• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri bana bu kadının amacını söyleyebilir mi??

Henüz evli değilim ama benim de vardı başımda böyle fettan bir kadın. Hem de erkek arkadaşımın kuzeniydi. Hiçbir muhabbetimiz olmadığı halde, yüzyüze bir kere bile görüşmemişken, hem de erkek arkadaşım askerdeyken, üşenmedi 8 saat yolu göze aldı ve yaşadığım şehre beni ziyarete geldi. Neyse o zamanlar planlarını anlamadım tabi. Güzel bir şekilde ağırladım. Ne de olsa erkek arkadaşımın kuzeni! Sonra bir düğünde karşılaştık kendisiyle. Bana inanılmaz samimi tavırlar, canımlar cicimler. Genel olarak hoşlanmamıştım bu kızdan ve sanki hem beni hem de sevgilimi izliyor gibi hissetmiştim bütün gece. Ayrıca ne yapıp edip sevgilimin yanına oturuyordu, samimi el kol hareketleri falan filan. Bu kız düğünden tam bir ay sonra artık karşı koyamadığı duygularını açıklamış sevgilime. O zamana kadar fesatlıkla suçlanan ben aklanmış oldum. Bir de yemin ettirmiş bana söylemesin diye. Aile faciası yaşanmasın diye sesimi çıkarmadım ama faceten falan hemen sildim. Bana attığı mesajlara cevap vermedim. O anladı zaten artık bildiğimi. Sevgilimin de hiçbir şekilde muhatap olmasına izin vermiyorum. Görürse merhaba merhaba, o kadar. Herkes anlasın hiç umrumda bile değil. Bence siz de eşinize böyle davranması gerektiğini söyleyin. Uzak dursun o kadından. Siz insanların gözündeki imajınızı düşünürken, kocanızı bu kadına kaptırabilirsiniz.

Kesinlikle hatalı olan eşiniz...Siz nekadar yanlışta düşünüyor olsanız ki bence düşünmüyorsunuz karşısındaki melek gibide olsa karısı sizsiniz size karşı sorumludur... Eşiniz sizin biriyle mesafeli olmanızı istesede siz olmasanız acaba nasıl tavır koyar...Kim ne derse desin bende mutluluk84'ün dediği gibi yapar hatta x kişiden hiç hoşlanmadım çok çıvık der diğer bayanların gönlünü alırdım...

İş arkadaşları tabiki olur, sonuçta günün bilmem kaç saatini geçirdiğimiz kişilerle duvar gibi duramayız, ama fazla samimiyet olmaması gerektiğini düşünüyorum..

Akşam ortak yapılan planlar gibi mesela? Zaten bütün gün arkadaşlarıyla, sana ayırması gereken vakti hala o insanlara ayırmaya çalışıyor yanlış..:20:

Güven olacak, ama güven sevgilim, eşim istediği yere istediği kişilerle gider, istediği şekilde konuşur demek değilidr. Eşinizin iş arkadaşlarıyla arasında gereksiz bir samimiyet var, yani bana göre çok laubaliler. En büyük hatayı aranızda geçeni o kadına söylemekle yapmış, böyle olması gerekiyordu veya zaten kapatmayı düşünüyordum, kullanmıyorum adresimi diyebilirdi. Bahane mi yok? Kadına eşimle ilgili değil, zira iş arkadaşlarımın hepsini tanıyor, birlikte de görüşüyoruz zaten diyebilir, kadının ağzının payını verebilirdi. :ssz:

İş arkadaşları tabiki olur, sonuçta günün bilmem kaç saatini geçirdiğimiz kişilerle duvar gibi duramayız, ama fazla samimiyet olmaması gerektiğini düşünüyorum..

Akşam ortak yapılan planlar gibi mesela? Zaten bütün gün arkadaşlarıyla, sana ayırması gereken vakti hala o insanlara ayırmaya çalışıyor yanlış..:20:

Güven olacak, ama güven sevgilim, eşim istediği yere istediği kişilerle gider, istediği şekilde konuşur demek değilidr. Eşinizin iş arkadaşlarıyla arasında gereksiz bir samimiyet var, yani bana göre çok laubaliler. En büyük hatayı aranızda geçeni o kadına söylemekle yapmış, böyle olması gerekiyordu veya zaten kapatmayı düşünüyordum, kullanmıyorum adresimi diyebilirdi. Bahane mi yok? Kadına eşimle ilgili değil, zira iş arkadaşlarımın hepsini tanıyor, birlikte de görüşüyoruz zaten diyebilir, kadının ağzının payını verebilirdi. :ssz: ...

