• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri bana bu kadının amacını söyleyebilir mi??

o kadın mutlu filan değil
eşiyle mutlu olan kadın bu şekilde kendini tatmin etmez
en tehlikeli kadın tipi

sende eşinin iş arkadaşlarıyle olan ortamlarına daha fazla katıl
eşinle senin muhabbetini görsün
ama kadının çok gözünede sokmayın,doğal olsun
eşinde mesafe koyduğunda kadın çeker kendini
tabi psikoljik problemi yoksa

cnmmm eşinin işyerine gidebiliyorsan git...
ilk önce o kadınla ilgili dedikoduları bitirin direkt kadının yanına gidi sarılın nasılsın cnm falan diye... sonra o kadın kesin salça olmak isteyecekitr.... hee şu inatla kocamla gezmeye meraklı şey sen misin deyin(tabi bunu eşiniz dedahil olmak üzere kimse yanınızda olmasın)

Sen bir şey yapamazsın eşin yapacak canım...
Nasıl ki en başta tepkisini koymadı olaylar bu hale geldi.
Şimdi de iş yerinde başkalarını değil yalnızca seni düşünerek
gereken yerde tepkisini koyacak..
Kadına bak ya deli midir nedir
Hakkında dedikodu çıksın eşine de giderse gitsin.
eşin artık onun bulunduğu ortamlardan hemen ayrılsın soranlara da açıkça
bu kadının tavırları yüzünden eşimle aram açılıyor.
Başta art niyet görmüyordum ama artık eşime hakverdim desin.
Kadına da oh olsun:19:

Aslında çok basit olan bir olayı çok karmaşık hale getirmişsiniz.
En baştan yapılması gereken,eşiniz o bayandan uzak duracaktı.
Araya koyulan mesafe sizi korurdu zaten,olay da bu kadar dallanıp budaklanmazdı.
Eşinize iş arkadaşlığının da sınırları olduğunu hatırlatmamışsınız önceden.
Bayan iş arkadaşlarıyla netten görüşmek,kim olursa olsun benim onaylayacağım bir şey olmazdı.
Aşırılık olarak görürüm.Neyse olan olmuş.
Şimdi sizin yapacağınız şey,hiç bir suçu olmayan diğer bayanların gözünde kendinizi aklamak.
ve insanlara dillendirmeden ima yolu ile bu olayı çözmek.
Yerinizde olsam şunu yapardım.İyi görüştüğüm diğer bayanları ve eşlerini yemeğe çağırırdım.
Özellikle bir tek o bayanı çağırmazdım.
Ve o geceye çok güzel hazırlanırdım,çok eğlenceli geçmesi için çabalardım.
Fotolarla da faceden bayanın görmesini sağlardım.
''diğerleriyle bir sorunum yok,sorun sensin''mesajının en açık hali :)

en güzel yorum bu olmuş.bencede o kadın dışında hepsini ve eşlerini yemeğe çağır ve muhteşem bir şekilde ağırla..hepsine duyursun eşin ama onu çağırmasın...sonrada atarsınız face e..anlar o anlaması gerekeni..hemde diğer bayan zan altında kalmaz...sizle sorunlu olmadığını anlar..yalnız acele edin,bu kadın daha fazla ortalığı karıştırmadan

bende bu kadının mutlu bir evliliği olduğuna inanmıyorum :50:kadın mutsuz ve dengesiz.eşin en baştan gereksiz bir samimiyet kurmuş sonra da iş bu raddelere gelmiş işte bu sebepten evli bir erkek bayanlarla ilişkisine bir sınır koymalı diyorum.şimdi sen umursamaz görün canım eşin de o kadından uzak dursun bunu isterse yapar senin ona anlatmana yol göstermene gerek yok:31:

