birden takipten çıkan çocuk

Bacım silmiş seni neyini bekliyorsun Adam kararını vermiş sana sormadan sen neyin kararını vereceksin.
sorsam mı sormasam mı kararını, şimdi sorup birinin egosunu tatmin etmek var değil mi hele böyle birinin. ani fevri kararlar vermek hiçbir zaman işime yaramadı

Eski sevgilisiyle barışmıştır. Yada ikinizi birden idare etmeye çalışmıştır.
Takipten çıkmanın hiç masum bi açıklaması olmaz.
Ama eminim yarın öbür gün geri gelir sana.
Senin yerinde olsam açıklama yapmasına bile izin vermem.

Bence böyle bir dengesizden kurtulduğuna sevinmelisin 5 yıl önce üniversitede aynı bölümden bir oğlan istek attı. Kabul edip geri takip yaptım. Fotoğraflarımı begeniyordu. Sonra bi de baktım ki geri almış beğenileri. Aradan aylar geçti. Tekrar benimle görüşmek istedi. Bu sefer de ben kabul etmedim. Muhtemelen başkası vardı. Onunla ayrılınca sana tekrar döner, sakın kabul etme.

evet neyseki sevdiğim bir huyum var çabuk siliyorum. yani bana gelip şu an bir açıklama yapsa pek inanacak durumum yok. sadece yaptığı ayıp herkes kalbinin ekmeğini yer işte

evet katılıyorum

yok hiçbir şey sormadım daha açıklama yapmaktan aciz bir insana birde ne sorayım ki, ne dese doğru gelmeyecek

öyle gösteriyodu ama her zaman bana netim bir şey olsa söylerdim diyordu. diyorum ya buluşma bile ayarlanmıştı
kendisi öyle diyordu yani ondan kastı bir şey olursa sıkılırsam, konuşmak istemezsem söylerim gibisinden
gecenin dördünde nasıl bulmuş ya
hemen sormak istemedim açıkçası, biraz beklemek istiyorum daha doğru bir karar vermek adına
mesajlarını şaşkınlıkla okudum. sanki ailen seni bir ağaç kavugunda herkesten gizleyerek büyütmüş de 20 yaşında doğaya salmiş gibi cumleler kurmuşsun.
seni silen adamin neyini bekleyeceksin, her sey cok acik değil mi?
dünya uzerine hangi erkek "ben net değilim, sevmediğim bisey olsa hayatta soylemem, konusmaktan zevk almazsam ghostlarim, zaten konustugum baskalari da var" der ki? tabi ki hiçbiri
her söylenene niye inaniyorsun?
instadan sana "slm" yazip bulusan adamin senin gibi on kişiye daha "slm" yazmadığına dair inancin nereden geliyor ki?
bir de gecenin 4ünde nereden yeni birisini buldu demissin. cidden safligina şok oldum. gece yapmistir kendi sevgilisiyle "niye bu kizlari ekledin, kim bunlar" kavgasını.

emin olun bu kadar salak değilim ama ben de artık her şeyden bir anlam çıkarmak ve sürekli kafada kurmaktan çok yoruldum. biraz da böyle düşünmek istiyorum sorgulamak istemiyorum şu şöyle mi bu böyle mi diye. yine de yorumunuz için teşekkür ederim. aklıma gelen ilk ihtimal zaten başkası olduğuydu, niye buraya yazdınız derseniz eğer benimle aynı fikirde olan insanlar olup olmadığı.

Muhtemelen sevgilisi bişey yakalamıştır, oda olur mu sevgilim bak nasıl hemen çıkartıyorum demiştir, erkekler için herşey çok basit nede olsa senin gibi başka kızlarda rahatlıkla bulabilir mevcutu korumaya çalışmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…