çok doğru söylemişsin hatayı en başında eşim yaptı yani ben bu olayda yüzde doksan eşimi hatalı görüyorum zaten.ama eşim bu bayana eşim rahatsız olduğundan kapattım dediği dönemde kendinin ve kadının hatalarını kabullenmiyordu.sadece ben istediğim için,beni susturabilmek adına o hesabı kapatmıştı ve kadına karşı net bir tavır sergileyememişti.yani sen istedin kapattım biz zaten suçsuzuz modundaydı.ama kadının art niyetli olduğunu yeni yeni görmeye başladı.

Kesinlikle hatalı olan eşiniz...Siz nekadar yanlışta düşünüyor olsanız ki bence düşünmüyorsunuz karşısındaki melek gibide olsa karısı sizsiniz size karşı sorumludur... Eşiniz sizin biriyle mesafeli olmanızı istesede siz olmasanız acaba nasıl tavır koyar...Kim ne derse desin bende mutluluk84'ün dediği gibi yapar hatta x kişiden hiç hoşlanmadım çok çıvık der diğer bayanların gönlünü alırdım...

en çok senin yazdıklarını beğendim,çünkü bende eşime aylardır aynı şeyi söylüyorum.ben senin ev arkadasın yada askerlik arkadasın değilim,ben senin eşinsem kadında kendinde masum olsanız bile sen benim lafıma itaat etmekle yükümlüsün,ben görüşmeni istemiyorsam o olay orda bitmek zorunda diyip durdum aylarca.ama adam bunu anlayamadı.sen on yıldır tanıdığın adama neleri yakıştırıyosun,kafandan geçenleri bana yakıştıramıyorum,benim gibi bi adam içinde başka bi adama art niyet taşımıcak bi adam nasıl olurda ortada bişey varmış gibi suçlanabilir.bu kafandan geçenleri insanlar duysa sen beni harcamış olursun,bunu kaldıramam deyip durdu.insanların gözüne batmamak adına ben bu kadına net bi tavırla senin bulunduğun ortamda ben bulunamam gibi bi tribe giremem dedi.bunu yapmam senin hatalı düşüncelerine ortak olmam gibi olur dedi.ama ne zamanki kadın beni uyuz etmek için aynı kareye girdi,hedef saptırıp başkasını başrol oyuncusu yaptı işte o zaman eşim ben ne yapıcam diye tutuşmaya başladı.ve halada diyorki kadının bende gözü filan yok,gayet arkadasca duygularla benimle olan muabbeti ama seninle neden inatlaştığını algılayamıyorum diyo. bende bu kadının benimle inatlaşma cesaretini veren sensin dediğim anda ben ne yaptım,benim yanlışım ne ,o sadece bi arkadasımdı sürekli beni suçluyosun diyo.işin içinden çıkamıyoruz.
bu konuyu hiç konuşmama kararı aldım ,konuştukça bizim huzurumuz bozuluyo dedim,o kadın evinde gayet mutlu dedim ama bi taraftanda içim içimi yiyo.ne yapıcağımı bilemez durumdayım.
Office haklısın bir de öyle bir durum var.

Ama zaten bu kadın durumu biliyor.
Eşi twitterı kapattıgında kadın kendisi demiş karın mı rahatsız oldu diye.
Eşi de evet yanlış anladı demiş.
Yani kadın her şeyin farkında...

Eşi çok önceden koyacaktı mesafeyi...
Ama yapamamış.
Kadın da işi iyice ilerletip hedefi başka çalışma arkadaşları olarak göstermiş.
O nedenle diyorum ki eşi açık açık söylemeli.

Eger laf söz olur diye çekiniyorsa, eşini hiç karıştırmadan en azından bundan sonra mesafeli olalım desin.
Kadın anlar zaten ne demek istediğini...

Gerçi bu da kadının iyice kendini bir şey sanmasına sebep olur ama o mesafe en baştan konmadıgı için yapacak başka bir şey yok.

Ayrıca eşin yardım istemesine de takıldım ben.
Olayları bu noktaya getiren eş, çözmesini de yine eşinden isteyip iki kadını karşı karşıya getirecek.
Konu sahibi arkadaşım sakın böyle bir hataya düşme, yapacak olan eşin.
Nasıl yüz verdiyse, şimdi o yüzü de çekmeyi bilecek...

ya zaten eşim asla kadınla muattap olmamı istemiyo,bi çuval inciri berbat ettim,en başta internetten filan konuşmakla yaptım hatayı diyo.bunlar hataydı ama asla art niyetle yaptığım şeyler değildi,sonuçlarının bunlar olacağını kestiremedim diyo.diğerlerinden farksız bi arkadastı sadece diyo.bunlar benim hatalarımdı ama şimdi sen ne dersen öyle yapıcamsözünden çıkmıycam diyo.ama eşimden nasıl davranmasını isteyeceğimi bende bilmiyorum.kadını havalara sokmamak adına hiçbişey belli etme,bi takım emrivakilerle bulunduğun ortama girerse veya işte fotoğraf çekinme olayındaki gibi bi durumla karşılaşırsan fevri tepkiler verme dedim.ama mutlaka bana anlat ben bileyim dedim.
bu ne kadar doğru olur bilemiyorum,kadın eşimi tepkisiz görünce uzak durmak gereği duymuyo,aşırı rahat bi bayan.
diğer türlü olursa eşim tepkili davranırsada biliyorumki herkese karşı kendini ve eşimi aklayıp beni kıskanç fesat kadın durumuna düşürecek.bunu samimi olduğum bayan yoluyla bile başardı.
çaresiz hissediyorum kendimi..