yorumların hepsini okuyunca şunu farkettim sanki eşim dışarda çok fazla takılan biriymiş gibi anlaşılmıs ama,
asla iş saatinden sonra bir dakikası ı bile dışarda geçirmez direk evine gelir.bu kadınla gidilen yemekelrde
şirketin düzenlediği yemeklerdi,eşsiz düzenlendiği için ben katılamamıştım.bir kere bu kadın ve eşiyle birlikte
yemeğe gitmiş öğle arasında.bir kere de eşim başka arkadaşıyla öğlen yemeğine giderken kadın peşlerine
takılmış.bu ikisi kendi insiyatifiyle yediği yemekler diğerleri zorunlu olanlar.
bir diğer konu ortamda bütün bayanlar beraber takılıyolar,benim sürekli beraber takılan kişilerin hepsini
çağırıp bu kızı çağırmamam direk dedikodu malzemesi olur.ben bu malzemeyi kimseye vermeden
bi ders vermek istiyorum bu kıza.ders vermekde değil aslında hayatımızdan çıkarmak istiyorum.
kesinlikle söylediklerinize katılıyorum bu kadını başımıza saran kişi eşim ve çıkarması gerekende o ama
çok küçük bir yerde yaşıyoruz,kimsenin ağzına laf vermek istemiyo,kimsenin dikkatini çekmeden nasıl
mesafe koyabilirim diye düşünüyo,benim bu kadına tepkili davranmam demek hepsinden uzak durmaya çalışmam
demek diyo,kendimi hepsinden soyutlamış olmak istemiyorum diyo.direk kıza tepkili davranırsa gene ben kıskanç
kadın o masum ve mağdur bayan rolüne bürünecek.iyice havalara girecek,bak beni kıskanıyomus diyecek.bu akşam
gittim diğer bayanla olan sorunu çözdük,ama kıskanç kadın yaftasını üstüme yapıştırdılar bi defa,bundan sonra her bir
hamlem benim kıskançlığıma bağlanacak.ben herşeyi dökülsem bana hakverirler ama olay çok büyür.
bu kadar büyütmeye gerek yok,kimsenin bilmesine gerek yok bu kadar küçük bi yerde.kafam çok karışık,
görmezden geliyorum,unutmaya çalışıyorum yeni bi hamleyle beni sinir ediyo. harekete geçeyim diyorum
olayların büyümseinden korkuyorum,aileme bi laf edilmesinden veya belkide kocamda hiç gözü yokken kadınında namusuna
laf atmış gibi olucam.bu kadınında bi kocası var...çıkar yol bulamıyorum... :ssz:

E nasıl olacak ki o zaman?
Eşiniz bayanla arasına mesafe koyarsa,anlaşılır laf olur küçük yer diyorsunuz.
Ben bayana tepkimi gösteremem yine laf olur diyorsunuz.
Bayan adımı kıskanca çıkardı,diğer bayanlara derdimi anlatamam laf olur diyorsunuz:44:
Eşiniz işten çıkamaz,kadın çıkamaz.
Çok bilinmeyenli denklem gibi,bence bir çözümü yok kafaya takmayacaksınız.
Yok farzedip yolunuza,hayatınıza devam edeceksiniz.

olayları bu hale getirmeden eşiniz yavas yavas caktırmadan samimiyetini azaltabilirdi bence..
benim eşim öğle yemeklerine genelde erkek arkadaslarıyla gider bayan olsa dahi içlerinde kalabalıktırlar..bas basa bir bayanla yemek yemez ben de aynı şekilde dikkat ederim ayrıca ne demek face de sohbet etmek konuşmak aynı işyerinde calışan 2 insan zaten her gün görüşüyorlar ikisi de evli niye sohbet etsinler valla ben bu kadar modern değilim evli insanlar bazı şeyleri kısıtlamalı bekar gibi davranmamalı eşinizin sohbeti bile bana gereksiz geldi...

E nasıl olacak ki o zaman?
Eşiniz bayanla arasına mesafe koyarsa,anlaşılır laf olur küçük yer diyorsunuz.
Ben bayana tepkimi gösteremem yine laf olur diyorsunuz.
Bayan adımı kıskanca çıkardı,diğer bayanlara derdimi anlatamam laf olur diyorsunuz:44:
Eşiniz işten çıkamaz,kadın çıkamaz.
Çok bilinmeyenli denklem gibi,bence bir çözümü yok kafaya takmayacaksınız.
Yok farzedip yolunuza,hayatınıza devam edeceksiniz.

nasılda güzel ifade etmişsin duygularımı,ağzına sağlık arkadaşım.
bana herbiri sakıncalı geliyo,hani diyorum belki
okuyanlar derki hayır şunu yapman gayet mantıklı,bu yoldan gidersen
şöyle olur falan diye bana yol göstermenizi bekliyorum.yanlış düşündüğüm
kısımlarda beni düzeltmenizi bekliyorum,çünkü akıl danışabileceğim kimse yok.
siz olsanız ne yapardınız??

hayat zaten yoğun iş temposu zor tüm gün çalışıcam bi de yetmezmiş gibi iş arkadasımla üstelik de karşı cins internette konuşucam mesajlaşıcam bunun dostluk sınırından kısa zamanda aşk sınırına geçmesi kuvvetli muhtemel bu yüzden konu sahibi arkadasım eşinizi biraz dize getirin gereksiz samimiyetlere girmesin bu bayanı da cıkarın hayatınızdan ölçü bilmiyor anlaşılan bırakın millet size kıskanç desin boşverin tavrınızı koyun...eşiniz merhaba merhaba olsun yeter işte...

