• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birden kararan hayatim

Ne var bunda yani ben bekaretimi verdigimde 17 yaşındayım anladığım kadarıyla en 19 civarısın yani olabilir adam sana nikah yapmıcak kocan olsa da geçmişin onu ilgilendirmez

Ne var bunda yani ben bekaretimi verdigimde 17 yaşındayım anladığım kadarıyla en 19 civarısın yani olabilir adam sana nikah yapmıcak kocan olsa da geçmişin onu ilgilendirmez

Koca falan umrumda değil ama kendimi kirlenmis gibi yarım gibi hissediyorum sen böyle bunalım yaşamış miydin ben en çok kan gelmediği için bu kadar şiddetli bi kotu his var kan gelseydi en azından yasadgma degecekti olmadı

Kirlenmedin ben o yaşta bile gayet mutluydum halimden suçlu hissetmedim iki damla kanı boşvet

" Seni böyle kabul ettim diyen " pis beyin için mi intihar ?

Ayrıca bu cümleyi kuran adamdan hiç birşey olmaz ve bunu şimdilik söylüyordur.
Sizi kullanmasına izin vermeyin.

Aklınızdaki bu negatif düşünceler için uzman desteği almalısınız.

" Seni böyle kabul ettim diyen " pis beyin için mi intihar ?

Ayrıca bu cümleyi kuran adamdan hiç birşey olmaz ve bunu şimdilik söylüyordur.
Sizi kullanmasına izin vermeyin.

Aklınızdaki bu negatif düşünceler için uzman desteği almalısınız.

Şuanda hafif bi antidepresan kullaniyorm iliski falan yaşamadan baya önce vermişti doktor ondan kullaniyorm geceli gündüzlü ama çok kötü etkiliyor yataktan çıkmak istemiyorm yemek yemek istemiyorm konuşmak istemiyorm herkese bagriyorm ilaç kullanmak istemiyorm ama böyle anlatmak istiyorum ama mahremimi hep anlatıp yalama yapmayada canım yanıyor bi taraftan ama icime sığmıyor içim çok canım yanıyor , daha ağır ilaç verirler diye korkuyorum ilaç beni çok sarsıyor, bazense 3er 5 er yutup uyuşturucu etkisi yapsın diye dusunuyorm bilmiyorm

çok çocuklu ve gidecek gidecek yeri olmayan bir kadın gibi davranmayın. Ailenize girmekle sizin evinize taşınmadıysa o kadar önemsemeyin. Aşk adı altında kendinizi kullandırmayın. Zevk almak değil bu; aşk mutlu eden bir şeydir. bu durum aşağılanmaya ve kullanılmaya izin vermek:(

Koca falan umrumda değil ama kendimi kirlenmis gibi yarım gibi hissediyorum sen böyle bunalım yaşamış miydin ben en çok kan gelmediği için bu kadar şiddetli bi kotu his var kan gelseydi en azından yasadgma degecekti olmadı
Ya bi git şurdan ya kirlenmiş ve yarım hissediyormuş hangi türkfilmindensin sen bakim

Merhaba ben zaten problemli bi kizdim sonra birine aşık oldum baglandm ve onunla birlikte oldum benden kan gelmedi bu benm için son derece önemli bi şey olmasına rağmen evlenmeden onunla bunu yasadm üstüne ustuk kanda gelmedi her şey güzel olacak drken her şey mahvoldu inandırmak mümkün değil doktor deseniz doktor da belli olmuyormus sanirm üzerinden 1 ay geçti çünkü ve defalarca yaptık seni böyle kabul ettim dedi bana ama ben ilk onla oldum ondan başkasıyla olmamda mümkün değil soyleyince bile iğrenç geliyor şuan bütün pskolojim darmadağın antidepresanlar kullaniyorum gece gündüz istahim hiç yok hep uyumak istiyorum yatalak gibi oldum intihar dusunuyorm oda çare değil bi dünya acı cekiyorm pskolog imkanm olmadığı için buraya yazdım içimi dokmem gerekliydi

En az 6. 7.erkeginimdir diyen adamdan bi cacik olmaz. Ben seni boyle kabul ettim demis bide hasbam. Esnek zar diye bisey var doktora gidersen anlatir. Ama niye kendini inandirma ihtiyacı duyuyosun ki evet 7.erkegimdin de bas tekmeyi. Neden kendini bu kadar değersiz goruyorsun?