Güven olacak, ama güven sevgilim, eşim istediği yere istediği kişilerle gider, istediği şekilde konuşur demek değilidr. Eşinizin iş arkadaşlarıyla arasında gereksiz bir samimiyet var, yani bana göre çok laubaliler. En büyük hatayı aranızda geçeni o kadına söylemekle yapmış, böyle olması gerekiyordu veya zaten kapatmayı düşünüyordum, kullanmıyorum adresimi diyebilirdi. Bahane mi yok? Kadına eşimle ilgili değil, zira iş arkadaşlarımın hepsini tanıyor, birlikte de görüşüyoruz zaten diyebilir, kadının ağzının payını verebilirdi. :ssz:

ya sanırım yanlış anlattım biraz.akşamları kimseyle ortak plan filan yapmaz.evden işe işten eve,sürekli benimle ve oğlumuzla vakit geçiren bi adamdır eşim.dışarı yaşantısı hiç yoktur diyebilirim.erkek arkadaslarıyla bile takılmaz dışarda. sorun şurda laubalileler demişsin ya,bu bayan gelmeden önce ortamlarını bende çok seviyodum hepsi tanıdığım görüştüğüm bayanlar.eşimin bulunduğu deparmandakilerin hepsi bayan olduğu için en çok bayanlarla vakit geçiriyo ve ben hepsini tanıdığımdan hiç sıkıntı yaşamadık bu konuda. bu bayan geldikten sonra başladı herşey,sonuçta bu bayanda guruba dahil oldu,öğlen yemeklerini aynı yerde yiyolar hep birlikte e doğal olarak kadında gurubun içinde.şimdi birden bire 6 senedir samimi görüştüğü insanlardan ayrı takılma çabasına girince diğer bayan yanlış anladı işte.kadın akıllıca davranınca ,eşimin tepkisini üstüne alınmayınca ortalık karıştı.eşimde bende direkt kadına tepkili olduğumuzu belli etmek istemedik,ve ben o aramız bozulan bayanla konuşmaya gittim dün,açıkça anlatamadım herşeyi,aramız düzeldi yanlış anlaşılma olduğunu oda algıladı ama ben bu yanlış anlaşılmanın sebebi bu kadının hedef saptırıyo olması diyemedim.deseydim herkes beni anlıcaktı ama bu seferde kadın karşıma çıkıp ben ne yaptımki sen bana çamur attın dese ne cevap verecektim.sonuçta kaçak dövüşüyo ve ben öyle bi durumda ne cevap verirsem vereyim senin hüsnü kuruntuların diyecekti bana.
mesela elimde bi aşk mesajı varmı?yok! işte birlikte çok samimi bi pozisyondamı gördün dese görmedim! yani elimde somut bişey olmadığından gene kötü ve art niyetli olan ben olucam.kendimi bu pozisyona düşürmek istemedim.sen bana gıcıklığına gittin fotoğraf çektirdin desem,hayır senin uydurman diyecek,ne var arkadasca resim çekinmemde diyecek.eline daha büyük koz vermiş olucam...:ssz:

merhaba canım, okuduklarıma hiç şaşırmadım boyle bır kadının katlarca fazlası benım basımda vardı ama sımdı yok tabıı kı kendı rezıl olduguyla kaldı, bazı ınsanlar gercekten cok ahlaksız ve dunya kendı etraflarında dönüyor.
yapmanız gereken onu kıskanmaktan vazgecmek konusunu bıle etmeyın bence zaten esınız de anlamıs nıyetını, hem her sey eşiniz de biter,tatlı bır mesafe ona kım oldugunu hatırlatır

Kadın resmen ego tatmini yapıyor ,iyice kıskanılıyorum diye havaya girmiş..Üstelik eşinin senin için
twitterı kapadıgını duyunca belkı eşinin de ondan hoşlandıgını düşünmüştür..O kadar kadın var neden
beni kıskanıyor demiştir..Sen devamlı eşinle bu kadını konuşmaya devam etme bence eşeğin aklına
karpuz kabugu sokmak bu ,dikkat et ..
Bence sen eşinin işyerine git ya da dışardaki iş gezilerine katıl bir fırsat bul ve aşkınızı görsün..Uzaktan
yönetecegıne gözunun içine içine sok mutluluğunuzu ..Hatta sırf bunun için yakınlarda eşinin veya senin
doğumgünün varsa bir barda kutlayın iş arkadaslarınızı çağırın ve göster ona dünya kaç bucakmıs..Sen
tanıstın mı bu kadınla?

