim bi bahane bulup yanlarından ayrılıyo,guruptaki herkes ben istemediğimden dolayı
kalktığını anlıyo.bu gurupta benim çok samimi olduğum bayanlarda var.kimse mevzuyu bilmediği için benim kime karşı tepkili olduğumu anlayamıyolar
kadında demiyoki,işte biz zamanında internetten yazışmıştık,samimiyetimiz bu adamın eşi tarafından yanlış anlaşılmıştı filan demiyo.o guruptaki benim
en samimi olduğum iki çocuk annesi bayana acaba senimi kıskandı muabbeti yapılıyo,çünkü bir önceki işyemeğinde eşim bu bayanın yanında oturmuştu.
aaa işte bak o yemektede siz yanyanaydınız kesin seni yanlış anladı filan diye gaz veriyolar.bu bar muabbetinden sonra eşimle ayrılma noktasına geldik,
çünkü içeri gireyimmi diye beni araması bile hataydı,kesinlikle istemcemi biliyodu ve oraya kadar gidip benim lafımla ordan kalkınca kadın çok daha fazla
emin oldu benim rhatsızlığımdan ve buna rağmen eşim onlarla o kapıya kadar gitmiş,kendi kararıyla değil benim tepkim sonucunda ordan kalkmıs oldu.
ben eşime kadının ne kadar art niyetli olduğunu,ben eşimle görüşmesini istemediğim için benim inadıma eşimle görüşme çabası oldunu anlatamadım.
eşime göre sıradan iki arkadas fakat kıskanan bi kadın olarakda ben vardım.geçen gün lapa lapa kar yağıyo,eşim bi erkek arkadasıyla işyerinin önünde
resim çektirirken,kadınla başka bi bayan koşa koşa gelip resme giriyolar,sonra facebooka atıyolar,eşim neye uğradığını şaşırıyo,zorla resmi faceten sildiriyo,
ve o gece anladıki kadın bana gıcıklık olsun diye bunları yapıyo.
olayın en kısa anlatalabilir hali bu,bu kadarını okuyunca siz ne düşündünüz??kadın evli ve mutlu bi evlilği olduğu konusuluyo,tam bi aşk evliliği olduğu
söyleniyo.eşim kesinlikle kadın bana asılmıyo,ama neden seninle böyle inatlaştığını anlayamıyorum diyo.bende anlayamıyorum öncelikle bu konuda
fikirlerinizi bekliyorum. sonrasında ben düşünüyorum kendimi bu kadının yerine koyuyorum,eğer çok iyi niyetle yaklaştığım bi erkek arkadasımın eşi
beni yanlış anlasa ne yapardım diyorum.adım çıkar diye korkardım,kendimi çekerdim,faceten filan silerdim,uzak dururdum diyorum.ama bu kadın bunları
yapmıyo,eşinin kulağına gider korkusunu taşımıyo.işyerinde çalışan insanlar farketmesin diye hedef saptırıp benim en yakın olduğum insanı kıskandığım
dedikodusunu ortaya atıyo,ve insanları ikna ediyo.en basitinden o resim çektirme olayında diğer bayan eşimin resmi sildirmesine çok sinirleniyo ve üstüne
alınıyo ama bu kadın demiyoki olsa olsa benim yüzümdendir,beni yanlış anladığı için twitter hesabınıda kapattırmıştı zamanınında demiyo!!!evet seni
yanlış anladı dye gaz veriyo.kadının yaptıklarını aklım almıyo.biz eşimle görmezde gelmek zorunda hissediyoruz çünkü kadınla veya başkasıyla konusursam
dallanıp budaklanıp kadınla ilgili bi dedikodu yayılmasından korkuyoruz.eşimede dank etti bazı şeyler,uzak durarak kadınla muhattap olmadan,başkalarıyla
paylaşmadan susarak halledelim diyoruz.ama başaramıyoruz çünkü kadın durmuyo.eşimde benden yardım bekliyo,napıcam ben bana yol göster diyo.
lütfen bi akıl verin eşim ve ben ne yapmalıyız,kimseye çaktırmadan bu kadını nasıl hayatımızda çıkartıcaz???
çok uzun oldu biliyorum okuyan,yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.bu kadın nasıl bi ruh halinde,neden bunları yapıyo???
Senin eşin erkek değil bir melek canım.. kaç tane erkek vardır ki bu kadar kontrol altına girmeye tahammülü olsun? Şurada anket yap kaç kadın çıkacak acaba? Ben de eşime sonsuz güvenirim ve sağlıklı bir evliliğim var ama benim eşim bile bu kadar didiklememe kızar hem de çok.. kaldı ki il dışında sen istiyorsun diye guruptan ayrılması falan her baba yiğidin gövdesi kaldırmaz bunu. Sen neden hala cebelleşiyorsun ki? Adam tüm hayatını sana adamış zaten.