Konularını hep takip ettim, yorum yaptım mı hatırlamıyorum ama :) Şimdi önce seni bir güzel azarlamak istiyorum. Neden sürekli yalnız olduğundan, rezil olduğundan, mahvolduğundan bahsediyorsun. Bak yaşın daha çok genç, ve şunu unutma ki sen hata yapmadın. Hatalı taraf sen değilsin, önce bunu kabul et kafanda. İlk zamanlar sevmiş güvenmiş ve isteyerek özel şeyler yaşamış olabilirsin. Yaşadığın şeylerin doğruluğu yada yanlışlığı kişilere göre değişse de, sevmek ve teslim olmak hata değildir. Asıl yanlış olan, senin güveninin kullanmak ve yaşanan özel şeyleri başkaları ile paylaşmaktır. Adam gibi adam, değil sevgilisiyle ,para karşılığı yattığı kadınla bile yaşadıklarını ulu orta anlatmaz. O yüzden kendini suçlamaktan vazgeç.
Bu zamana kadar neden dava açmadın? Hadi dava açmadın, neden savcılığa şikayet etmedin? Tehdit, hakaret, kişisel haklara saldırı, özel hayatın gizliliğine saldırı.......Kim bilir olayların detaylarında daha neler neler...
Ayağa kalk, dimdik dur bakalım. Ne oluyor hemen öyle pes etmeler, mahvoldumlar, rezil oldumlar...Hayatta kimse yalnız değildir, Allah hiç bir kulunu yalnız bırakmaz.
O sözde arkadaşlarına gelince, bırak konuşmasınlar...Çok mu lazım sanki onlar gibi insanlar sana. Kendileri neler yaşıyor biliyor musun? İki insan arasında yaşanan özel şeyleri marifetmiş gibi ulu orta anlatan adama ! hak verip seninle konuşmayan insanlardan sana hayır gelmez zaten.
Kendine sarıl lütfen, derslerine, okuluna...Mümkünse okulla beraber yürütebileceğin bir iş bul. Ve sakın ama sakın kendinde hata arama, yanlış olan asla sen değilsin. Annene sarıl, bir anne evladını asla yalnız bırakmaz. Ağlamayı bırak artık, dizlerini dövmeyi de, hayata dön. İnan bana hayat akıp gidecek, yaşananlar unutulacak , herkes devam ederken yaşama sen ağlanarak, dövünerek geçirme bugünleri.