Mesela benım kocamın bı eskı sevgılısı vardı kocamı terk etmıstı bız tanıstıgımız zaman kadın da duydu ,duyar
duymaz ego kaybıyla kocama sarmaya basladı gece-gunduz yalvarmalı mesajlar atıp bızı huzursuz etmeyı cok
ıyı basarıyordu ..Bir de ortak arkadasları coktu ve bız hattı degıstırdıkten bı gun sonra mesaj atardı ''yenı
numaranı bılıyorum,merak etme aramaycagım''dıye dusunsenee hayalet gıbıı:)))Hatta nıkahını tebrık ederım falan
fılan utanmaz serfs.zz bazı kadınlar fazla yüzsüz oluyor cnm kendı ahlak anlayısınla asla kıyaslama ..

Justamother;

O zaman olay çözümsüz. Görmeyeceksin duymayacaksın.
Eşin de tavrını kesin ve net bir şekilde koyup muhattap olmayacak...

Anlattığınız bayan tam bir sür.ükmuş! Terbiyesiz, oyun oynamakdan pekde hoşlanıyor olmalı..
açikcasi onun koçasina acıdım...
seninle uğraşması aynı zamanda kocanla uğraşıyor anlamına gelir, ya bunlar bir şey yaşadı, yada bu kadının ruhu kötü!

Son düzenleyen: Moderatör:
önceki konunu okumadım ama burada yazdıklarını okuyunca kusura bakma ama eşinin nasıl bir ruh halinde olduğunu anlayamadım,hem aranızda geçen konuları kadınla paylaşıyor(bence asla paylaşmamalı,hele ki genel iş ortamında da senin kıskanç tavır sergilediğini anlaşılır hale getirmiş) hem de sana bana yardım et ne yapayım diyor,kusura bakma ama bu ikinci kısmı komik geldi bana bir erkeğin ağzından.bunları asla seni kızdırmak için söylemiyorum ben de bir kadınım,evli olmanın kuşkunun ne olduğunu biliyorum.garibime giden diğer şey ise sizin de gerek o kadın gerekse iş ortamında sizinle ilgili söylenen laflardan haberiniz var,yani eşiniz bir nevi ulaklık mı yapıyor sürekli,senden ona ondan sana,burda sakın eşinin egosu da yer almasın,tabi bunlar benim okuduklarımdan anladıklarım,herhangi bir şeyi okuyup yanlış anladıysam kusura bakmayın tabi.son olarak bişey daha demek istiyorum,ben de normal de çalışan bir bayanım,şu an izindeyim,samimi olduğum iş arkadaşlarım var tabi erkek olarak ve ffaceden falan yazışmam anormal değil şakalaşmalr falan olabilir bence.eğer arkadaşımın eşinin gayet masum da olsa rahatsız olduğunu hissetsem,ben onun rahatsız olaağı şeyleri keserim.ama herkes aynı değil,başka bir kişi bunu bir hakaret olarak değerlendirip sizi üzmek iisteyebilir.aslında yapılması gereken çok basitken eşiniz bu durumu nasıl bu hale getirmiş,bundan sonrası için sadece boşvermek önemsememek bence yapmanız gereken şey,madem eşiniz masum ve o tarakta bezi yok.ama sizin duygularınıızı başkalrıyla paylaşma huyunu acilen terketmesi gerekli.toplu ortamlarda da sizin kıskandığınızı vurgulayan hiçbişey yapmazsa kimseye de malzeme çıkmaz.

önceki konunu okumadım ama burada yazdıklarını okuyunca kusura bakma ama eşinin nasıl bir ruh halinde olduğunu anlayamadım,hem aranızda geçen konuları kadınla paylaşıyor(bence asla paylaşmamalı,hele ki genel iş ortamında da senin kıskanç tavır sergilediğini anlaşılır hale getirmiş) hem de sana bana yardım et ne yapayım diyor,kusura bakma ama bu ikinci kısmı komik geldi bana bir erkeğin ağzından.bunları asla seni kızdırmak için söylemiyorum ben de bir kadınım,evli olmanın kuşkunun ne olduğunu biliyorum.garibime giden diğer şey ise sizin de gerek o kadın gerekse iş ortamında sizinle ilgili söylenen laflardan haberiniz var,yani eşiniz bir nevi ulaklık mı yapıyor sürekli,senden ona ondan sana,burda sakın eşinin egosu da yer almasın,tabi bunlar benim okuduklarımdan anladıklarım,herhangi bir şeyi okuyup yanlış anladıysam kusura bakmayın tabi.son olarak bişey daha demek istiyorum,ben de normal de çalışan bir bayanım,şu an izindeyim,samimi olduğum iş arkadaşlarım var tabi erkek olarak ve ffaceden falan yazışmam anormal değil şakalaşmalr falan olabilir bence.eğer arkadaşımın eşinin gayet masum da olsa rahatsız olduğunu hissetsem,ben onun rahatsız olaağı şeyleri keserim.ama herkes aynı değil,başka bir kişi bunu bir hakaret olarak değerlendirip sizi üzmek iisteyebilir.aslında yapılması gereken çok basitken eşiniz bu durumu nasıl bu hale getirmiş,bundan sonrası için sadece boşvermek önemsememek bence yapmanız gereken şey,madem eşiniz masum ve o tarakta bezi yok.ama sizin duygularınıızı başkalrıyla paylaşma huyunu acilen terketmesi gerekli.toplu ortamlarda da sizin kıskandığınızı vurgulayan hiçbişey yapmazsa kimseye de malzeme çıkmaz.
.
Bu olay daha iyi açıklanamazdı.yazdıklarınıza aynen katılıyorum .

