- 16 Kasım 2024
- 182
- 32
- 13
- 20
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
Dengesiz olduğu için.herkese merhaba çocukla konuşmaya başladı birkaç gün oldu hatta ilk buluşmayı yaptık her şey gayet güzeldi. ikinci buluşmayı da ayarladık, dün gece sabaha doğru beni birden takip takipçiden çıkarmış neden olabilir
Ona göre her şey güzel değilmiş demek kiherkese merhaba çocukla konuşmaya başladı birkaç gün oldu hatta ilk buluşmayı yaptık her şey gayet güzeldi. ikinci buluşmayı da ayarladık, dün gece sabaha doğru beni birden takip takipçiden çıkarmış neden olabilir
öyle gösteriyodu ama her zaman bana netim bir şey olsa söylerdim diyordu. diyorum ya buluşma bile ayarlanmıştıOna göre her şey güzel değilmiş demek ki
nasılDengesiz olduğu için.
Her zaman bir şey olsa söylerim diyordu diyorsun ama konuşalı birkaç gün olmuş zaten.O zaman hangi zamanöyle gösteriyodu ama her zaman bana netim bir şey olsa söylerdim diyordu. diyorum ya buluşma bile ayarlanmıştı
bilmiyorum gene de iyi kötü bir açıklama yapmadan çıkmasaydı keşke veya güzelmiş gibi yapmasaydıBaşkasını bulmuş demekki güzel değilmiş her şey
kendisi öyle diyordu yani ondan kastı bir şey olursa sıkılırsam, konuşmak istemezsem söylerim gibisindenHer zaman bir şey olsa söylerim diyordu diyorsun ama konuşalı birkaç gün olmuş zaten.O zaman hangi zamanSanki uzun zamandır konuşuyorsunuz
benim de aklıma geldi açıkçasıYa yeni birisini buldu ya da eski sevgilisi ile barıştı kız görmesin diye sizi çıkardı
gecenin dördünde nasıl bulmuş yaBaşkasını bulmuştur
Gecenin dördünde bulmamistir. İkinizle aynı anda bile konuşuyor olabilir.gecenin dördünde nasıl bulmuş ya
hemen sormak istemedim açıkçası, biraz beklemek istiyorum daha doğru bir karar vermek adınaSebebini sor istersen ne biliyim ona sorarsan daha mantıklı olur gibi
bi bunlar akıllı yasevgilisiyle yeni takip ettigi kisilerle ilgili kavga yasamistir, "tamam askim siliyorum bak" demistir
Anladım canım.Ben farklı bir şey den bahsettim.Neyse dengesizin teki işte çıkardıysa çıkardı.Niye kafana takıyorsun yeni tanışmışsın zaten.kendisi öyle diyordu yani ondan kastı bir şey olursa sıkılırsam, konuşmak istemezsem söylerim gibisinden
Bacım silmiş seni neyini bekliyorsunhemen sormak istemedim açıkçası, biraz beklemek istiyorum daha doğru bir karar vermek adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?