- 16 Kasım 2024
- 182
- 32
- 13
- 20
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
ilk kez böyle bir şey yaşayınca işteAnladım canım.Ben farklı bir şey den bahsettim.Neyse dengesizin teki işte çıkardıysa çıkardı.Niye kafana takıyorsun yeni tanışmışsın zaten.
sorsam mı sormasam mı kararını, şimdi sorup birinin egosunu tatmin etmek var değil mi hele böyle birinin. ani fevri kararlar vermek hiçbir zaman işime yaramadıBacım silmiş seni neyini bekliyorsunAdam kararını vermiş sana sormadan sen neyin kararını vereceksin.
Eski sevgilisiyle barışmıştır. Yada ikinizi birden idare etmeye çalışmıştır.herkese merhaba çocukla konuşmaya başladı birkaç gün oldu hatta ilk buluşmayı yaptık her şey gayet güzeldi. ikinci buluşmayı da ayarladık, dün gece sabaha doğru beni birden takip takipçiden çıkarmış neden olabilir
evet neyseki sevdiğim bir huyum var çabuk siliyorum. yani bana gelip şu an bir açıklama yapsa pek inanacak durumum yok. sadece yaptığı ayıp herkes kalbinin ekmeğini yer işteEski sevgilisiyle barışmıştır. Yada ikinizi birden idare etmeye çalışmıştır.
Takipten çıkmanın hiç masum bi açıklaması olmaz.
Ama eminim yarın öbür gün geri gelir sana.
Senin yerinde olsam açıklama yapmasına bile izin vermem.
evet katılıyorumBence böyle bir dengesizden kurtulduğuna sevinmelisin5 yıl önce üniversitede aynı bölümden bir oğlan istek attı. Kabul edip geri takip yaptım. Fotoğraflarımı begeniyordu. Sonra bi de baktım ki geri almış beğenileri. Aradan aylar geçti. Tekrar benimle görüşmek istedi. Bu sefer de ben kabul etmedim. Muhtemelen başkası vardı. Onunla ayrılınca sana tekrar döner, sakın kabul etme.
E sen bilirsinsorsam mı sormasam mı kararını, şimdi sorup birinin egosunu tatmin etmek var değil mi hele böyle birinin. ani fevri kararlar vermek hiçbir zaman işime yaramadı
Aynen öyle.evet neyseki sevdiğim bir huyum var çabuk siliyorum. yani bana gelip şu an bir açıklama yapsa pek inanacak durumum yok. sadece yaptığı ayıp herkes kalbinin ekmeğini yer işte
yok hiçbir şey sormadım daha açıklama yapmaktan aciz bir insana birde ne sorayım ki, ne dese doğru gelmeyecekOlan olmuş sakın arayıp sorma, yazılanlara katılıyorum ya zaten sevgilisi vardı ya da barıştı.
Hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam et. 3 gündür tanıdığın biri zaten, seni etkilemesine izin verme
öyle gösteriyodu ama her zaman bana netim bir şey olsa söylerdim diyordu. diyorum ya buluşma bile ayarlanmıştı
kendisi öyle diyordu yani ondan kastı bir şey olursa sıkılırsam, konuşmak istemezsem söylerim gibisinden
gecenin dördünde nasıl bulmuş ya
mesajlarını şaşkınlıkla okudum. sanki ailen seni bir ağaç kavugunda herkesten gizleyerek büyütmüş de 20 yaşında doğaya salmiş gibi cumleler kurmuşsun.hemen sormak istemedim açıkçası, biraz beklemek istiyorum daha doğru bir karar vermek adına
emin olun bu kadar salak değilim ama ben de artık her şeyden bir anlam çıkarmak ve sürekli kafada kurmaktan çok yoruldum. biraz da böyle düşünmek istiyorum sorgulamak istemiyorum şu şöyle mi bu böyle mi diye. yine de yorumunuz için teşekkür ederim. aklıma gelen ilk ihtimal zaten başkası olduğuydu, niye buraya yazdınız derseniz eğer benimle aynı fikirde olan insanlar olup olmadığı.mesajlarını şaşkınlıkla okudum. sanki ailen seni bir ağaç kavugunda herkesten gizleyerek büyütmüş de 20 yaşında doğaya salmiş gibi cumleler kurmuşsun.
seni silen adamin neyini bekleyeceksin, her sey cok acik değil mi?
dünya uzerine hangi erkek "ben net değilim, sevmediğim bisey olsa hayatta soylemem, konusmaktan zevk almazsam ghostlarim, zaten konustugum baskalari da var" der ki? tabi ki hiçbiri
her söylenene niye inaniyorsun?
instadan sana "slm" yazip bulusan adamin senin gibi on kişiye daha "slm" yazmadığına dair inancin nereden geliyor ki?
bir de gecenin 4ünde nereden yeni birisini buldu demissin. cidden safligina şok oldum. gece yapmistir kendi sevgilisiyle "niye bu kizlari ekledin, kim bunlar" kavgasını.
herkese merhaba çocukla konuşmaya başladı birkaç gün oldu hatta ilk buluşmayı yaptık her şey gayet güzeldi. ikinci buluşmayı da ayarladık, dün gece sabaha doğru beni birden takip takipçiden çıkarmış neden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?