şöyle özetleyim ben konuşmalarına ilk tepki gösterdiğimde kendisinin ve bayanın oldukça masum olduğuna inanıyor,beni yersizce kıskançlık yapmakla suçluyordu.
o hesabı silmesinin sebebide hatalı oluşunu kabul etmesi değildi.benim surtaıma çarpar gibi kapattı hesabını,yani al işte kötü niyetli karım sen istedin bende sildim,
konuşmuycam artık rahat et tavrındaydı.ne var bunda kızılacak kıskanılacak,senin kötü niyetin der gibiydi.ama benim tavrımda ne kadar net ve ısrarcı olacağımı kestiremedi.
yani hesabı sildim,karımda rahat etti,zamanla aklındaki paranoyaları siler,unutulur gider modundaydı.kendini ve bayanı çok masum gördüğünden kadın neden kapattın twitterı deyince
e bizim yaptığımız yanlış,karım doğal olarak tepki gösterdi demedi.ya işte eşim yanlış anladığından kapattım deyip kendini kötü yapmadı,eskisi kadar samimi
olmamakla birlikte kızla olan muabbetinide tam anlamıyla kesmedi.sonuçta ne oldu?kız daha çok havalara girdi.hem benim tepki gösterdiğimi öğrendi,
hemde bu tepkiye rağmen eşimle eskisinden azda olsa muabbet edebilmenin hazzını yaşadı.bunu yapan kim?benim eşim malesef.ben bütün bu yazdıklarımı
aylarca eşimin başına kaktım durdum.sonuçta çok büyük kavgalarımız oldu ve nihayetinde bazı şeyleri kabullendi.yani kendiside kızda çok çok masum ve dostane
davransalarda ben sadece ben istemediğim için o insanı hayatından çıkarması gerektiğini kabullendi.ilk başlarda ben kötü niyetle bişey yapmadıysam kızın
bi yanlışını görmediysem sadece sen istiyosun diye dikkatleri üzerime toplayamam filan modundaydı.bunun böyle olmadığını son bkaç haftada görebildi.
yani en büyük suçlu benim eşim zaten.ben eşimle ilgili olan kısmını büyük zorluklarla hallettim.nelere yaşadım,ne gözyaşları döküp sinir krizleri geçirdimm.
aklında o kız var diye değil,benim düşüncelerime itaat etmiyo diye babasından ayrı uyuyamayan oğluma rağmen boşanmayı düşündüm,
ailemle konustum filan.bu kısmı ayrı bi başlık.ama sonuçta eşimle ilgili olan kısmı hallettim.
aylardır sadece eşimle ilgilendim,kıza kafamı hiç yormadım ,beni benim eşim bağlar dedim,kız ne yaparsa yapsın dedim.ama eşimi yola getirdikten
sonra,eşim net bi tavır sergilemeye başladıktan sonrada kız benimle inatlaşmaya devam edince kıza yoğunlaşmaya başladım.amacının ne olduğunu
sorguluyorum günlerdir.nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum.
umarım anlatabilmişimdir içimden geçenleri..........

