BirGün haberleştirdi, Diyanet sitenin fişini çekti!

Yani?

Fotoshop mu yapılmış? Ben bi sey anlamadım açıklamadan

Bunu savunmayın bari ya, çok komik gözüküyorsunuz.
Müşteri hizmetleri gibi kalıplaşıyor demek. Hımmm.
Savunmuyorum sitede verilen cevaplara bakarsanız ruhsuz kalıplaşmış genel cevap hep yani yoruma katılmış cevap değil. Ben burda samimiyetimle bildiklerimi aktarıyorum siz ise hemen hakaret ediyosunuz...

muhtemelen hacklenmiş tahrif falan diyor ya öyle anladım.

Diyanette böyle bir soruya bu şekilde cevap verecek görevliler olmayacağını tahmin ediyorum,buna inanmak istiyorum.

Hahah çok güldüm. Diyanetin attığı mesajı savunanlar şimdi diyanet kendine yakıştıramayıp reddedince Nasıl bir şok yaşadı onu hayal ediyorum.

Bu tür olaylar artıyor gerçekten
Ben Amerika'da yaşıyorum ve tv de Ada'm akıllı bir program yok öğretmeni ayartan öğrenciyi ayartan annesiyle aynı erkeği paylaşan o kadar ipsiz sapsız şeyler var ki ben çocuklarımı bu ülkede Nasıl okula yollayacağını diye kara kara düşünüyorum
Allah tüm anne babaların yardımcısı olsun hakikatten ve doğru yoldan ayırmasın şeytana uydurmasın

Savunmuyorum sitede verilen cevaplara bakarsanız ruhsuz kalıplaşmış genel cevap hep yani yoruma katılmış cevap değil. Ben burda samimiyetimle bildiklerimi aktarıyorum siz ise hemen hakaret ediyosunuz...
Hakaret falan etmiyorum. Bir şeyi körü körü körüne savunanlar hep komik gelmiştir. Savunmuyorum diyorsunuz ama hep yok şöyle olmuştur böyle olmuştur, onu demek zorundalar vs yaklaşımınız bu yönde. Dediniz mi hiç cevap eksik, hatalı iyiye yönlendirici değil? Diyanet yakıştıramamış siz haklı çıkarmak için uğraşıp duruyorsunuz.

Hahah çok güldüm. Diyanetin attığı mesajı savunanlar şimdi diyanet kendine yakıştıramayıp reddedince Nasıl bir şok yaşadı onu hayal ediyorum.
Konuyu bastan okumadım da bu msji kimse savunamaz sanmıyorum.yani nesini savunacaklar ki.

Kastettiginiz bensem hayır sok yaşamadım hala ayni şeyi söylüyorum sorulan fetvaya açıklama yapılması gerekiyor .. Dinen fetvası bu diyanetin tek hatası bu tarz ilişkinin haramligina vurgu yapmaması..

Yani?

Fotoshop mu yapılmış? Ben bi sey anlamadım açıklamadan
hayır..
demek istedikleri birileri,siteyi hacklemiş ,soruyu kendileri sorup cevaplamış.
bilemem artık.
ya bu oldu, hacklendi diye bir savunmaya gidiyorlar yada gerçekten hacklendi.
Artık orasını Allah bilir

Düşmüyormuş, fetvaya göre bunu öğrendik.
Zihniyet tuhaf da haram olmaması dini daha tuhaf yapmaz mı?
Madem diyanet olanı söylüyor sadece...
Olan buysa ve kaynak gösterilerek bu cevapla fetva veriliyorsa; "Gerçek İslam bu değil"ciler tamamen haksız.

Evet dedim tabii ki konunun haramliligina vurgu yapılmalıydı diye geri dönüp okuyabilirsiniz yorumumu. Ben üslubu hakli bulmuyorum sadece diyanetin gelen sorulara cevap vermek zorunda olduğunu ve dinen bu sorunun fetvası da bu olduğu için mecbur açıkladıklarıni söylüyorum hataları bu tarz ilişkinin haram olduğunu vurgulamalıydılar .

Kastettiginiz bensem hayır sok yaşamadım hala ayni şeyi söylüyorum sorulan fetvaya açıklama yapılması gerekiyor .. Dinen fetvası bu diyanetin tek hatası bu tarz ilişkinin haramligina vurgu yapmaması..
Teşekkür ederim sonunda haram olduğunu vurgulaması gerektiğini (ama şöyle ama böyle gibi hafifletici şeyler eklemeden) söylediniz.
Az önce sorduğum soruyu tekrar edeyim. Adamın biri iki kuzenden birine tecavüz edeceğini ve hangisinin daha sakıncalı olduğunu soruyor, evli olana mı bekar olana mı? Buna ne cevap vermeli?

Haram değil diye nerede diyor ?

Burda verilmiş olan bu habere nasıl şaşırdıysam sizin şu mesajınıza da aynı derecede şaşırdım!!
Yazmış olduğunuzun elle tutulur hiç bir yanı yok
Bir babanın anlık veya daimi kızına içi nasıl akar????
Ve bunu anlayan annenin boşanmak gibi bir seçeneği olmayacak da nikahım duruyor mu acaba diye dertlenecek??
Kızıma içi akacak babanın alnını karışlarım ben!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…