Office haklısın bir de öyle bir durum var.

Ama zaten bu kadın durumu biliyor.
Eşi twitterı kapattıgında kadın kendisi demiş karın mı rahatsız oldu diye.
Eşi de evet yanlış anladı demiş.
Yani kadın her şeyin farkında...

Eşi çok önceden koyacaktı mesafeyi...
Ama yapamamış.
Kadın da işi iyice ilerletip hedefi başka çalışma arkadaşları olarak göstermiş.
O nedenle diyorum ki eşi açık açık söylemeli.

Eger laf söz olur diye çekiniyorsa, eşini hiç karıştırmadan en azından bundan sonra mesafeli olalım desin.
Kadın anlar zaten ne demek istediğini...

Gerçi bu da kadının iyice kendini bir şey sanmasına sebep olur ama o mesafe en baştan konmadıgı için yapacak başka bir şey yok.

Ayrıca eşin yardım istemesine de takıldım ben.
Olayları bu noktaya getiren eş, çözmesini de yine eşinden isteyip iki kadını karşı karşıya getirecek.
Konu sahibi arkadaşım sakın böyle bir hataya düşme, yapacak olan eşin.
Nasıl yüz verdiyse, şimdi o yüzü de çekmeyi bilecek...

Son düzenleme:
eşinizin twitter hesabını silme ve sonrasında kadının eşin mi rahatsız oldu demesi ve yine eşinizin evet demesi olayını düşündüm...

acaba eşiniz, bak senin yüzünden küçük düştüm demek için size bu durumu uydurmuş olabilir mi?

yani bu durumdan kadının haberi olmadığı gibi bir ihtimal var mı?

Ne tuhaf insanlar var hakikaten, hala görmek zorunda kalıyor musun bu kızı? Yalnız, eşin çok yerinde tepki vermiş, o da farkına varmış bence.

Farklı okullara tayin istedik, artık görmüyoruz,
Gerçi senede 1-2 kere festivaller oluyor, ona katıldıgımızda karşılaşıyoruz ,
ama anlık yani :)

ben konunuzu hatırladım. okuyunca bile çok öfkelenmiştim. şimdi daha da öfkelendim. siz zaten bu konudaki hassasiyetinizi daha önce belirtmiştiniz, eşinizin tavrını koyması gerekiyordu! ama anladığım kadarıyla hala bir tavır koyabilmiş değil ve yok iştekiler yanlış anlar yok birden iletişimimi kesersem dikkat çeker gibi sudan bahanelerle sizi oyalıyor. ben eşinizi hiç samimi bulmuyorum. ve okurken inanın yüreğim sıkıştı. çünkü bu manzara bana çok tanıdık.geçmişte öyle yaralandım ki ben de işyerindeki bir kadıncık yüzünden. ve aynı sizin duyduklarınızı duydum, o kadıncık çok masummuş da, asla arkadaşlıktan öteye bir şey olamazmış da kadın çok iyi niyetliymiş zaten evliymiş ve kocasına çok aşıkmış. bak bu kısmı iyi oku. tıpkı sana söylenilen gibi değil mi? lütfen inanma. kesin net tavrını koy. hiçbir şekilde onunla olmanı istemiyorum çok zaruri görüşmeler dışında diye. bırak işyerindekiler dedikodu mu yapacak ne yaparsa yapsın. millet yanlış düşünmesin derken resmen kadının ekmeğine yağ sürüyorsun! o kadına gelince, şimdi çok yorum yapmak istiyorum ama iyi bir yorum olmayacak. o yüzden yazmıyorum.

nasılda güzel ifade etmişsin duygularımı,ağzına sağlık arkadaşım.
bana herbiri sakıncalı geliyo,hani diyorum belki
okuyanlar derki hayır şunu yapman gayet mantıklı,bu yoldan gidersen
şöyle olur falan diye bana yol göstermenizi bekliyorum.yanlış düşündüğüm
kısımlarda beni düzeltmenizi bekliyorum,çünkü akıl danışabileceğim kimse yok.
siz olsanız ne yapardınız??