şöyle özetleyim ben konuşmalarına ilk tepki gösterdiğimde kendisinin ve bayanın oldukça masum olduğuna inanıyor,beni yersizce kıskançlık yapmakla suçluyordu.
o hesabı silmesinin sebebide hatalı oluşunu kabul etmesi değildi.benim surtaıma çarpar gibi kapattı hesabını,yani al işte kötü niyetli karım sen istedin bende sildim,
konuşmuycam artık rahat et tavrındaydı.ne var bunda kızılacak kıskanılacak,senin kötü niyetin der gibiydi.ama benim tavrımda ne kadar net ve ısrarcı olacağımı kestiremedi.
yani hesabı sildim,karımda rahat etti,zamanla aklındaki paranoyaları siler,unutulur gider modundaydı.kendini ve bayanı çok masum gördüğünden kadın neden kapattın twitterı deyince
e bizim yaptığımız yanlış,karım doğal olarak tepki gösterdi demedi.ya işte eşim yanlış anladığından kapattım deyip kendini kötü yapmadı,eskisi kadar samimi
olmamakla birlikte kızla olan muabbetinide tam anlamıyla kesmedi.sonuçta ne oldu?kız daha çok havalara girdi.hem benim tepki gösterdiğimi öğrendi,
hemde bu tepkiye rağmen eşimle eskisinden azda olsa muabbet edebilmenin hazzını yaşadı.bunu yapan kim?benim eşim malesef.ben bütün bu yazdıklarımı
aylarca eşimin başına kaktım durdum.sonuçta çok büyük kavgalarımız oldu ve nihayetinde bazı şeyleri kabullendi.yani kendiside kızda çok çok masum ve dostane
davransalarda ben sadece ben istemediğim için o insanı hayatından çıkarması gerektiğini kabullendi.ilk başlarda ben kötü niyetle bişey yapmadıysam kızın
bi yanlışını görmediysem sadece sen istiyosun diye dikkatleri üzerime toplayamam filan modundaydı.bunun böyle olmadığını son bkaç haftada görebildi.
yani en büyük suçlu benim eşim zaten.ben eşimle ilgili olan kısmını büyük zorluklarla hallettim.nelere yaşadım,ne gözyaşları döküp sinir krizleri geçirdimm.
aklında o kız var diye değil,benim düşüncelerime itaat etmiyo diye babasından ayrı uyuyamayan oğluma rağmen boşanmayı düşündüm,
ailemle konustum filan.bu kısmı ayrı bi başlık.ama sonuçta eşimle ilgili olan kısmı hallettim.
aylardır sadece eşimle ilgilendim,kıza kafamı hiç yormadım ,beni benim eşim bağlar dedim,kız ne yaparsa yapsın dedim.ama eşimi yola getirdikten
sonra,eşim net bi tavır sergilemeye başladıktan sonrada kız benimle inatlaşmaya devam edince kıza yoğunlaşmaya başladım.amacının ne olduğunu
sorguluyorum günlerdir.nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum.
umarım anlatabilmişimdir içimden geçenleri..........

bu afedersin ağzımı bozabilsem tam ifade edebilicem ama neyse bu basit konunun diyelim ,size yaşattıklarına bakın,hem de aylardır,yazık..okurken içim bir kötü oldu gerçekten.peki ama anlamadığım(elbette ki anlatmak zorunda değilsiniz ama madem paylaşımlarda bullunuyoruz)siz somut olarak kötü niyetli bişeyler yakalamadınız ama hisleriniz sizi rahatsız etti,neden eşinizden o bayanla tamamen ilişkisini kesmek,hesabını derhal kapatmak gibi sert isteklerde bulundunuz.eşinizin hatalı olduğunu düşündüğüm konularda fikrim değişmedi ama iş ortamında belli bir muhabbetin içindeyken birden kesmek zor bişey ve üstelik dikkat çekici,yanlış anlamalara da açık.bu kadar gerekli miydi tepkilerinizin büyüklüğü?daha öncesine dayalı güven problemi var mı eşinize karşı?düşünüyorum da eşim rahatsız olmaması gerektiğini düşündüğüm yazışmalardan dolayı hesabımı kaptmamı ve o kişiyle bütün muhabbetimi kesmemi istese aynı ortamlarda bulunmamı yasaklasa saçmalama derim açıkçası ve yapmamak konusunda ısrar ederim,çünkü böyle şeyler küçük düşmüş hissettirebilir insana,ama kendini paralasa iş boşanmaya dayansa mecburen yaparım ama bu davranışı aramıza bir sorun olarak uzanıverir.maziniz,özeliniz sizin bilginiz dahilinde,iyice oyurup düşünün,evet ben de biraz abrttım çok üstüne gittim,aslında bu kadarına sebep yoktu diyorsanız,Allah aşkına kendinizi daha fazla yıpratmayın,evliliğiniz de zarar görür,kendine güvenen bir tavırla gerçekten içten boşverin o kadını,inanın hiçbişey kendinizi bu kadar paralamanıza değmez.

