Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zorunlu olmasinin sebebi hukumetin ileride sgk yi toptan kaldirmak istemesi , herkes kendi birikimiyle emekli olacak , amac buiyi bişey olsaydı hükümet zorunlu yapmazdı der çekilirim.
Zorunlu olmasinin sebebi hukumetin ileride sgk yi toptan kaldirmak istemesi , herkes kendi birikimiyle emekli olacak , amac bu[/QUOTE
Zaten kendi birikimimizle emekli oluyoruz.her ay emekli keseneği yapılıyor maaştan?
Eğer bes sistemini oturtabilirlerse sgk kesintisi yerine bes kesintisi olacak , tabi cok uzun vadeli bi plan bu , benim goremeyecegim kesinİyi bir uygulam
Bende kizlarima yaptirdim fon nasil olacak nasil yonetecegiz bilginiz varsa yardimci olurmusunuzEnekli olmama 2 yıl kala paraya ihtiyacım olduğu için çıktım.
8 yıllıktı son 3 yılında hiç ödemem yok devlet katkısı çıktıktan sonra ödeme yapmadık ( kesintisi çok daha fazla oluyodu )
10 lira ödendiyse 16dan fazla para aldım.
Önemli olan fon yönetiminiz doğru yönetirseniz kasanırsınız yanlış yönetirseniz kaybedersiniz.
Yatirim yapmak istiyorsaniz gereksiz degil , muhasebeciniz besin ne oldugunu bilmiyor benceCevreden cok olumsz seyler duyuyorum..kendi muhasebecimde gereksz oldugunu soyluyor
Besinizin ait oldugu sirketin cagri merkezini arayip gorusun , bir internet sifresi de edinip internet sayfalarindan da takip edebilirsiniz fonlarinizin durumunuBende kizlarima yaptirdim fon nasil olacak nasil yonetecegiz bilginiz varsa yardimci olurmusunuz
Bende kizlarima yaptirdim fon nasil olacak nasil yonetecegiz bilginiz varsa yardimci olurmusunuz
Cevreden cok olumsz seyler duyuyorum..kendi muhasebecimde gereksz oldugunu soyluyor
Zorunlu olmasinin sebebi hukumetin ileride sgk yi toptan kaldirmak istemesi , herkes kendi birikimiyle emekli olacak , amac bu