Anlıyorum da bu durumda ne çözüm göstersek,duyulup laf olma ihtimali muhtemel olacak.
Ben olsam ne yapardıma cevap vereyim o zaman.
O bayan hariç,diğerlerini yemeğe çağırır ortamı yumuşatırken o bayana da bi inceden mesaj verirdim demiştim.
Bariz belli olacağını düşünüyorsunuz sanırım.O çözümü de eledik o zaman.
Bu konuda eşime güveniyor muyum?Yüzünün tutmaması haricinde bir hatası olmuş mudur?
Bunları sorgulardım.cevabım eşimin %100 masum olduğu ve iyi niyeti yüzünden bu noktaya geldiği ise,
konunun üstüne sünger çeker,normal hayatımıza kaldığımız yerden devam ederdim.
Düne kadar hayatımızda olmayan bir kadının huzurumuzu bozmasına,daha fazla bozmasına!
izin vermezdim.
İnsanlar siz onları beyninizde ciddiye aldığınız kadar varlar.
Ancak o kadar hükmedebilirler huzurunuza,düzeninize.
Umursamayın,o bayan için ekstra bir şey yapmayın o zaman.
Daha çok havaya girip,olayı uzatmasın hatun.

Şimdi önceki konunu okudum da aynen şunları yazmışım.

İş yerinde ne kadar samimi olunsa da yine de bir sınır olmalı.
Özellikle de evli insanlar arasında...

Laubali olanlar yok mu?
Var elbette, fakat onlar da karşıdaki insanın tavrına göre hareket edenler...
Yani nabza göre şerbet verenler...

Eşiniz ve kadın arasındaki sınır çoktan aşılmış.
Gece yarılarına kadar bir insan sırf muhabbeti güzel diye ,
neden konuşur ki?
Çok saçma bence...
Belki şu an aralarında bir şey yoktur evet sadece sohbet ediyor olabilirler,
ama belki de birbirilerinden hoşlanıp kendilerine söylemiyor olabilirler...

Bunca insan arasından sadece bu kadından siz ve işyerindekiler dahil
eşinizle olan muhabbetinden rahatsız oluyorsa bir düşünmek gerek gerek...

Madem eşiniz size bir şey yok diyor,
kesin ve net bir dille böyle şeylerin evliliğinizde varolan güveni sarsacagını,
ve bu güvenin her şeyden önemli oldugu belirtin.
Ona göre mesafe koyması gerektiğini söyleyin...

Eger gerçekten bu mesafeyi siz de eşinizde görürseniz evet yoktur bir şey,
ama aynen devam ederse olayın peşine düşün...

Degişen bir şey olmamış ve bu nedenle ben bu ilişkinin çok da masumane olmadıgını düşünmeye başladım.

Son düzenleme:
evli bir adamın kadınlarla, evli bir kadının da erkeklerle eşlerinin olmadığı restorantta, barda orada burada ne işi var? ilişki güven dolu vb. olabilir ama bu kadar da içli dışlı olunmamalı.

bir kaç olmuş işe gireli hemen de eklemişler birbirlerini ve muhabbete başlamışlar. zaten iş yerinde akşama kadar konuşmuyolar mı? sana ayırması gereken vakti de tekrar dönüp ona ayırıyor.

yavaş yavaş uzaklaşmalı kadınların hepsinden.

ilk etapta eşinin iş yerinden tanıdığın hanımlarla konuş. meseleyi genel hatlarıyla anlat. kadının barda hedef şaşırtmak istemesinden de bahset. kadın onlarla senin aranı bozmasın.

Beyonce ve Idris Alba'nin bir filmi var saplanti diye ayni o durumdasin
adamin is yerine bir kadin geliyor ve adami kafasina takiyor ne yalanlar ne entrikalar adamin karisi inaniyor adami terk ediyor
kadin o kadar 0 kusurla planlar hazirliyor ki inanamazsiniz.
izlemenizi tavsiye ederim. benim tavsiyem nacizane madem bu kadin yeni gelmis patrona soyleyin isten cikarsin. eger esinin hatri sayilir bir pozisyonu varsa bu onerisini diikkate alacaktir isveren.kadinin mutlu evliligi oldugunu soylemissin ama bana inandirici gelmedi. eger oyle olsaydi baskasinin erkegiyle oynamaya kalkmazdi

Back
X