Canım seni bilmem ama ben sevdiğim insan için eli maşalı biri oluveririm. O kadınla görüşürüm. durumu kibar sert ama vurgulu tonlarla konusurum. Kesinlikle tehtit ederim. Eşim ve ben senin tavırlarından ve baska bir arkadasını da kışkırtmandan rahatsıız oluyoruz. Eğer konuştuklarımız iş yerinden bir kişinin kulağına gider ve ben bunu duyarsam o iş yerine gelecek yüzün olmaz şimdi seçim senin? unutma sen de evlisin ve bir kadınsın, kadınlar bazı ithafların üzerinden kalkamazlar, aman basına gelmesin der kalkar giderim.

kadın resmen senle rekabete girmiş. dışardan çok mutlu bi evliliği var gibi gözükenilir ama bence hiçte öyle değil. eşinin senin bir lafıyla ondan uzaklaşmasına gıcık olmuş belliki onun eşi onun için böyle bişey yapmaz bu yüzden bu durumu sindirememiş. durumu kendi üstüne alınan bir arkadaşı konuyu sana veya eşine açtığı zaman eşin bu tavrının sadece o bayana karşı olduğunu çünkü rahatsız edici boyutta yılışık davrandığını ve eşininde bundan dolayı sana hakverdiğini açıklaması gerek. ve bu bi şekilde kadına ulaşır bence. sonuçta işyerindeki herkes arkadaş olmak zorunda değil.

bide resimde kocamın yanına geçip face koyacak yolarımmmm demiyorum mazallah büük konuşmamak gerek zaten sağolsun kocacımın neyine maşallah desem hoop başıma geliyo. :))

iyide en başta durup dururken siz niye bu kadına taktınızki,eşiniz diğer arkadaşlarıylada yemek yiyormuş vs...

siz baştan kadına tavırlı yaklaştınız diye oda size aynı şekilde yaklaşmış ve işi inada bindirmiş.

Eşinize söylenecek şey, bu duruma nasıl getirdiyse, kendisi halledecek.
Siz ona bir süre verin ve olaydan uzaklaşın. Daha fazla bu konuda didişip, ne eşinizin, ne de o hanımın egosunu şişirmeyin.

Oh ne ala memleket. hem olayın bu duruma gelmesine müsaade etsin. sizi kıskançlıkla suçlasın. egosu şişsin.
Bi taraftan da kadın kendini bir şey zannetsin. Sonra da bana yardım et düzeltemiyorum desin.

Çok basit ya.. koskoca adam bunu halledemeyecek zekada olamaz.

Net olacak. Bir açıklama yapmasına bile gerek yok o hanıma. Muhattap olmayacak o kadar.

bence en büyük yanlış eşinizin, eşler biribirini her zaman kıskanabilir bu özeldir karı-kocanın arasında kalması gereken bi durumdur.eşinizin 3 cü şahısa bunu söylemesi çok yanlış,fikrimce kıskandığınızı duyunca havalara girip sizi sinir etmeye devam ediyor veya daha ileri gitmeye çalışıyor. zor olan her zaman tatlıdır. eşinize bu konuda baskı yapmaya devam ederseniz eşinizinde dikkatini kadına çekmiş olursunuz. ilgilenmiyormuş gibi yapın, eşinize ilgiyi arttırın, o bayanın eşiniz ile bulunduğu ortamlarda sizde bulunmaya çalışın ve asla kıskandığınızı,sinirlendiğinizi belli etmeyin...

bu afedersin ağzımı bozabilsem tam ifade edebilicem ama neyse bu basit konunun diyelim ,size yaşattıklarına bakın,hem de aylardır,yazık..okurken içim bir kötü oldu gerçekten.peki ama anlamadığım(elbette ki anlatmak zorunda değilsiniz ama madem paylaşımlarda bullunuyoruz)siz somut olarak kötü niyetli bişeyler yakalamadınız ama hisleriniz sizi rahatsız etti,neden eşinizden o bayanla tamamen ilişkisini kesmek,hesabını derhal kapatmak gibi sert isteklerde bulundunuz.eşinizin hatalı olduğunu düşündüğüm konularda fikrim değişmedi ama iş ortamında belli bir muhabbetin içindeyken birden kesmek zor bişey ve üstelik dikkat çekici,yanlış anlamalara da açık.bu kadar gerekli miydi tepkilerinizin büyüklüğü?daha öncesine dayalı güven problemi var mı eşinize karşı?düşünüyorum da eşim rahatsız olmaması gerektiğini düşündüğüm yazışmalardan dolayı hesabımı kaptmamı ve o kişiyle bütün muhabbetimi kesmemi istese aynı ortamlarda bulunmamı yasaklasa saçmalama derim açıkçası ve yapmamak konusunda ısrar ederim,çünkü böyle şeyler küçük düşmüş hissettirebilir insana,ama kendini paralasa iş boşanmaya dayansa mecburen yaparım ama bu davranışı aramıza bir sorun olarak uzanıverir.maziniz,özeliniz sizin bilginiz dahilinde,iyice oyurup düşünün,evet ben de biraz abrttım çok üstüne gittim,aslında bu kadarına sebep yoktu diyorsanız,Allah aşkına kendinizi daha fazla yıpratmayın,evliliğiniz de zarar görür,kendine güvenen bir tavırla gerçekten içten boşverin o kadını,inanın hiçbişey kendinizi bu kadar paralamanıza değmez.