Bende ilac kullandim bi donem. Kendimi kotu hissettiren herkesten uzaklastim öncelikle. Arkadaş olsun aileden bireyler olsun. Cunku sunu anladım ben kendimi dusunmezsem kimse benim icin bisey yapamaz.

Şuanda hafif bi antidepresan kullaniyorm iliski falan yaşamadan baya önce vermişti doktor ondan kullaniyorm geceli gündüzlü ama çok kötü etkiliyor yataktan çıkmak istemiyorm yemek yemek istemiyorm konuşmak istemiyorm herkese bagriyorm ilaç kullanmak istemiyorm ama böyle anlatmak istiyorum ama mahremimi hep anlatıp yalama yapmayada canım yanıyor bi taraftan ama icime sığmıyor içim çok canım yanıyor , daha ağır ilaç verirler diye korkuyorum ilaç beni çok sarsıyor, bazense 3er 5 er yutup uyuşturucu etkisi yapsın diye dusunuyorm bilmiyorm

Akıllı ol biraz arkadaşım. 3,er 5 er yutukuncayutunca uyuşturucu etkisi yapmaz.
Toparlan. Bu ne böyle dünya yıkılmış gibi..

Madem bu kadar kıymetliydi, dünya başına yıkılmış gibi olacaktın ne diye gidip biriyle birlikte oldun ? Ee oldun , tamam o zaman bundan sonra hayatının kıymetini bil.
Böyle bir pislik için değmez bu bunalımlar.

Hergun bin defa yazmak istiyorum burada bunu ; eğer evlilik öncesi ilişki yaşamak size tersse, inançlarınızla örtüşmüyorsa bunu engellemek o kadar zor değil..
Çok sevmek prensiplerini yıkmak için bir neden değildir.

Ha önemli değilse sonrasıda önemli değildir o zaman. Önemli olmamalı..

Birde hani diyorlar ya bas tekmeyi gitsin diye , o iş öyle değil işte .. Tabi ki kesinlikle ayrılmalı ama olan kadının duygularına oluyor.

O adamcıklara hiçbirşey olmuyor. Tekme falan da değil o yapılan ..
...

İster inansın ister inanmasın. Çıkar hayatından o adamı. Kendine az değer ver. Defolup gitsin.
Hala ispatlama çabasına girme..

Akıllı ol biraz arkadaşım. 3,er 5 er yutukuncayutunca uyuşturucu etkisi yapmaz.
Toparlan. Bu ne böyle dünya yıkılmış gibi..

Madem bu kadar kıymetliydi, dünya başına yıkılmış gibi olacaktın ne diye gidip biriyle birlikte oldun ? Ee oldun , tamam o zaman bundan sonra hayatının kıymetini bil.
Böyle bir pislik için değmez bu bunalımlar.

Hergun bin defa yazmak istiyorum burada bunu ; eğer evlilik öncesi ilişki yaşamak size tersse, inançlarınızla örtüşmüyorsa bunu engellemek o kadar zor değil..
Çok sevmek prensiplerini yıkmak için bir neden değildir.

Ha önemli değilse sonrasıda önemli değildir o zaman. Önemli olmamalı..

Birde hani diyorlar ya bas tekmeyi gitsin diye , o iş öyle değil işte .. Tabi ki kesinlikle ayrılmalı ama olan kadının duygularına oluyor.

O adamcıklara hiçbirşey olmuyor. Tekme falan da değil o yapılan ..
...

İster inansın ister inanmasın. Çıkar hayatından o adamı. Kendine az değer ver. Defolup gitsin.
Hala ispatlama çabasına girme..

