yorumların hepsini okuyunca şunu farkettim sanki eşim dışarda çok fazla takılan biriymiş gibi anlaşılmıs ama,
asla iş saatinden sonra bir dakikası ı bile dışarda geçirmez direk evine gelir.bu kadınla gidilen yemekelrde
şirketin düzenlediği yemeklerdi,eşsiz düzenlendiği için ben katılamamıştım.bir kere bu kadın ve eşiyle birlikte
yemeğe gitmiş öğle arasında.bir kere de eşim başka arkadaşıyla öğlen yemeğine giderken kadın peşlerine
takılmış.bu ikisi kendi insiyatifiyle yediği yemekler diğerleri zorunlu olanlar.
bir diğer konu ortamda bütün bayanlar beraber takılıyolar,benim sürekli beraber takılan kişilerin hepsini
çağırıp bu kızı çağırmamam direk dedikodu malzemesi olur.ben bu malzemeyi kimseye vermeden
bi ders vermek istiyorum bu kıza.ders vermekde değil aslında hayatımızdan çıkarmak istiyorum.
kesinlikle söylediklerinize katılıyorum bu kadını başımıza saran kişi eşim ve çıkarması gerekende o ama
çok küçük bir yerde yaşıyoruz,kimsenin ağzına laf vermek istemiyo,kimsenin dikkatini çekmeden nasıl
mesafe koyabilirim diye düşünüyo,benim bu kadına tepkili davranmam demek hepsinden uzak durmaya çalışmam
demek diyo,kendimi hepsinden soyutlamış olmak istemiyorum diyo.direk kıza tepkili davranırsa gene ben kıskanç
kadın o masum ve mağdur bayan rolüne bürünecek.iyice havalara girecek,bak beni kıskanıyomus diyecek.bu akşam
gittim diğer bayanla olan sorunu çözdük,ama kıskanç kadın yaftasını üstüme yapıştırdılar bi defa,bundan sonra her bir
hamlem benim kıskançlığıma bağlanacak.ben herşeyi dökülsem bana hakverirler ama olay çok büyür.
bu kadar büyütmeye gerek yok,kimsenin bilmesine gerek yok bu kadar küçük bi yerde.kafam çok karışık,
görmezden geliyorum,unutmaya çalışıyorum yeni bi hamleyle beni sinir ediyo. harekete geçeyim diyorum
olayların büyümseinden korkuyorum,aileme bi laf edilmesinden veya belkide kocamda hiç gözü yokken kadınında namusuna
laf atmış gibi olucam.bu kadınında bi kocası var...çıkar yol bulamıyorum...