işte tam anlamıyla eşimin bakış açısından görmüşsün olayı.şöyle söyleyim kesinlikle ama kesinlikle güven problemimiz yok.on senedir tanışıyoruz
tam bir aşk evliliği yaptık,bugüne gelebilmek için inanılmaz zorluklar aştık.bazı olaylar vardır karşındakini tanımadan değerlendirdiğinde
kesinlikle adamı kötü gözle görürsün ama bu olayı yaşayan adam benim eşim olunca kendi ailem bile bana tepki gösterdi.çok özür dileyerek
söyleyeceğim ama babam bile senin eşinin yanına on tane çırılçıplak kadın atsak gene dönüp yan gözüyle bakacak bir adam değil dedi.
aynen senin söyledğin gibi eşimin üsüne çok gittiğimi ve bunun evliliğimizi fazlasıyla yıpratacağını söyledi.sorunun başlangıç şeklini anlatırsam eğer
daha açık olacak.bizim inanılmaz açık ve net bi ilişkimiz var eşimle,yani günlük yaşadığımız olaylardan filan çok bahsederiz birbirimize.yani çok sıradan
şeyleri bile konusurz bugün işyerinde böyle böyle oldu diye.ama eşim bu kadından bana hiç bahsetmedi,bikaç defa ismi geçti,iyi ve çok eğlenceli
bi kız olduğunu söyledi ama ben bu kızla diğerleri kadar samimi oldum filan diye hiç bahsetmedi.kızın eşiyle birlikte yemeğe gitmişler mesela,sonuçta
yeni insanlar tanıyosun,ve daha önce hiç gitmediğimiz bi mekanda yemek yiyosun yani rutinin dışında bişeyler olduğu halde bahsetmedi.sonra bu kızla
işyerindeki pc den muabbet ederken diğer bir bayan sert bi dille uyarıyo,yazışacağınıza işinize bakın diye.ve ben bu bayanla çok samimiyim.ve eşim
bu bayan bana anlatırsa ben yanlış anlarım diye,önce kendisi anlatmak istiyo.ya hayatım işte biz bugün işyerinde yazışıyodukda diğer personel çok sert
çıktı,moralim bozuldu böyle tepki vermesine diye.ve ben bu konusmada öğrendim iyi arkadas olduklarını,öncesinde bana niye bahsetmedi samimiyetlerinden
acaba diye düşündüm.ertesi günse tesadüfen twitter konuşmalarını gördüm bilgisayarda ve nevrim döndü.o kadar çok güveniyordumki eşime anlam
veremedim bu samimiyeti benden gizlemiş olmasına.onada söyledim,bana neden bahsetmediğini açıklarsan bu konu kapanır gider ama bunun
açıklamasını yapamazsan bu kurt benim beynimi kemirir durur diye.oda bunun adı gizlemek değil,gizlemek isteseydim konuşmaları silerdim,
şifrelerimin kayıtlı olduğu bi pcde gizlemek istediğim şeyi neden orda bırakayım dedi.eşiyle bile yemeğe gitmişsin,herşeyini anlatan sen bunları neden
anlatmadın dedim,aklıma gelmemiş demekki,işte unutmuş olabilirm filan gibi cevaplar verdi,fakat ben tatmin olamadım bu cevaplardan.ne kadar
güvenirsen güven,ne kadar kaliteli bi adam olursa olsun bişeylerin gizlendiğini düşünmek beni çok yordu ve yıprattı.benim eşim gibi bi adama
yakıştıramadım.oda benim aklımdan geçenleri kendine konduramadı.yani ben işten çıkıyorum beş dakika oyalanmadan eve geliyorum,işte haftasonlarını
çocuğuma ve sana ayırıyorum,hayatımı aileme adamış bi adamım ama beni suçladığın şeylere bak diye tepki gösterdi.aylar geçti bir kez bile özür
dilemedi.özür dilersem senin düşüncelerini kabul etmiş olurum,asla kabul etmem yok öyle bşey dedi durdu.hoşumada gitti,çünkü bu bana kendinden
ne kadar emin olduğunu gösterdi.ama bununla beraber kıza karşı net bir tavır sergileyememesi ve bu durumun kızı iyice havalara sokması beni
delirtti.çok fevri tepkilerim oldu,ailelere taşıyacak kadar fevri davrandım,ne yapacağımı bilemedim,böylesine düzgün bi adamdan nasıl kuşkulanırsın
diye kendi ailem bile beni suçladı.ama en başta benden gizlemesi veya anlatmaması benim içime şüphe düşürdü.yoksa öncesinde asla ve asla bi güven
sorunu yaşamadık.hani herkesin örnek gösterdiği çiftler vardır ya,işte biz onlardan biriyken bu mevzuyla gümledik.
gayet mantıklı yönden bakmışsın olaya ve çok hoşuma gitti yazdıkların,eşimi tanırcasına konusmussun çünkü. şimdi sana sorum şu:
benim yerimde olsan rahatsız olmazmıydın??

Back
X