Dediğin gibi o prensibimi yıkmamaliydim ben bu hataya dusmememliydm

Merhaba ben zaten problemli bi kizdim sonra birine aşık oldum baglandm ve onunla birlikte oldum benden kan gelmedi bu benm için son derece önemli bi şey olmasına rağmen evlenmeden onunla bunu yasadm üstüne ustuk kanda gelmedi her şey güzel olacak drken her şey mahvoldu inandırmak mümkün değil doktor deseniz doktor da belli olmuyormus sanirm üzerinden 1 ay geçti çünkü ve defalarca yaptık seni böyle kabul ettim dedi bana ama ben ilk onla oldum ondan başkasıyla olmamda mümkün değil soyleyince bile iğrenç geliyor şuan bütün pskolojim darmadağın antidepresanlar kullaniyorum gece gündüz istahim hiç yok hep uyumak istiyorum yatalak gibi oldum intihar dusunuyorm oda çare değil bi dünya acı cekiyorm pskolog imkanm olmadığı için buraya yazdım içimi dokmem gerekliydi
ne olduysa oldu herkes bu Dünya'da bi sınavı var kimi evladını kaybeder kimi engelli doğar kimi aldatılır kimi fakirlikle sınanır senin Sınavı'nda buymuş bu acıları yaşaman gerekiyormuş buna engel olamazsın önemli olan bu zorluklara karşı nasıl Göğüs gerebildiğin seni mutsuz eden herkese bi Baybay de önce otur dua araştır her gün Allah'a el aç bak Gör seni boş çeviriyor mu ne olursa olsun çok şükür de Allah'a .. Kimse senden önemli değil git hastaneye bi süre ilaç tedavisi Gör yaptığından dolayı da kendini suçlama herkesin bi hatası vardır eveet keşke böyle olmasaydı ama oldu ahlanıp vahlanma Herşeyin Allahtan geldiğine inan en en kötü şeyin Altın'da bile bi iyilik ara bi hayr ara ki gerçekten bende ÇOĞU kez böyle OLDUĞUNU gördüm belki bi gün çok mutlu olduğunda geçmişe bakıp iyi ki yaşayıp Tecrübe etmişim güçlenmiişim diyeceksin nebiler kendine gel git kendine iyi gelen şeyleri yap ne gerektiğini en iyi sen biliyosun ve git onu yap .

doktora hemen gitseydiniz size ilk ilişkinin saatini bile söylerdi. hem kendi kendinize doktorlar bilmiyomuş yeaaa yapıyosunuz hem saçma sapan adamlarla birlikte oluyosunuz, sonra da sırf o üzülsün diye intihar düşünceleri. atalarımızın çok güzel bi özlü sözü var ama şimdi söyleyip de banlanmak istemiyorum.
sorumluluğunu alamayacağınız şeyler yapmayın. ayrıca isterseniz o adamdan önce biriyle birlikte olun sizin vücudunuz ne demek seni böyle kabul ettim, çok afedersiniz pavyondan mı çıkarmış sizi, ne kadar ahlaksız ve karaktersiz bi laf.

Hatalar insanlar icin ne kadr cabuk haytan vazgeciyorsinuz hemde bana gire ortada biside yok aptal bi insann aptalca konusmalari disinda..zarinz yirtilmamis bile bunun icnde korkmaniza gerek yok.soz konusu ayaklar altina alinms gururunuz mu..lutfen gecin bunlari herkes hata yapar onemli olan bu hatalardan ders cikarmak

Böyle adamlardan ayrılın
Zar yüzünden sizi seviyorsa sevmesin
Ayrıca doktora gidin ne demek görünmüyormuş.

Ben senin annen olsaydim, boyle birsey yaptigindan ziyade, nasil bu kadar aptal olabiliyorsun diye agzini burnunu kirardim. Gercekten nasil bu kadar aptalsin? Git doktora bi zeka testi yaptir. Madem zarin esnek, seni o adamla(?) tutan ne? Def et basindan. Adam seni parmaginda oynatip, evire cevire ........ Kiz valla agzina bi cakarim senin. Kendine gel. KAYBETTIGIN HICBIRSEY YOK.

Back