- 2 Ağustos 2018
- 2.725
- 7.370
- 158
İstemiyor. Mutsuz olurmuşum arıza çıkarırmışım
Her şey bahane
Enemmm, maveranın 7 yıl sonraki hali. Geleceği gördüm resmen.Mış gibi yapıyor iste.
Yaşadığı saçmalığı olduğu gibi kabul edip öyle devam etmesi çok zor.
Zaten oldukça güçsüz, cesaretsiz bir kadın, tüm sorumluluğu da çocuğa yükleyip onun için evliliğe devam ettiğine olan ediyordur kendini.
Gidersen biter deyip döndüğünde kapıyı açıp hiç bir şey yokmuş gibi davranırsanız bir dahaki boşanma tehdidinde boşanırsan boşan yanıtını almanız normal değil mi? Boşanmayı dilinize sakız etmişsiniz ama icraat yok.Merhaba. Evliliğimizin 7. Yılı ve eşim bu yıl aşırı ailesine düştü. Geçtiğimiz yazın yarısını ailesinde geçirdi ben 5 yaşındaki çocuğumuz yalnız evde..
Arkadaşları öndedir ailesi öndedir sıkıldım yoruldum artık
3 hafta önce en yakın arkadaşı evlendi. Nikahı bizim bulunduğumuz şehirde yaptılar, hediyesini aldı nikaha katıldı (sonradan haberim oldu) sınra tutturdu düğüne de gideceğim ve benim gidersen biter ikazıma rağmen bastı gitti 3 saatlik yolu ve gece 3 te geldi eve.
Oğlum etkilenmesin diye sustum,yuttum..
Geçen de kardeşim bizdeydi. Bir konu oldu. Annen için kalkıp 7 saatlik yolu kaç oldu gittiğin,ablan da 5 dakika annene uğrasın senin için nolcak dedim diye
“Konuşmalarına dikkat et sen iyice içindeki şeytanı çıkardın” dedi. Sen de bir daha bana aile ayarı verirsen boşanırız dedim. “Boşanırsan boşan” diyip gitti iceri.
Yoruldum. Sıkıldım. Ondan galmeyen adımlardan her şeyden. 6 yıldır olmayan karı koca ilişkimizden
“Senden bir adım galmiyor ki”. Bahanesinden.
Arkadaşını ailesini her şeyi benim önüme koymasından.. yo rul dum.
Ehli nasıl olur valla bilginiz varsa yararlanmak isterimEski konularınızdan geliyorum. Çok methettiler, bi bakayım dedim.
Eşiniz için sizden başka herşey kıymetli zaten. Nefret ettiği birine saydırın, yardırın, bak nasıl kıymetli oluyor. Eşiniz için sizin olmadığınız her yer cennet. Sevmediği bir yere gidin, sonra siz yalnız geri dönün o orda kalsın. Bak nasıl tadını çıkarıyor. Yani kıymete binen aile arkadaş değil, kıymetsiz olan sizsiniz onun nezdinde. Eşiniz narsisistik kişilik bozukluğu tanısı almış. Ehlinin elinde kuzu oluyorlar demeye geldim, ehli kesinlikle siz değilsiniz.
Başka daha somut neler oldu? En yakın arkadaşının düğününe katılması bana garip gelmedi. Üç saatlik yol uzak değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?